Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Program] ModCraft v0.9.9.2 - Aplikacja do instalacji modów!

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego nie mogę nawiązać połączenia z serwerem ?

Wczoraj wszystko działało, a dzisiaj nie może się połączyć.

Za odpowiedzi daję + ;)

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego nie mogę nawiązać połączenia z serwerem ?

Wczoraj wszystko działało, a dzisiaj nie może się połączyć.

Za odpowiedzi daję + ;)

Coś robi bo mi też nie działa .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Od 2 dni próbowałem wgrać sam moda poprzez minecraft.jar i nic. Na szczęście znalazłem to - CUDO! Wszystko działa, znaczy działało o 19 teraz pewnie przerwa techniczna. Ale i tak DZIĘKUJE!

Opublikowano

Lepiej by było gdyby były w programie: ,,Minecraft structure planner" ;)

Zaraz będzie :F

Nie dajemy linkow na adf.ly na forum.

Aha.

Włączamy myślenie...

Nie wstawiajcie linków w ad.ly, bo znowu temat poleci.

Aha.

Serwer powinien już działać.

86226145013474567463.png

Opublikowano

nie działa mi??

pisze sprawdzanie połączenia ze serwerem i nic wijecej...

mam : NET Framework 4.0 , NET Framework 3.5 ?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Jeżeli używasz wi-fi to mogą być problemy. Wyłącz firewalla jak możesz, albo pobierz ponownie program.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Maz ostatnio dodalem pare Skinow i TexturePack i jeszcze ich nie ma, nie doszly czy co??

Doszły, ale połowa linków jest zła.

@up Szukaj jest ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Ja mam problem. Więc, mam Minecraft premium, wszystko ładnie chodzi, ale nie mogę nawet zainstalować ModLoadera, bo po tym od razu crashuje. Usuwam Meta-INF, program tak samo, ale mimo wszystko nie działa. Ostatnio na pendrive zrzuciłem od kolegi cały .minecraft, i wszystko śmigało, razem potem zainstalowałem 10 modów, ale próbowałem zainstalować jeszcze WW2 Guns, i znowu Black Screen. proszę o szybką pomoc.

@edit okej, usunąłem cały .minecraft, pobrałem sam exe, teraz już działa. Obeszło się bez pomocy.

@edit Sorry za spam, ale można w tym programiku sprawdzić listę zainstalowanych modów??

Opublikowano

Nie marudźcie non stop.

Chciał zrobić program dla wszystkich stale go polepsza i poprawia nawet nie wiecie ile to roboty jeszcze płaci żeby to utrzymać (też są dotacje) a wy tylko ,,to mi nie działa'' , ,,to się zepsuło'' , wgraj to i tamto.

Zróbcie to co on zrobił i postarajcie się to utrzymać przez tydzień to zobaczycie.

Niewiele osób ten post przeczyta.

Ale to jest po prostu oburzające. ;/

dry.gif

,beznazwy1ws.jpg

Zbieram ,,+"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

2v1hV.gif5iXU0.gif-Kliknij a uratujesz gatunek

Opublikowano

2Up@ Co w tym złego? Skoro nie działa to trzeba napisać nie?

A jeżeli ktoś mówi aby dodać np. planes moda do modów to to jest tylko pomaganie w dalszym rozwoju programu a nie przeszkadzanie :) .

Opublikowano

Nie marudźcie non stop.

Chciał zrobić program dla wszystkich stale go polepsza i poprawia nawet nie wiecie ile to roboty jeszcze płaci żeby to utrzymać (też są dotacje) a wy tylko ,,to mi nie działa'' , ,,to się zepsuło'' , wgraj to i tamto.

Zróbcie to co on zrobił i postarajcie się to utrzymać przez tydzień to zobaczycie.

Niewiele osób ten post przeczyta.

Ale to jest po prostu oburzające. ;/

dry.gif

Nie jest tak źle, ale dzięki za troskę.

@UP masz racje ;)

A i Maz jak bedziesz mial czys to mozesz wrzucic World Downloader napewno sie przyda tu masz link: World Downloader

World Downloader dodany :)

@up Planes Mod też zaktualizowałem (już chyba 10 raz :F), ale nie mam pewności czy to działa czy nie.

Mały spoiler co do ModCraft 1.0:

Od tej wersji całkowicie zmieni się harmonia działania, wyglądu, zarządzania itp. itd.

No i od 1.0 będzie też system sprawdzający zainstalowane mody, żeby nie instalować tego samego po 10 razy ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Wielkie dzięki za ten programik tego mi brakowało, ponieważ miałem problem z modami działało mi tylko parę specjalnie założyłem konto żeby ci dać "+" :D

A oprócz tego to bardzo fajne forum i chyba tutaj zostanę :D

sygnatura1o.jpg

25-X

50-?

100-?

250-?

500-?

750-?

1000-?

Zbieram "-"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...