Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Program] ModCraft v0.9.9.2 - Aplikacja do instalacji modów!

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MazQuick

te 5 gier na steama nigdy nie wygaszają tak jakbyś kupił normalną grę formie cd-key jedynie wygaśnie kod minecraft

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Nic nie dodaję od teraz.

Skupiam swoją pracę nad ModCraft'em 1.0, a niestety jest z nim trochę pracy (całkowicie zmieniony system instalacji modów, dezinstalacja modów (nie poprzez kopie zapasowe), nowy graficzny interfejs użytkownika itp.)

Przerobione zostaną także drugoplanowe opcje.

Myślę również nad rangami dla tych którzy najdłużej używają ModCraft'a oraz tych którzy wspierają projekt.

Obecnie prace są na poziomie 5%, co oznacza, że nie ma prawie nic. ;)

Niedługo otworzę zapisy na Beta-Testy wersji Finalnej, będą specjalne wymagania, ale o tym innym razem ;]

Szukam, też osób które znają się na grafice i potrafią zrobić fajne button'y oraz kilka mniejszych elementów typu gradient z efektem szkła (to samo dla buttonów)

Przykłady:

glassy_button.jpg

button24.jpg

Ktokolwiek chętny pisać na PW.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Mam pytanie do niektórych modów potrzebny jest ModLoader czy ten program to instaluje ? czy nie bo nie które mody po zainstalowaniu mi nie chodzą

konan125.png
Opublikowano

Tak

Jest ModLoader i inne programy potrzebne przy innych modach.

,beznazwy1ws.jpg

Zbieram ,,+"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

2v1hV.gif5iXU0.gif-Kliknij a uratujesz gatunek

Opublikowano

Tak

Jest ModLoader i inne programy potrzebne przy innych modach.

No ale czy to się instaluje czy tam wgrywa samo jak wgrywam moda za pomocą tego programy czy sam murze coś zrobić ??

konan125.png
Opublikowano

Wszystko program robi jak oto się pytasz,klikasz i instalujesz.Najpierw ModLoadera a potem moda jakiego sobie wybrałeś.

,beznazwy1ws.jpg

Zbieram ,,+"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

2v1hV.gif5iXU0.gif-Kliknij a uratujesz gatunek

Opublikowano

Wiem, że masz mało czasu, bo robisz 1.0, ale gdybyś miał odrobinę czasu to dodałbyś moda który jest w tym temacie?

http://www.mpcforum.pl/topic/412068-mod173-the-seasons-mod/page__gopid__2930544#entry2930544

Proszę. Bardzo mi na tym zależy. :) .

Opublikowano
A to czemu jest tak że niektóre mody nie działają ??

No bo niektore sa niezgodne z innymi, jak nawalisz duzo modow to nie beda dzialaly :P

userbar2.jpg

koxm.png

mca.png

Opublikowano

Wiem, że masz mało czasu, bo robisz 1.0, ale gdybyś miał odrobinę czasu to dodałbyś moda który jest w tym temacie?

http://www.mpcforum.pl/topic/412068-mod173-the-seasons-mod/page__gopid__2930544#entry2930544

Proszę. Bardzo mi na tym zależy. :) .

Ok. Dodane ;]

Ale nic więcej, bo jestem w transie pisania dużych ilości kodu... :F

EDIT:

Macie ostatni już update v0.9.9.2:

Link w 1 poście, ale można updatować przez program.

Zmiany dla wersji v0.9.9.2:

- Naprawiono błąd z tworzeniem serwera, (błędne tworzenie pliku Run.bat dla Windows 32bit)

- Dodano zabezpieczenie przed błędem 404 Not Found przy pobieraniu plików moda.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Miejmy nadzieję ze moja praca nie pójdzie na marne i spodoba się Wam odświeżony i rozszerzony ModCraft 1.0.

Niedługo może zamieszczę pierwszy wyciek screena :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

a mi się robi takie G że nie moge uruchomić modcrafta bo jest niezgodny z Windows 7 64 Bit po tej aktualizacji

HElp!!

właśnie włączam fotoszopa aby zrobić Ci "glassy" :DDD LOLOLOL

DAWAJ PLUSA!!!

DAWAJ PLUSA!!!

KOCHAMY CREEPERY!

Opublikowano

Wielkie dzięki za dodanie moda. :) . Miłej pracy przy robieniu 1.0 :) .

PS@ mógłbyś mi dać link do pobrania moda Mo`creatures z oficjalnego forum mc? (O ile tam jest :D ). Bo chciałbym sobie pograć na tym modzie a z tego co widziałem to napisałeś, że autor nie wyraził zgody na kopiowanie go. :) . Z góry dzięki.

Opublikowano

Mam problem,dosłownie przed chwilą aktualizowałem program i wyskakuje mi taki komunikat:

16 bitowy podsystem MS-DOS

Zainicjowanie pliku DLL przez instalowany sterownik urządzenia wirtualnego nie powiodło się.Wybierz przycisk "zamknij",aby zakończyć działanie aplikacji.

Proszę o pomoc.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Hmm nie wiem skąd ten błąd się wziął.

Spróbuj odpalić ze zgodnością, albo pobierz od nowa z 1 posta.

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...