Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Program] ModCraft v0.9.9.2 - Aplikacja do instalacji modów!

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z vehicles Mod i planes Mod ponieważ niemoge ruszyć do przodu żadnym w tych pojazdów więc proszę o pomoc

Mam problem z vehicles Mod i planes Mod ponieważ niemoge ruszyć do przodu żadnym w tych pojazdów więc proszę o pomoc

Sory za to ale pisze na telefonie

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up hmm, pobierz jeszcze raz, zainstaluj .NET Framework 4.0 (albo przeinstaluj), spróbuj uruchomić w zgodności.

Sory za to ale pisze na telefonie

Też mam ten problem, czekamy na Update od autora tych modów :)

EDIT: A co do linijek kodu to sprawdziłem, sam ModCraft ma 8063 linijek, a muszę napisać jeszcze z 200 minimum ;]

86226145013474567463.png

Opublikowano

dziwne zainstalowałem plastic crafta i mam czarny ekran fuu :( będę musiał jeszcze raz robić force upadate ...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Maz rządzisz :P Dodaj jeszcze w Kreator serwerów opcję ustawienie ilość RAM przeznaczonej na Server :P

Dodałem ;]

ej a jest Mo creature na 1.7.2

Nie ma.

EDIT: Ok już prawie skończyłem ModCraft'a v0.9.8 :) Zrobiłem to nieco inaczej niż chciałem, ale chyba wyszło.

Jeszcze nagram filmik o aktualizacji i będzie git.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Cześć mam mały problem z Risugami ModLoader kiedy go zainstaluje nawet ręczenie to podczas włączania minecraft jest crash (sprawdzałem samego modloadera bez innych modów) Prosze o pomoc

Edge_Banner_by_Cre5po.jpg

Thank You Edge

Opublikowano

Dodaj w aktualizacji : Clone Mod ( czy jakoś tam ) że stawiasz np. skrzynie z siekierą i jest drwal który całe drewno odkłada do skrzyni a ty je po prostu bierzesz xD

Taki o mod

Opublikowano

HELP!

Każdym razem kiedy instaluje ModLoadera minecraft mi się psuje.

Niema Logo firmy Majong tylko informacja pojawia się na 1 sekundę i znika wyłączając minecrafta. (informacja o błędzie).

,beznazwy1ws.jpg

Zbieram ,,+"

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

2v1hV.gif5iXU0.gif-Kliknij a uratujesz gatunek

Opublikowano

@UP

wcześniej mod loader działał , natomiast mam ten sam problem z Mo`Creatures ... wszystko robie dobrze, nawet na czystym mc próbowałem.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Mo' Creatures nie działa na zwykłych teksturach (?). Zobaczcie czy z HD Patcher'em wam zadziała.

A co do Risugami, to to różnie jest ;]

Mi zawsze działało jak na razie.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Mo' Creatures nie działa na zwykłych teksturach (?). Zobaczcie czy z HD Patcher'em wam zadziała.

A co do Risugami, to to różnie jest ;]

Mi zawsze działało jak na razie.

Dziwne bo nawet autor korzysta z orginalnych teksturek, potem sprawdze patcherem

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Łapcie nową wersję! ModCraft v0.9.8 już jest!

Link:

http://adf.ly/21zmK

Zmiany:

- Naprawiono przyciski maksymalizacji/minimalizacji,
- Naprawiono sprawdzanie folderów,
- Naprawiono kilka bugów,

- Dodano Texture Pack'i,
- Dodano Skiny (wraz z oknem zmiany),
- Dodano Zarządzanie serwerem (wraz z oknem pluginów),
- Dodano 'Główny Admin', 'RAM Serwera' dla kreatora serwera,
- Dodano informacje o narzędziach,
- Dodano więcej zabezpieczeń dla modów,

- Ustawienia nie wymagają już restartowania aplikacji,

- Podzielono Kreator serwerów na nowe menu, w którym są dwa przyciski, Utwórz serwer
oraz Zarządzaj serwerem.

Aktualizacja przez Updater lub przez pobranie z linku :)

EDIT: Dobra było miło po nowej wersji, ale niedługo będzie następna (nie dlatego, że MC 1.7.3 wyszedł ;P), naprawi błędy językowe, błędy z modami oraz zarządzaniem serwerami.

Pozdrawiam!

86226145013474567463.png

Opublikowano

Teraz mi coś nie działa bo wyszła chyba wersja minecrafta 1.7.3 i gdy wgrywam modloadera to wszystko git tylko jak ładuje się już mapa widze ją po chwili znika i pisze saving chunks i tak cały czas jeszcze 2 dni temu modowałem ile się dało :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Teraz mi coś nie działa bo wyszła chyba wersja minecrafta 1.7.3 i gdy wgrywam modloadera to wszystko git tylko jak ładuje się już mapa widze ją po chwili znika i pisze saving chunks i tak cały czas jeszcze 2 dni temu modowałem ile się dało :P

Nie niestety, update minecraft'a znowu deaktywował praktycznie wszystkie mody, ale ModLoader pod 1.7.3 już jest, więc nie powinno być problemów.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie niestety, update minecraft'a znowu deaktywował praktycznie wszystkie mody, ale ModLoader pod 1.7.3 już jest, więc nie powinno być problemów.

mo creatures nie działa bo jest audio mod jeszcze na 1.7.1 więc trzeba bez niego grać p.s audiomod daje odgłosy potworów itd wszystko z dźwiękiem z modów związane i nie trzeba instalować ale nie będzie dźwięków z moda i przestań z tym HD patcherem bez komentarza hd patcher wymagają tylko tekstury a i gui api chyba też jest na 1.7.1 nie sprawdzałem ale raczej wina audiomoda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...