Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, pytania z GTA ?- Wejdź.

Neonye

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zainstalowałem MTA normalnie. Przez jakis czas było wszystko ok. Ostatnio wyskakuje mi to : 83300636.png. Jak daje ignoruj to normalnie mi wchodzi do gry. Jak moge temu błedowi zapobiec ? ;xx

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

@cycubramkarz

Coś się stało z plikiem CMainMenu.cpp.

Spróbuj zainstalować ponownie, lub jakoś naprawić.

Ewentualnie możesz ściągnąć tylko ten 1 osobny plik CMainMenu.cpp.

Opublikowano

Yyyy co to za pomysł z tym teamtem ? Całe forum jest od pomagania więc po co dzielić na tematy ?! Jak dla mnie temat do zamknięcia... Problemy piszemy w dziale głównym

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Właśnie, żeby nie robić 1235123 tematów, piszmy w 1 temacie by nie było spamu i kilka razy tych samych pytań.

Bo człowiek sobie tutaj wejdzie i popatrzy czy nie ma jego problemu, jeśli nie to pisze post i prosząc o pomoc, a jeśli jest to korzysta.

Żeby nie pisać miliony tematów, tylko tutaj posty.

Sory, jeśli napisałem trochę niezrozumiale : P

Opublikowano

Jak dla mnie to jest dobry pomysł. Tak jak Up napisał- mniejszy spam by był :)

Hmm ale od pisania jest jednak forum - o to chodzi w forach :P

Jak GTA zostanie zaakceptowany i dodany na stałe do MPC to pojawią się poddziały - co za tym idzie tuty do poradników inne do innych itp :P

No i wtedy forum będzie puste ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Up forum nigdy nie bedzie puste ;p. W takim temacie jak ten bedzie mozna pisac o problemach technicznych :). Na forum bedziemy mogli opisywac nasze problemy z misjami itp ;). Zobaczymy co z tego wyniknie bo troche racji tez masz :)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Mam problem z dźwiękiem w gta sa.

Nie przeszkadza to w samej grze, ale trochę irytuję gdy chcę czerpać jak najwięcej rozrywki z singla.

Nie słyszę:

- rozmów przechodniów, z przechodniami

- radia

- rozmów w filmikach podczas misji

- niektórych efektów

Słyszę:

- krzyki ucieczki przechodniów

- odgłosy broni i pojazdów, wybuchów...

- i ogólnie chyba całą resztę...

Nie jestem specem w sprawach sprzętu: nie mam pojęcia jaką mam kartę dźwiękową, nie wiem czy może to być jej wina, nie wiem jak ustawić aby się naprawiło.

Grę ściągnąłem z neta już ze dwa lata temu i ciągle mam ten problem - folder z grą waży 4,66 GB, wszystkie foldery audio itp są raczej na miejscu...

Wie ktoś ocb?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

@Strepsils

Grasz na słuchawkach, głośnikach stereofonicznych czy głośnikach surround? Jeśli jedna z dwóch pierwszych opcji - zmień w ustawieniach dźwięku z 'surround' na 'headphones'.

Opublikowano

@2x UP - Mam podobny problem lecz nie słysze wszystkich dzwiekow tylko gdt w grze pada deszcz ;x . Zaczyna padac - nic nie słysze, przestaje padac - wszystko wraca do normy. Tez nie wiem co sie dzieje ;/

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

@cycu

ten bug też mam, ale nie zwracam na niego uwagi - "toodamnhot" i po sprawie.

@Strepsils

Grasz na słuchawkach, głośnikach stereofonicznych czy głośnikach surround? Jeśli jedna z dwóch pierwszych opcji - zmień w ustawieniach dźwięku z 'surround' na 'headphones'.

Gram na zwykłych głośnikach, kiedyś ktoś także zasugerował mi zabawę w ustawieniach ale nic to nie dało. Reszta gier działa poprawnie.

Macie inne pomysły?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

MrHardCore za słaby procesor o ile dobrze widze (jakieś rozmazane mam to zdjecie)

Do tego pokaż karte graficzną, bo ważna jest.

Edit; Tu masz wymagania sprzętowe do gta IV

* System Operacyjny: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

* Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz

* Pamięć Ram: 1.5GB, 16GB Wolnej przestrzeni na dysku.

* Karta Graficzna: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Opublikowano

Gdyż iż ponieważ, instalując MTA wyskakuje mi, że musze pobrac starszą wersje. Pobierając ją i instalując wyskakuje mi to samo, pomimo, że nowszej wersji nie mam wgl na kompie.

