Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, pytania z GTA ?- Wejdź.

Neonye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż mam taki problem w GTA:SA MP , gdy włączam mp i wchodzę w zakładke "Internet" nie wiem czemu ale nie może się pobrać lista serwerów .

W przypadku , gdy dodam jakis ulubiony serwer i próbuje się połączyć wyskakuje mi taki dialog:

"No disc insered.

Please insert the CD/DVD"

Co mam zrobić żebym mógł grać w Multiplayer?

Czy wgl. mogę grać na piracie ?

Z góry dzieki za odpowiedź !

Pozdrawiam. :)

Niestety Ci nie pomożemy - zakaz piractwa na forum. Jednak jeśli byłbyś trochę "inteligentny" i umiał angielski to byś się domyślił o co chodzi.

1317454587-U195480.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.Jak sie zarejstrowac w gta sa multiplayer? wiem ze na poczatku :/register a potem to juz sie gubie i wybieram zle komendy..nie umiem po prostu i tyle..czy moglby ktos napisac te wszystkie komendy co i jak prosto jak to wszystko zrobic? z gory dziekuje dam 5.

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie.

Jak podmienić samochody na GTA multiplayer. N ie jestem stworzycielem serwera...

Po prostu chce podmienić byle jaki samochód na Ferrari lub coś co wygląda realistycznie.

Dziękuję za odpowiedzi i oczywiście najlepszą wynagrodzę limitem + i 5.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam.Jak sie zarejstrowac w gta sa multiplayer? wiem ze na poczatku :/register a potem to juz sie gubie i wybieram zle komendy..nie umiem po prostu i tyle..czy moglby ktos napisac te wszystkie komendy co i jak prosto jak to wszystko zrobic? z gory dziekuje dam 5.

/register hasło

/login hasło

Zależy od serwera ;)

Witam. Mam takie pytanie.

Jak podmienić samochody na GTA multiplayer. N ie jestem stworzycielem serwera...

Po prostu chce podmienić byle jaki samochód na Ferrari lub coś co wygląda realistycznie.

Dziękuję za odpowiedzi i oczywiście najlepszą wynagrodzę limitem + i 5.

Pozdrawiam

Odpowiedź masz w swoim temacie.

1317454587-U195480.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Kupiłem GTA 4 wersje Steam chciałbym dodać własne piosenki lecz nie wiem gdzie znajduje sie folder.

Z góry dziękuje.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Wklej je tutaj i później zeskanuj utwory w opcjach.

Moje dokumenty / Rockstar Games / GTA IV / User Music

Opublikowano

Wklej je tutaj i później zeskanuj utwory w opcjach.

Moje dokumenty / Rockstar Games / GTA IV / User Music

Działa! masz 5*, limit plusików na dzien dzisiejszy i jutro.

@edit Po wklejeniu tam 2 piosenek nie dziala :( myslalem ze jesli bede wiedzial gdzie wypakowac dam sobie radę a tu nic.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o problem Strepsils to na każdym pirackim GTA SA nie działają niektóre dźwięki ... trzeba ściągnąć pewne pliki, sam ich szukałem, ale nie wiem teraz gdzie są.

A teraz mój problem. Więc tak, ściągnąłem ostatnio GTA Parking, zapomniałem już jak się dokładnie wgrywa i coś popsułem... jak włączam GTA i jest Loading to w połowie GTA się wyłącza. Usunąłem już samochód z GTA Parking i jakiś folder, ale nadal nie działa... czy jest możliwość wgrania czystych plików bez ściągania nowego GTA, lub inny pomysł? :( Wykluczam reinstalacje, bo płyty już nie mam...

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...