Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Dedyk]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to odebrałaś jako najazd na Was to ja nic na to nie poradzę. Poza tym to Wy najechaliście na mnie a nie ja na Was... dopieliście swego więc macie exp... ja Wam starałem się wyjaśnić, że serwer jest dobry i szkoda go psuć gdyż gra szybko się znudzi i będą tylko problemy, skoro większość z Was uważała inaczej... to dałem wam raty w górę.

bo kto widział żeby grać na serwerze gdzie jest taki TEAM ? który nie szanuje graczy, i nie liczy się z ich prośbami, słowami.

Chyba zakończę karierę na takim serwerze, podziękuję.

To zdanie było zbędne gdyż widziałaś z pewnością mój wcześniejszy post. Teraz są raty takie, że nawet max 4fun ma 2x mniejsze. Zrezygnowałem gdyż uważaliście inaczej a ja nie mam zamiaru później bawić się z bugami.

Poświęcam serwerom po 6-10 godzin dziennie... czasem może źle dobiorę słowa, ale każdy by się wkurzył jak siedzisz pół życia przed serwer a tu ciągle pretensje i zachcianki które według Was muszę spełnić bo to serwer dla Was a nie dla mnie. I nie przesadzajmy, że obraziłem Was pisząc abyście przenieśli się na "Tibie".

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to ciekawe że na wszystko masz odpowiedź.

Ja powiedziałam co chciałam, i wiedz że większość odebrało by to tak samo jak ja.

I zakończmy tą konwersację bo obawiam się że nie przyniesie NIC i jest bez sensu, Ty się upierasz przy swoim ja przy swoim, więc widzę że się nie dogadamy. tyle z mojej strony.

Pozdrawiam.

Opublikowano

na tym serwerze wiecej nie dziala niz dziala... COFAM wszystko co pisalem dobrego na temat tego serwera...

BEZNADZIEJA...

xxx

Opublikowano

Mial byc zmieniony drop z metkow

Miala byc nowa mapa

Mial byc zwieszkony drop 75 z ripa

Miala byc naprawiona stronka w calosci

itd ... Kilka dni minelo i co ?

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Po co drop z metkow, jak sie dostaje na start to co potrzebne?

Nowa mapa tez nie potrebna bo koles wbil 215 lv w red

Po co zwiekszony drop z ripa? Juz widze 4 osobyz truta ( Nie chwalac sie mam 1 epica dla sury na serwie. Dokladnie ostrze z lodu +9 juz)

Stronka. Rejestracja i rank to sa najwazniejsze elementy

Opublikowano

Błedy naprawie ale narazie jestem w drodze do Krakowa wiec nic nie zrobie (tez mam swoje zycie)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Niby serwer jest fajny, ale... po kilku dniach może się znudzić. Grałem jakieś 2-3 tygodnie, pierwsze dni były spoko, ale jeżeli (u sury, nie wiem jak u innych klas) trzeba ze szmaragdowej +9 u kowala robić tą lepszą i jest 20% szans to aż głowa boli... Ceny maleją z dnia na dzień, broszurki od początku jak grałem kosztowały 1.6kkk jak nie więcej, a teraz ludzie sprzedają (nie którzy) po 800kk nawet. Jedyne co zostaje w cenie to bronie na +75lvl. Niby fajnie, tylko szkoda, że z broni na 65lvl można zrobić tylko jedną broń, i tutaj BM jest poszkodowany, iż święty miecz nie ma DMG. Podobno z dnia na dzień jest coraz więcej ludzi, ale nikt nie napisze, że z dnia na dzień odchodzi tyle samo, iż administracja jest do dupy. Był w tym tygodniu "event niespodzianka" w oazie, gdy przyszliśmy, były tam wszędzie porozstawiane ripery, niby fajnie, ale na tylu graczy to jest za mało, i do tego był wielki chaos. Gracz Parri, który ksuł każdemu, wypowiadał się, że miało się po 6 riperów na siebie i z pretensjami, że nie mógł sobie żadnego wziąć, ale najlepsze było to, że powiedzmy ja biłem jednego przy ścianie, a on go cały czas wykopywał stamtąd. Jeszcze jeden wojownik, Groves jak pamiętam nick, bił ludzi w białym polu. Trochę dziwne, niby ludzie mu pisali że bana dostanie, lecz nie dostał do dziś.

Widzę rozpisałem się bez celu, ale musiałem.

Opublikowano

Niby serwer jest fajny, ale... po kilku dniach może się znudzić. Grałem jakieś 2-3 tygodnie, pierwsze dni były spoko, ale jeżeli (u sury, nie wiem jak u innych klas) trzeba ze szmaragdowej +9 u kowala robić tą lepszą i jest 20% szans to aż głowa boli... Ceny maleją z dnia na dzień, broszurki od początku jak grałem kosztowały 1.6kkk jak nie więcej, a teraz ludzie sprzedają (nie którzy) po 800kk nawet. Jedyne co zostaje w cenie to bronie na +75lvl. Niby fajnie, tylko szkoda, że z broni na 65lvl można zrobić tylko jedną broń, i tutaj BM jest poszkodowany, iż święty miecz nie ma DMG. Podobno z dnia na dzień jest coraz więcej ludzi, ale nikt nie napisze, że z dnia na dzień odchodzi tyle samo, iż administracja jest do dupy. Był w tym tygodniu "event niespodzianka" w oazie, gdy przyszliśmy, były tam wszędzie porozstawiane ripery, niby fajnie, ale na tylu graczy to jest za mało, i do tego był wielki chaos. Gracz Parri, który ksuł każdemu, wypowiadał się, że miało się po 6 riperów na siebie i z pretensjami, że nie mógł sobie żadnego wziąć, ale najlepsze było to, że powiedzmy ja biłem jednego przy ścianie, a on go cały czas wykopywał stamtąd. Jeszcze jeden wojownik, Groves jak pamiętam nick, bił ludzi w białym polu. Trochę dziwne, niby ludzie mu pisali że bana dostanie, lecz nie dostał do dziś.

Widzę rozpisałem się bez celu, ale musiałem.

Nie wiń Nas, że gracz Ci ksuł... Co ja na to poradzę? Przecież go nie zbanuje bo Ci ripera bił jak Ty go biłeś. To już jest sprawa kultury danego gracza. Nie jestem w stanie pilnować każdego i mówić im aby nie ksuli, a co do ilości riperów to było ich naprawdę dużo. Poza tym dostaliście oponki z czego mieliście sporo broni na 75 i stalek. To tyle co do eventu. Na temat zbroi wypowiedział się @up.

Opublikowano

jak tutaj zdobyc kaske na start?

Kliknij w Pierscien Teleportacji, znajdz Czerwony Las, przejdz przez teleport za Tobą i masz super spocik w Zwyklym Lesie gdzie smialo mozesz expic do 130lv a potem w Red Lesie powyzej 130lv.

Gralem tam, mialem all rzeczy w 3 dni, ale nuda totalna.

Opublikowano

prezka 10/10

SERWER -1000/100

Na start takie rzeczy sa ulepszacze potrzebne w red lesie ledow sie daje rady

serv do nieczego

nie polecam

Wesołych świąt

Opublikowano

Stanowczo nie polecam serwera.

1.Nie wiem jak u ninjy i szamana, ale sua dostaje na start tylko 100k

2.5 bon jest w IS

3.Są 6/7 bony

4.Z IS można kupić hwangi, bronie na 75lvl +8

5.Serwer 4FUN, lecz trzeba expić, kasa leci wolno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...