Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy u was w szkole też tak robią

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nie nie xD

Jedyne co robiliśmy z kolegami, to klikaliśmy kilka razy na pisuar i się woda wylewała, a potem dawaliśmy na mokrą podłogę mydło : DD

Opublikowano

1.Cóż jak byłem w gimnazjum to kolega z 3c miał tak dużą potrzebę że obsral caly sedes

2.Gówno w WC było rozbite na ścianie i rozmazane, nie wiem jaki hardkor to zrobił : P

Opublikowano

U mnie też były szlaczki pomalowane gównem.

Kiedyś ktoś miał potrzebe i do kibla się 3 dni nie dało wejść chyba nawet woźne sie bały ,że sprzątnąć nie mogły.

Ostatnio u nas się gaśnicą bawili efekt: Cały korytarz biały :D i oczywiście pogadanka z dyrkiem :D

OndteAw.png

Opublikowano

haha :D z dzwonkiem dobry

u nas na dole jest taka rurka od Centralnego chyba :P wszyscy się tam wieszali mimo kartki ,że zabronione :P i co w końcu ? Rurka pękła , troszke szkoły się zalało :P ale niestety na drugi dzień i tak trzeba było iść :/

OndteAw.png

Opublikowano

Hmm u nas ciągle nie ma papieru, ale kiedyś wywalili cały na podłogę i zrobili powódź xD W zimę wojna na śnieżki w kiblu, przy -20 stopniach otworzyli wszystkie okna i kaloryfery prawie sie rozpierdoliły (mało brakowało). Oczywiście wszędzie mocz + klejąca się podłoga, na szczęście "wypadek z kupą" był tylko raz. CAAAAŁY KIBEL i kabina uwalone xD i to tak chamsko ktoś musiał na ścianę specjalnie walnąć... Cóż na matmie obliczaliśmy rozbryzg itd. xD

Sam pytałeś :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

u nas jeszcze wywalają papier przez okno i zostawiają końcówkę przyciętą do okna i wtedy to tak lata zajebiście

U nas przez to papieru nie dają ...

Opublikowano

U nas często w szkole do łazienki dla chłopaków(czyli palarni) wrzucają gaz pieprzowy i nawet wydaje nam się, że robią to same sprzątaczki :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

W podstawówce kiedyś w umywalce leżały osrane majtki

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Jak czytam to trochę macie pojebusów w szkołach o.O

U mnie kulturka. Jara się na parterze, a inne łazienki czyściutkie. :D

Arcymistrz
Opublikowano

U nas nie ma takich akcji ale co wy za szkołę macie że takie numery odpierdalają ;P

U nas nie dają papieru bo zwykle zatkany jest kible

Nie dają mydła bo wtedy jest piana ;P

Dlatego wole poczekać aż wrócę do domu ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...