Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Program] ModCraft v0.9.9.2 - Aplikacja do instalacji modów!

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę Was o raportowanie każdego błędu jaki otrzymacie oraz wskazanie miejsca wystąpienia np:

Błąd: object reference not set to an instance of object.

Miejsce: pobieranie moda xyz

Powód: autor to lama i nie potrafi dobrze napisać prostego programu :P

Pozdrawiam.

86226145013474567463.png

Opublikowano

według mnie brakuje tej aplikacji jednej rzeczy -możliwości zobaczenia przy danym modzie czy spełniamy wszystkie wymagania np. czy zainstalowaliśmy mod loader przed instalacją TooManyItems

Opublikowano

Mam problem, gdyż jak chcę włączyć modcraft to się zacina, nie mogę nic nacisnąć lub jak klikam kilka razy myszką to komp wydaje charakterystyczny dźwięk. I zawsze muszę resnąć kompa.

Śmieszny Filmik Śmieszny filmik :P

(L) EveR

Opublikowano

ja jak zainstalowałem rusigami mod loader czy jakoś tak i potem zainstaluje balkon weapon to gdy wejdę do gry to kilka sekund działa i pokazuje mi się seaving chuks i gra się wyłącza pomrzesz?

Opublikowano

Brakuje mi tu opcji Wstecz czy coś, gdy wszedłem np. w nardzędzia, nie miałem jak cofnąć ;pp

Dobra już mam, wystarczy nacisnąć krzyżyk - głupio :D

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

To jest po prostu piękne!

Przyda się każdemu.. Nawet tym bardziej ogarniętym w dodawaniu modów do swojego Minecrafta.

Ale takie jedno pytanie. Czy stworzysz możliwość wybierania czy chce pobrać moda na taką, czy na inną wersje? Ponieważ wielu zostało przy MC 1.7.2, a niektórzy przeszli na 1.7.3, więc ułatwiło by to wielu ludziom życie.

Opublikowano

Czy stworzysz możliwość wybierania czy chce pobrać moda na taką, czy na inną wersje? Ponieważ wielu zostało przy MC 1.7.2, a niektórzy przeszli na 1.7.3, więc ułatwiło by to wielu ludziom życie.

Yyy. Nie.

EDIT: No wróciłem wreszcie, pora zupdatować trochę modów ;]

86226145013474567463.png

Opublikowano

Mi jak na razie wszystko ładnie śmiga chociaż troche kiepsko że mody kolidują se sobą bo nie zawsze mogę dać to co chce i ile chce.No, ale nie będę narzekał jest dobrze, nie trzeba się męczyć.

Opublikowano

Czy stawianie serwera jest płatne?

Ponieważ zdziwiło mnie to że postawiłem serwer i go nie włączałem go, ale mogłem wbić na niego.

Opublikowano

@Drakeseko

Stawianie serva jest bezplatne ale przy wlonczym "Online-mod" moga tam wchodzic tylko Premium Userzy.

vdcbuttons.png

UCQIR.png

mca.png

Opublikowano

@Drakeseko

Stawianie serva jest bezplatne ale przy wlonczym "Online-mod" moga tam wchodzic tylko Premium Userzy.

A gdy bez tego założyłem serwer to da się to jakoś cofnąć ? ;d

Opublikowano

działają tu jakieś mody ? co nie zainstaluje to zaraz czarny ekran już tyle modów próbowałem zainstalować i nic ... dalej to samo

76561198026315030.png
Opublikowano

wnS oddawaj moją tapetę -,- ... Czemu nie ma mojego filmiku już??

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...