Opublikowano

MaT™

mat moja karta graficzna to 7300GT 1gb

a co do proca wiem ze slaby lecz nie mam zamiaru juz kupowac nowego ;P

bo wole kupic nowego kompa ale to jeszcze , jeszcze xD

inni mi mowia ze dolozyc z 1 gb ramu , 2 i bedzie git ram na szczescie nie jest drogi :)

a wgl do gta4 jest potzrebny bynajmniej 1,8 ghz a ja mam 2 wiec :>?

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

@Up

Dokup 1 gb ramu.

1.8 do GTA IV?

No way.

Przydało by się zainwestować jeszcze w procesor, oraz w kartę graficzną bo też powalająca nie jest.

Do tego nie graj na detalach.

I ściągnij Game booster.

Ten program wyłącza zbędne programy, i przyśpiesza Twój komputer.

Na pewno coś pomoże. :)

Opublikowano

karte graficzna mam zamiar kupic geoforce 8600GT 512mb

bd sie nadawac ?

co do proca nie ma szans na zmiane wole kupic nowy komp;PP

a co do ramu ile dokupic moge :D ?2, 4 gb?

+ wzmacniacz bo tera mam 180 v WIEC chyab z 300 v bd dobrze nie ?

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Nie nie.

Dokup sobie 1 gb ramu, to zupełnie wystarczy.

Na kartach graficznych, to ja się też nie znam zbyt : DD

Ale ściągnij sobie program "Game booster".

Świetny program, który optymalizuje ustawienia naszego komputera, tak aby jak najlepiej gra chodziła.

Np, kiedy grałem sobie w minecrafta, przed zboostowaniem gry miałem 10-15 fps.

A po, miałem już 30 FPS przy nagrywaniu.

Program jest dość łatwy w obsłudze, jeśli miałbyś jakieś problemy to pisz na PW. =)

Opublikowano

@MrHaRdCoR

Procesor: Podkręć do ~3ghz, ale przed tym podaj jeszcze jaką masz pł. główną i zasilacz.

Grafa: kup Radeon 4850 / gf 8800/9800 - ~200-250zł

Ram: Radzę dokupić 2gb (za ~80zł znajdziesz), z racji tej, że masz win7 64. Lepiej mieć trochę pamięci w zapasie.

EMPTY :C

Opublikowano

No więc ja mam problem... Nie wiem jak zainstalować Player Change (zmianę wyglądu) do GTA SA mianowicie, że podchodzę do kogoś wciskam "x" i się w niego zamieniam ^^ Proszę o jak najszybsze rozwiązanie :)

Opublikowano

Mam mały problemik , kupiłem dziś GTA San Andreas w sklepie " orderia "

Więc instaluje płytkę nr1 potem płytkę nr2 ( patch polonizujący ) , dobra skończyło się instalacją więc włąnaczam

grę , i przy włączaniu się gry wyskakuje mi taki błąd " gta_sa.exe " i wyskakują pytanie czy zakończyć program czy szukać w trybie online ...

zainstalowałem DirectX taki jak był na płytce i nie chodzi , na płytce nie ma żadnego cracka , i nie chcę pobierać cracki z netu bo nie legalne itp , a powinno być na płytce ...

dawno się nie bawiłem w to i zapomniałem co i jak ... może jest crack na płytce ale ja przeszukałem wszystko ... Mam Windows 7 , wymagania wszystko ok , i nie wiem w czym problem .

Więc liczę na waszą pomoc :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Mam mały problemik , kupiłem dziś GTA San Andreas w sklepie " orderia "

Więc instaluje płytkę nr1 potem płytkę nr2 ( patch polonizujący ) , dobra skończyło się instalacją więc włąnaczam

grę , i przy włączaniu się gry wyskakuje mi taki błąd " gta_sa.exe " i wyskakują pytanie czy zakończyć program czy szukać w trybie online ...

zainstalowałem DirectX taki jak był na płytce i nie chodzi , na płytce nie ma żadnego cracka , i nie chcę pobierać cracki z netu bo nie legalne itp , a powinno być na płytce ...

dawno się nie bawiłem w to i zapomniałem co i jak ... może jest crack na płytce ale ja przeszukałem wszystko ... Mam Windows 7 , wymagania wszystko ok , i nie wiem w czym problem .

Więc liczę na waszą pomoc :)

otwórz gta jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...