Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe PP (Punkty Premium)

KSC21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zarobić PP do plemion Sposób na doładowanie PP przez serwis dogry.pl 1. Rejestrujecie się przez ten link :dogry.pl 2. Udzielacie się na stronie i zdobywacie pkt. 3. Po zdobyciu 1599 pkt. możemy je wymienić na 200 PP Zdobycie tylu pkt. zajmuje około 4-5 dni Pkt. zdobywamy przez: -Realizację zadań w różnych grach -codzienne logowanie -udzielanie się(zadawanie i odpowiadanie na pytania,wstawianie ss z gier) -sponsor pay -supersonicAds -polecanie serwwisu Metoda ta działa i jest w 100% potwierdzona punkty można wymieniać na PP w innych grach Moderatora proszę o wyczyszczenia tematu , prócz pierwszego posta z poradnikiem o Aol'u i mojego posta.

hehe w 4-5 dni to sobie możesz ,ja wszedłem na to badziewie odpowiedziałem gdzies na 40-50 odpowiedzi z róźnych gier, czekałem tydzień aż mi punkty dojdą , i nic nie doszło , mam tam 150pkt , a 3 tyg robie

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Do dupy to ... wypełniam pola i pisze, że w tej chwili nie ma dla mnie ankiety ... inne wymagają podania numeru tel. czy jeśli podam nr tel zostanie pobrana jakaś opłata ?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

działa ???

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam też, że taki jeden sposób był z ankietami SSI gdzie w adresie zmieniało się aff_c na aff_i potem dzięki temu zaliczało nam wykonaną ankietę, ale potem już naprawili tego BUGa. Teraz zostaje tylko kupowanie za 9 zł 200 pp ;) najlepiej od kogoś kto nie sprzedaje na allegro gdyż mamy wtedy gwarancję, że nam nie odejmą tych pp.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...