Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe PP (Punkty Premium)

KSC21

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież darmowe są do ok 100 punktów ... nie zapłaciłeś czasami ? :D

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Nieźle, ja tu widzę do max 250, ale trzeba coś kupić i zawsze numer karty się nie zgadza(dezaktywowana czy coś) ://

Opublikowano

Hmm myślę że zrobiłem wszycho jak trzeba, odpalam plemiona, wchodzę w premium, darmowe punkciki, automatycznie wskakują Stany Zjednoczone i ankiety. Ale po wypełnieniu kilku punkty nie dochodzą. Wiecie gdzie może leżeć problem?

Opublikowano

Na polskim nie masz żadnej darmowej reklamy, a jedyny sposób zarobku to wysłanie sms co odrazu pobiera od 5 do 6+ zł i w ciągu tygodnia przychodzą chyba takie 3sms to ładnie kase pobiera z konta :) Płacić trzeba. Na USA musisz potwierdzić też email i dobry adres, zip code i nr telefonu podać żeby ci przyszło. Na USA zarobiłem około 500 łącznie

Opublikowano

Też mam swój sposób, prawdopodobnie to co kizior tylko ulepszony :D 2000 PP :), a co miałeś zrobić z tą ofertą orange ? mi się raz udało zdobyć na ankiecie 243 pp , ale to tylko raz

Opublikowano

Kizior miał napisać ^ ^ czuję scam.

Chłopie myślisz że ci dam ten sposób od tak sobie. Zastanów się mogę się wymienić sposobami lub za kasę ci go dać.

Opublikowano

Pierdol się popaprańcu... Proszę o warna (zasłużonego). :) Pozdro dla reszty...

2@UP Kupić telefon i tyle... 15 min roboty i ok 713 pp.

KOKS!

Opublikowano

Ale przy kupnie trzeba podawać nr karty kredytowej, a ta nigdy nie wchodzi bo jest nieaktywna ;D

Opublikowano

Czyli konkretnej metody nie macie, albo nie chcecie się podzielić za darmo :D

Ale mówicie że wam wchodzą PP za ankiety, więc wystarczy próbować? Czasem wejdzie, czasem nie?

Opublikowano

Za paysafe card o wartości 20zł podam sposób na zarobienie ok 1700+ PP dziennie! Pisać PW. Pozdrawiam :)

Opublikowano

polecam nie zadawać się z użytkownikiem kizior23, dobrze na tym nie wyjdziecie

Dobry jesteś nawet do mnie nie napisałeś i nic mi nie zaproponowałeś. A po za tym już nie ma tego Buga. Niezły z Ciebie zjeb!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...