Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy u was w szkole też tak robią

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pamiętam jak jeszcze chodziłem do podstawówki to ktoś sie zatrzasnął w kiblu w sql xP

O kurde, ale jajca ...

@TOPIC

U mnie są FlashMoby, grupujemy pół szkoły i NAGLE NA JEDNEJ PRZERWIE WSYSCY STAJĄ W MIEJSCU haha a nauczyciele nie wiedzą co robić xD

Zajebiste to było aahh :P

63989389769756300986.png

Opublikowano

... Zamykanie w kiblu, sikanie na podłoge, raz to wykrzywili kran i leciał na podłoge, rzucają papier do kiblów i pisuarów. Jak nauczycielka nie pozwoli to do kibla w gazde idą grać... Mimo to nie ma tam wielkiego smrodu (da się odlać i wysrać)

Opublikowano

Jak się jeszcze w podstawówce uczyłem to gostek poszedł na spr. z polaka do kibla na następnej lekcji coś zaczęło tak jebać że ohoho, się okazało że gościu się podcierał koszulką a potem to nałożył na siebie <tak był chory psychicznie niestety, następnego roku poszedł do jakiejś szkoły specjalnej ;d>

Opublikowano

W podstawowce nic sie nie dzialo aczkolwiek w gimnazjum byly jajca :

-taki jeden koles wzial nozyczki i upierdzielil jakiejs dziweczynie wlosy na lekcji (prawdopodobnie jakis zjeb)

-w lazience zrobili dziure srubowkretem i jak chcialo sie umyc lapy to leicalo prosto na twarz

-lepek z osrodka wychowawczego (bardziej koledzy go znali niz ja ) przylazl na polski i zaczal bluzgac nauczycielke ta taka roztrzesiona cala klasa sie smieje a po 15minutach suki przed szkola go zgarnely :D

-jakas dziewczyna wyzrucala doniczki z kwiatami przez okno fajnie lecialy

-kolega na glownym komputerze wychowawczyni zainstalowal program ktory rozsylal spam w szkole po sieci :D

-kondom z woda lecial na geografii a koledzy w chinczyka grali sobie

-oraz najlepsze jak kocili koty w 1 gimnazjum, zapalke dawali i kazali mierzyc parapet lub obwod pisuara

-o dziwo kible byly dosc czyste a papier zawsze byl

No i to chyba tyle :D

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

U nas tylko rozpierdalają spłuczki, kradną mydło. Zapychają kran jakimś fioletowym gównem, kradną kratki od ścieków. I oczywiście siatkówka z użyciem prezerwatywy.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

U mnie na balu Gimnazjalnym chcieli schować wódke w wentylacji w kiblu wódka im spadła ale się nie rozbiała więc moi inteligętni koledzy już później przyniesili do szkoły młotek i zaczeli rozbijać sciane przy klozecie aż wkońcu wpadł woźny i ich złapał i kazał im naprawiać całą sciane :D

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie koleś nalał w torbę wodę i rzucił w auto nauczycielki :) Wynik= Rozbita przednia szyba i oczywiście musiał oddać pieniądze.

Logo.JPG

Opublikowano

Nie wiem do jakich wy szkół chodzicie, że monitoringu nie ma... u nas na zewnątrz, przed salą gimnastyczną, na każdych schodach i w każdym kiblu (oprócz 1-3 podstawówki). xD Ale to co? Kolesie i tak cyrki robią. Kiedyś kolo się poślizgnął to zrobił głową takie wgniecenie w drzwiach... masakra. Ale teraz są nowe drzwi, w nich się już nie da zrobić. Kiedyś pisuary pozatykane były papierem, umywalki tak samo i krany na maxa :P I jeszcze w niektórych klopach jest taki kran... jak to nazwać... taki po prostu - rura, kolanko i zawór. I pod tym nie ma umywalki ni nic. Rączka od zaworu co prawda nie wszędzie ale tam gdzie jest nie raz całymi dniami się lało. Kiedyś kolesiowi nasrali do plecaka, innemu do buta. Poza tym nic nadzwyczajnego.

@edit - LordScorpion - obwód pisuaru? Parapet? U nas mamy spore boisko szkolne. To sobie wyobraź jak kocili! Jeden tylko podobno zmierzył obwód. Reszta szerokość max :P Albo musieli obejść je dookoła stojąc na dłoniach (w sensie, że przydeptywali dłonie) ;)

Opublikowano

Są wakacje co za gimbus to odkopał ...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ja jak chodziłem do podstawówki, to ktoś nasrał na klapę od kibla, a później dwóch kolesi wepchnęli mojego kolega do kibla i na to usiadł.

Niby była beka, ale nie chciałbym być na jego miejscu, koleś miał cały rok przejebane.

No i nic poza tym ciekawego nie było, odkręcali takie coś pod zlewem, żeby woda leciała, urywali krany, odkręcali zawiasy, zapałki w zamkach, rozpierdalali spłuczki,

jak sie sylwek zbliżał to napierdalali petardami, raz jakiś debil puścił tą rakietkę za 30gr na przerwie, a jak to w podstawówkach jak na spacerniaku cały korytarz zajebany i dostała dziewczynka z pierwszej klasy która szła na obiad, na szczęście jej się nic nie stało.

Kurwa, jak to pisze to... ja pierdole.

52287137559562145640.png

Opublikowano

U mnie w szkole wsadzili achtunga (petardę) do kibla.Efekt rozsadziło rurę i kibel nie był czynny przez 1.5 miesiaca.

1305919768-U89562.jpg

Licze na +++!

Opublikowano

hah, raz się u mnie tak zdarzyło . ^^

sygnaxd.jpg

" I don't know what is that makes me love you so

I only know I never wanna let you go

Cause you started something, can't you see?

That ever since we met you've ahd a hold on me

It happens to be true

I only want to be with you " <3

347gryg.png

Opublikowano

Ja miałem w szkole typa który w kiblu sobie włosy na jajkach podpalał ;P I jeden raz ktoś nasrał do umywalki ;D

A jeden koleś nakręcił filmik jak jego kumpel walił kloca !!!

Opublikowano

U nas są kurwa normalni ludzie. Chce ktos isc do kibla to idzie sie wysrac i wychodzi proste. Moze w waszych stronach ludzie nie maja toalet w domu i dziczeją jak zobacza w szkole bo nie wiedza po co to.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

@up

hehe możliwe że nie mają :D

@top

u mnie się takie rzeczy nie dzieją, najwyżej drzwi rozwalą tak że sie nie zamykają (jest mała szczelina 10 - 20cm) ale juz ich nikt nie naprawia :P Ale nie wiadomo jak będzie w mojej nowej szkole.. :unsure:

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ale nikt normalny tego nie robi -.- zazwyczaj takie osoby daleko nie zachodzą :P Dla tych co kiblowali w gimnazjum: Giezet! Zeby materialu z gimy nie znac to trzeba byc ulomem w chuj. Bo to jest tak banalnie latwe ze zeby juz te 2 miec to starac sie nie trzeba. Ale spoko ja gim juz dawno skonczylem wiec tylko pisze tak nawiasem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

U nas wejsc sie nie dalo.

Bo jarali.\

A wbiles w progto "wypierdalaj" itp texty.

2.Kible byly zamykane wiec nie dalo sie tam wbijac.

Tylko wczasie lekcji jakos xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...