Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogloszenie] VPS pod bota, by dzialal 24/7!

Gość Pan Maciek

VPS  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy kupil bys VPS na spolke z MPC?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Juz od 19zl/miesiac mozemy nabyc wlasny serwer dedykowany, nawet platnascia SMS!

Dlatego polecam nie hackowac dedyki, lecz kupic sobie takiego 1 za grosze, i macie gwarancje,

ze dziala 24/7 oraz, ze nie padnie po 2 dniach! Dodatkowo macie pewnosc, ze nie

pojdziecie do pierdla :P

Polecam firme:

http://exone.pl/

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Z linuxem?

Z winda tez mozna, jak se tam wolisz :P

0zl z iso, wiec nawet win 7 mozna za free zainstalowac :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja polecam to

http://proserwer.pl/?d=serwery-www

Na serwerze WWW nie odpalisz bota, a na VPSie tak!

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem że wykupię takiego VPS z systemem Ubuntu. Istnieje taka aplikacja jak Wine która umożliwia uruchamianie aplikacji Windowsowych w innych systemach (Ubutnu, Fedora itp.). Ale najpierw zainstaluje sobie Ubuntu u siebie jako wirtualna maszyna i zobaczę czy boty będą dobrze chodzić. Jeśli będą się dobrze sprawować to będę je sobie 24/7 puszczać.

Opublikowano

Hmm... szkoda mi trochę kaski na dedyka . Jakby ktoś chciał ze mną kupić mógłbym wszystko zainstalować . Ale ja bym wolał system windows xp .

Noob nie wiesz czy sprawdzają czy licencja jest moja ? Tzn. czy ktoś jeszcze jej nie używa ?

Nie wiecie gdzie jest regulamin promocji dla firm ? (Mam już)

Aha i gdy przestaję płacić to tak jakbym już zrezygnował z usług firmy i nie ponoszę żadnych konsekwencji ??

Opublikowano

A da się włączyć usługę SMS-em :D ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Juz od 19zl/miesiac mozemy nabyc wlasny serwer dedykowany, nawet platnascia SMS!

Dlatego polecam nie hackowac dedyki, lecz kupic sobie takiego 1 za grosze, i macie gwarancje,

ze dziala 24/7 oraz, ze nie padnie po 2 dniach! Dodatkowo macie pewnosc, ze nie

pojdziecie do pierdla :P

Polecam firme:

http://exone.pl/

Opublikowano

Ah ;< niedoczytałem to jest podstawowy problem :<

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

jaki jest koszt zamówienia przez SMS? i czy jak zakupie tego dedyka to dam rade go ogarnąć ( nigdy czegoś takiego nie miałem)

Prawdopodobnie 23,37zł . Dasz rade go ogarnąć ale jak chcesz to napisz do mnie na gg pomogę (gg:32970999)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Moze kupimy se MPCowego dedyka :D

Z xp, netem 5 mb, jakis slaby.

Ale boty by dzialaly!

Np. metin ja quake, to by wyszlo po 5 zl na leb :P

Opublikowano

Kurde jakbym chciał kupić sobie sam dedyka to sms chyba ponad 40zł więc ja bym mógł za za 11 zł (nie chce od razu całego doładowania zmarnować) to by było do portfela jakieś 5zł . Jeszcze 3 osoby jak ktoś chce niech pisze na gg .

Opublikowano

Kurde jakbym chciał kupić sobie sam dedyka to sms chyba ponad 40zł więc ja bym mógł za za 11 zł (nie chce od razu całego doładowania zmarnować) to by było do portfela jakieś 5zł . Jeszcze 3 osoby jak ktoś chce niech pisze na gg .

Ja mogę się złozyć. Niech będzie jakiś głowny admin takiego serwa i pozakłada każdemu konta i będzie gitara. Proponuje XP Pro 32 Bit ale z procesorem 1,5 GHz i pamięcią 512 MB lub 1024 MB bo przy 1 GHz będzie taki serwer sie trochę wieszał. Jak będziecie sie składać to napiszcie na forum a ja napiszę na gg do tego co zakłada serwa i wyślę sms na portfel. :)

@EDIT: Proponuje zrobić listę kto byłby chętny składkę na taki serwer. Im więcej osób tym lepiej, lepszego serwa się kupi. Bo i tak będzie taki serwer po to aby bota postawić na 24/7. :)

Opublikowano

Ja mogę się złozyć. Niech będzie jakiś głowny admin takiego serwa i pozakłada każdemu konta i będzie gitara. Proponuje XP Pro 32 Bit ale z procesorem 1,5 GHz i pamięcią 512 MB lub 1024 MB bo przy 1 GHz będzie taki serwer sie trochę wieszał. Jak będziecie sie składać to napiszcie na forum a ja napiszę na gg do tego co zakłada serwa i wyślę sms na portfel. :)

to co proponujesz wyniosło by jakieś 47 zł . Co do admina to każdy mógłby mieć ale jakiś regulamin byśmy zrobili bo ktoś walnie skaner i zamuli całego dedyka . Osobiście chciałbym aby było więcej miejsca np.20 gb to by kosztowało 22zł .

Opublikowano

to co proponujesz wyniosło by jakieś 47 zł . Co do admina to każdy mógłby mieć ale jakiś regulamin byśmy zrobili bo ktoś walnie skaner i zamuli całego dedyka . Osobiście chciałbym aby było więcej miejsca np.20 gb to by kosztowało 22zł .

Parametry tego serwera byłyby zależne od ilości użytkowników. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...