Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy u was w szkole też tak robią

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam wasze posty to odnosze wrazenie , ze wiekszosc mlodziezy to totalni debile bez szacunku do cudzego mienia . Chwila co ja mowię ? Jakie cudze mienie.. to wasze wspolne dobro byscie mogli korzystac z toalety.. Jestem ciekaw czy tym idiotom by bylo wesolo jakby ich rodzice musieli placic za te szkody ;).

Monitoring popieram ;) przynajmniej nikt nie bedzie bezkarny .

jqeuR.png

Opublikowano

pare dni temu ide do wc chcem otworzyc drzwi i pizd drzwi na ziemie upadly- jakis noobek zawiasy odrekcil. moze z rok temu wlozyli achtunga do pisuaru - wtedy sie z kibla mocz lal

Opublikowano

jak ja chodziłem jeszcze do szkoły to były takie akcje że z kolegami wrzuciliśmy do 3kibli petardy i kible rozjebało oczywiście Nagana przesrane u dyrka

2. z kolegami zalaliśmy WC i mydło rzucaliśmy na ziemie

3.przestawiliśmy szkolne dzwonek

4. złamaliśmy biurko nauczycielki jak poszła gdzieś tam

5.nie wiem jakim cudem rozjebałem szkiełko ochrone od węża strażackiego i się włączył szkoła zalana :P

6. rozjebałem wejście do szkoły siekierką w nocy

7. wrzuciłem czapkę księdza do klopa i spuściłem :P

8. z kolegami wrzuciliśmy do kibla zcyjeś ubrania i książki :P

9. ciekły azot w klopie

zbieram - - -

Opublikowano

Jak czytam wasze posty to odnosze wrazenie , ze wiekszosc mlodziezy to totalni debile bez szacunku do cudzego mienia . Chwila co ja mowię ? Jakie cudze mienie.. to wasze wspolne dobro byscie mogli korzystac z toalety.. Jestem ciekaw czy tym idiotom by bylo wesolo jakby ich rodzice musieli placic za te szkody ;).

Monitoring popieram ;) przynajmniej nikt nie bedzie bezkarny .

Monitoring nie jest żadnym wyjściem, a wręcz jest zły. Pokazuje on brak zaufania wobec uczniów i zamienia szkołę, która powinna być miejscem "przyjaznym uczniowi" w coś w stylu zakładu karnego.

Zresztą monitoringu w toaletach i tak nie będzie, także zamontowanie go na korytarzach spowoduje tylko tyle, że wszystko co "złe" przeniesie się do miejsc niemonitorowanych.

Młodzi ludzie powinni być edukowani i wychowywani tak, żeby wiedzieli, że takie rzeczy są złe i ich nie robili.

Lepiej zapobiegać niż leczyć, proste.

Opublikowano

Monitoring nie jest żadnym wyjściem, a wręcz jest zły. Pokazuje on brak zaufania wobec uczniów i zamienia szkołę, która powinna być miejscem "przyjaznym uczniowi" w coś w stylu zakładu karnego.

Zresztą monitoringu w toaletach i tak nie będzie, także zamontowanie go na korytarzach spowoduje tylko tyle, że wszystko co "złe" przeniesie się do miejsc niemonitorowanych.

Młodzi ludzie powinni być edukowani i wychowywani tak, żeby wiedzieli, że takie rzeczy są złe i ich nie robili.

Lepiej zapobiegać niż leczyć, proste.

Chłopie u nas w toalecie jest monitoring...

U nas tzn. w męskiej nie wiem jak jest w damskiej .

Opublikowano

darkweider chodzisz do węgorzewa ? :P u nas nikt nie sra do kibla i nie wystawai papieru tak jak u was o.O

Moje najlepsze osiagniecie

beztytuu1gk.png

Opublikowano

Hehe, u nas z prezerwatyw baloniki sobie zrobili :P

Albo dyrka dostała balonem z wodą xDD

To u mnie w rodzinnym miescie w specjalnej szkole dla osob z zespolem down-a robili lepsze akcje ^^... Ehh

Opublikowano

U nas w szkole wysadzili petarde godzile kurwa tak pizneło ale naszczescie w klasie byłem ale ci co byli na korytarzu to mieli przejebane w klasie tez bylo ostro slychac

Moje najlepsze osiagniecie

beztytuu1gk.png

Opublikowano

W podstawówce srali po podłodze i do śmietników, w klasach i na korytarzach. Nie mam pojęcia jak oni to robili, ale w liceum jest spokój.

Opublikowano

U mnie z takich lepszych akcji to tak:

*petardy w szkole

*rozwalony pisuar i drzwi na wylot od kibla

*zepchnięcie śmietnika po schodach

Zawsze znajdą się jakieś debile którzy chcą zabłysnąć.

Opublikowano

U mnie owiele gorzej :D

Leją wężem po nogach w taoelcie jak ktoś sra :D

lol to u was ktoś sra w ogóle w ubikacji? gz u nas to niebezpieczne.

henazari1

zmyślili to cię rodzice, to, że tobie akurat trafiła sie spokojna szkoła nie znaczy, że wszędzie tak jest. po co ktoś miał by zmyslać? zeby zabłysnąć na forum? niby czym?

Opublikowano

lol to u was ktoś sra w ogóle w ubikacji? gz u nas to niebezpieczne.

henazari1

zmyślili to cię rodzice, to, że tobie akurat trafiła sie spokojna szkoła nie znaczy, że wszędzie tak jest. po co ktoś miał by zmyslać? zeby zabłysnąć na forum? niby czym?

Żeby nabić posta.

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Umnie w szkole nie widziełem jeszcze gówna ... (przynajmniej w pisuarze)

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...