Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] GrindRoad, czyli jak zagrać.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie: jaka jest roznica pomiedzy plutonium dem a plutonium ang i na ktorym grac??

Różnica dużej nie ma. Dem to Demon, a Ang to Angel. Grając na Dem zaczyna się w jangan, a grając na Ang Konstantynopolu.

Angel jest niebieski, Demon czerwony. Stworzone jest to do warów..

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem:

na stronie pisze ze serwery sa online i ktos na nich gra a jak ja wchodze to gry to all serwery sa check oco chodzi??

Opublikowano

Ograniczcie ten spam... połowa waszych komentarzy jest tu zbędna

od Ciebie zależy... zagraj na wszystkich i zdecycuj, a różnicy nie ma , tyle, że więcej slotów ma 1 serwer

link do tematu, trochę samodzielności poproszę. Instalujesz, patchujesz launcherem do najnowszej wersji, zmieniasz IP, cieszysz się grą

Podałeś mi jakieś gówno , pobrałem to i nie da się tego zainstalować. Szkoda tylko mojego czasu było. -_-

Może ktoś podać link do downloadu CLIENTA ? Czy to aż tak dużo ...

zbyt duża sygna

Opublikowano

Podałeś mi jakieś gówno , pobrałem to i nie da się tego zainstalować. Szkoda tylko mojego czasu było. -_-

Może ktoś podać link do downloadu CLIENTA ? Czy to aż tak dużo ...

skoro "gówno" ( jak to nazwałeś) to sie nie bulwersuj, bo takich zachowaniem pokazujesz siebie ze strony 10 latka... nie podoba się to nie graj, a nie wypisujesz bezsensowne komentarze

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

skoro "gówno" ( jak to nazwałeś) to sie nie bulwersuj, bo takich zachowaniem pokazujesz siebie ze strony 10 latka... nie podoba się to nie graj, a nie wypisujesz bezsensowne komentarze

Gówno bo nie działa. =)

I jak mam grać skoro nie działa ?

Już znalazłem Clienta.

Ktoś może wie co dzieje się z serwerami ? Wszystkie OFF.

zbyt duża sygna

Opublikowano

1. Dlaczego Serwery są off ?

ODP : Ponieważ to są testy , serwery są włączane o określonych godzinach

2. Jakim charem grać ?

ODP to zależy od Twoich własnych upodobań nie wszystkie skille w europce jeszcze działają , wybierz mądrze możesz sobie zrobić 4 postacie i wybrać najlepsze

3. Dasz "kąto"

ODP nie nie dam , jak będe miał to dam odpowiednim osobą , nie spamerom

4. Na jakim serwerze grać ?

ODP : Na Irridium , to jest serwer europejski , pozostałe są tureckie .

Pozdrawiam.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

DO ADMINISTRATORA albo MODA

weźcie zamknijcie ten temat albo banujcie tych co spamuja zobaczcie co sie tutaj dzieje.. najlepiej podczepic sam tut i zamknac ten temat!!!!

Nie podepniemy, bo niby czemu ? Zobacz jakie tutki są nie podpięte O_o Tak samo jak Esro... Jest i tak na górze.

To nie spamujcie... jest to samo co z tematem Esro tak już jest... Wy piszecie top hot news-y a potem się dziwicie, że jest spam w temacie. No cóż ktoś to musi sprzątać... Robimy co możemy.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

a co do tych wskazowek a dokladnie oto

KILKA WSKAZÓWEK!

1.Dlaczego warto grać na GrindRoad?

Dostajemy na początek:

-1m SP

-1 premium PLUS

- Gold Dragon Flag

-1 Grab Pet

-1 Devil Spirit

- 50 punktów, za które można kupić na stronie Avatary, bądź globale itd.

ja zadnych 50 pkt nie dostalem nic na stronie?? gdzie one sa!!??

xxx

Opublikowano

#2Up

W pierwszym poście masz napisane do cholery jasnej o której godzinie włączają. Czytanie ze zrozumieniem F4il.

Proszę nie spamować i mówić na temat!

Opublikowano

Witam mam takie pytanko wiadomo może kiedy Testy się skończą i wejdzie normalne 24/7 ?? i jeszcze jedno pytanko odnośnie rejestracji to jest o różnych godzinach jest ona czy określona iż każdego dnia przypuśćmy od 17 do 18 jak to jest ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...