Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] GrindRoad, czyli jak zagrać.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o usuniecie :)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będę z Tobą dyskutował na takie tematy, bo chyba sam nie wiesz co piszesz. TYLE. :)

Idź graj z Turkami i heja. ;)

PS. nie odpisuj już na tego posta bo to tylko spam. -_-

zbyt duża sygna

Opublikowano

"All accounts given away.

Congratulations to those who were lucky enough and don't worry - those who haven't received one will play during the beta stage so no worries,really."

Z oficjalnego forum... Chyba będziemy musieli poczekać na właściwą wersje SERVA. Znając życie raty 15 i wszystko jak do tej pory...

Opublikowano

"All accounts given away.

Congratulations to those who were lucky enough and don't worry - those who haven't received one will play during the beta stage so no worries,really."

Z oficjalnego forum... Chyba będziemy musieli poczekać na właściwą wersje SERVA. Znając życie raty 15 i wszystko jak do tej pory...

Nie grałeś? Nie wiesz?

- nie wypowiadaj się, twoja wypowiedź jest tu zbędna, radzę przeczytać wcześniejsze komentarze.... konto można zalozyc każdego dnia, lecz w wybranych godzinach.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Jak ja sie rejestrowałem to było 24/7 ( 2 tyg temu ) teraz nikt oprócz Ufonosa zapewne nie wie kiedy będzie reg on

Wystarczy poczekać :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Potrzeba wersja: 1.310

a globala zpatchowalo mi do 1.3.11 i dziala-.- poprawic tuta!

tak czekam juz 3 dzien na otwarcie rega i dupa!

ps. jezeli ktos zrobil wczesniej kilka kont to porposil bym o jedno konto:)

xxx

Opublikowano

Reg ON.

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

Założyłem 8 tak na wszelki wypadek xD Jak nie będę grał to rozdam Wam na forum :P

#ps

Proszę niech ktoś zrobi parę więcej potem da komuś tutaj z MPC. To tak z dobrej woli :P

#Smrodek modka:

Już każdy wie, że reg jest on. Teraz nie piszemy kto ma ile tylko niech ktoś napisze kiedy off albo kompletnie inną kwestię poruszy.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

tak da trzeba nate same passy zalogowac sie na stronie i zmienic email:D ja tam saamo zrobilem ponad 30 kont w tym 3 konta byly z dobrymi emailami:D wchodze na 1 email patrze weryfikacja:D

PS. REG OF!!

xxx

Opublikowano

Możecie mi podać link do pobrania CLIENTA, tego właściwego ? Byłbym bardzo bardzo wdzięczny.

w 1 parcie najlepiej.

Dzięki.

zbyt duża sygna

Opublikowano

www.joymax.com logujesz sie sciagasz ISRO uptadujesz do najnowszej wersji pobierasz media patcher co jest w 1 poscie zmieniasz ipo na grind silkrad i cieszysz sie gra:D

xxx

Opublikowano

www.joymax.com logujesz sie sciagasz ISRO uptadujesz do najnowszej wersji pobierasz media patcher co jest w 1 poscie zmieniasz ipo na grind silkrad i cieszysz sie gra:D

No właśnie nie mam tam konta, próbowałem lecz coś nie da się go założyć. Dlatego też poprosiłem o link. -_- Możesz mi go podać ?

zbyt duża sygna

Opublikowano

Ograniczcie ten spam... połowa waszych komentarzy jest tu zbędna

mam pytanie: jaka jest roznica pomiedzy plutonium dem a plutonium ang i na ktorym grac??

od Ciebie zależy... zagraj na wszystkich i zdecycuj, a różnicy nie ma , tyle, że więcej slotów ma 1 serwer

Możecie mi podać link do pobrania CLIENTA, tego właściwego ? Byłbym bardzo bardzo wdzięczny.

w 1 parcie najlepiej.

Dzięki.

link do tematu, trochę samodzielności poproszę. Instalujesz, patchujesz launcherem do najnowszej wersji, zmieniasz IP, cieszysz się grą

I hope life teach you good... I hope...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...