Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe PP (Punkty Premium)

KSC21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś wypełniałem , pobierałem coś tam i nic ;f Nie które chyba są jakieś ... -.- . Czekam już z 40min na to i nic .

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to tak jak ja te po 20pkt przychodzą el mozna jes zrobic tylko raz

nie dodają nowcch ofert, a te programy co sie sciaga i instaluje to lipa,pierdoli się od tego tylko wyszukiwarka...troche dno

można zarobić 200 max 250 pkt ale nic więcej

Opublikowano

Wypełniłem 2 tygodnie temu oferty darmowye polskie. I doszło mi 50pkt ale do tej pory nie mam zadnej ofery za darmo keidy to przyjdzie mam cos odswiężyć czy co??

Opublikowano

Mi punkty dochodza prawie w 90% trzeba tylko umieć te ankiety dobrze wypełniać z poprawnymi amerykanskimi danymi bo inaczej to logiczne ze nie przyjdą ^^ Ja zarobiłem 160ptk i miałem jeszcze sporo ankiet do wypełnienia....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa -.- To że nieumiecie wypełnić to jedno,a to że niedziała to drugie. Mi akurat przychodzi,przedchwilą sprawdziłem i w ciągu minuty doszło. A robił ktoś konto na tym Payu? : > Bo chyba też trzeba. Sposób dobry,ja bez aola dostaje pp,nawet za te polskie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka mam pytanie zrobiłem polskie ładnie dochodziło teraz zamierzam robić amerykańskie ale słyszałem że są jakieś lepsze ale trudniejsze jeśli wiecie jakie i jakim programem ip na te ich zmienić to prosze napisać z góry dzięki bo aolem na amerykańskie potrafie a na inne niewiem narazie jak ale jak sie da to możecie napisać

Opublikowano

Zrób :

Samplicio.us -Daily Survey

IPSOS - Surveys

Za nie, jeżeli je ukończysz, napewno dostaniesz punkty .

Dowód że się da :

(Ani jednego PP NIE KUPIŁEM )

juyk.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie tak . Ja juz nie gram w to . Ale jak chcecie szybko nabic pkt . To albo znalesc dobre proxy nie wyczyszczone lub zakupic prywatne ;p Wtedy jest wiecej reklam i wiecej pkt mozna zdobyc ;p

BUM

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie tego. Patrze na zamieszczonego screena przez polak521 i ciekawi mnie kilka rzeczy, a mianowicie:

1. Co ile czasu pojawiają się nowe oferty? Wczoraj udało mi się uzyskać 300 PP, dzisiaj rano tylko 7, bo nie pojawiło się nic nowego.

2. Czy założenie nowego emaila na AOL da mi inne IP i będę mógł od nowa korzystać z tych ofert, czy nadal nie będę miał nic nowego?

3. Na polskim języku jest dużo możliwości, ale trzeba wysłać sms, za który się płaci średnio 5zł, jest jakaś oferta gdzie się nie płaci ?

4. Co zrobić kiedy na USA mam do pobrania program i muszę go zainstalować, ale podczas końcowej fazy instalacji wyskakuje komunikat, że utracono połączenie? PP nie otrzymuje.

5. Macie jakieś inne sposoby na otrzymywanie PP?

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

To mam takie pytanie :

- Jak pobiorę ten program i włączę to zmienia mi ip na US ?

- Czy jak wyłączę ten program to zmienia mi odrazu na moje stare polskie ip ?

- I czy to na pewno działa ?

Liczę na szybką odpowiedz

Opublikowano

Musisz założyć email z danymi na stany zjednoczone i skonfigurowac ustawienia połączenia pod ten email. 2. Tak 3.Tak

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie tego. Patrze na zamieszczonego screena przez polak521 i ciekawi mnie kilka rzeczy, a mianowicie:

może mi ktoś odpowiedzieć na te pytania ?

• 1. Co ile czasu pojawiają się nowe oferty? Wczoraj udało mi się uzyskać 300 PP, dzisiaj rano tylko 7, bo nie pojawiło się nic nowego.
    2. Czy założenie nowego emaila na AOL da mi inne IP i będę mógł od nowa korzystać z tych ofert, czy nadal nie będę miał nic nowego?
    3. Na polskim języku jest dużo możliwości, ale trzeba wysłać sms, za który się płaci średnio 5zł, jest jakaś oferta gdzie się nie płaci ?
    4. Co zrobić kiedy na USA mam do pobrania program i muszę go zainstalować, ale podczas końcowej fazy instalacji wyskakuje komunikat, że utracono połączenie? PP nie otrzymuje.
    5. Macie jakieś inne sposoby na otrzymywanie PP?

Opublikowano

Dałem w ankiecie NIE ponieważ ten program mi nie chodzi . Wszystko zainstalowałem wszystko ładnie pięknie wbijam się na jakąś tam strone AOL poczta tam jakaś wpisuje , żeby sprawdzić moje ip kompa a tam dalej polskie ip , wchodzę na plemiona.pl i tylko zapisanego hasła nie ma a reszta norma , polskie oferty połowa które wypełniłem pomoże ktoś co mam z tym zrobić ???

Opublikowano

Musisz skonfigurować własny profil, który będzie ustawiał ci zagraniczne IP następnie przy wpisywaniu hasła ustawic na ten stworzony profil ...... temat jest dobry, ale ty nie umiesz go wykorzystać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...