Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Dedyk]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy kto co lubi... jedni wolą bić i expic wciskając spacji kilka godzin... inni wolą popracować nad eeq... stworzyc gildie.... i walczyc kto jest lepszy. Pozatym nie dotarliście dalej... to dopiero 130lvl wbil... a do 250lvl jeszcze daleko;)

To tak jakbys wbil 50lvl i skończył bo nudno sie expi bo szybko.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak tylko cała ekipa z TS wydała ok. 100kkk na 6 i 7 bon i w ulamku sekundy można to sracić

PS wprowadź 5 bon ;d

Zajebista nutka !

;)

Grubson

AbradAb

Rahim

o.O

Opublikowano

@Vide_Cull_Fide, Pisze, że administracją jest Hooltras oraz MementoMori.. Czy wy przypadkiem nie mieliście serwera NexusMt2.? I czy on przypadkiem nie padł.? Bo wchodziłem na stronkę, która nie działa, forum także. ;/

Opublikowano

Jak przy ratach 200% koles wbil 4 Sceptyczka 137l ?

bo jeszcze na serwie ustalasz ile PD potrzebne na lv na nevrascie tez 200% expa a dopiero cos okolo 80lv wbili to nie jest powiedziane ze takie raty to zaraz musi sie expic 3 dni zeby jakis dobry lv wbic^^

sciagne clienta i zobacze czy serwer warty uwagi czy nie ^^

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

bo jeszcze na serwie ustalasz ile PD potrzebne na lv na nevrascie tez 200% expa a dopiero cos okolo 80lv wbili to nie jest powiedziane ze takie raty to zaraz musi sie expic 3 dni zeby jakis dobry lv wbic^^

nie oto chodzi raty 200 ale w mysql np z psa leci ci 360 pd mozna to.pomnozyc zapytaniem i nie sa potrzebme raty. 999%

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Jak macie sie zajmowac serverem tak samo jak ostatnim razem to z gory nikomu go nie polecam

Tamten upadał.... ciągnęliśmy go bo nie mieliśmy co z nim zrobic.

Opublikowano

co z tym 5bonusem? i co z tymi wiekszymi szansami na ulepszenie??? zeby zrobic z szafira na szmaragda +6 wydalem jakies 1000kkk to ja sie nie dziwie w ogole ze tamten serw padl jak ja juz stracilem chec do gry chodz to 4fun

Opublikowano

Jednego nie rozumiem :>

W plikach serwerowych macie naprawiony i dodany 6 skill a w Waszym kliencie tego skilla nie macie i tylko poprzez modyfikacje klienta można mieć tego 6 skilla

Opublikowano

@kajor nie byłeś w stanie tego uzbierać . 1000 kkk, jak 2 kkk to już full, to byś musiał mieć 500 x full, jasne, za to wybonował byś 4 eq 6\7 i to dobrymi bonami.

h65xnex.png

Opublikowano

Vide_Cull_Fide jeśli będziesz miał czas to możesz naprawić ulepszanie Szafirowej Zbrojki dla Szamana ,bo potrzeba

co ulepszenie 2x Bodzio i Broszurkę ,a każda inna postać ma Parły i zrób też by można było ją robić Magicznym Metalem tak jak mają inne postacie.

7961149384a052ddc054cb.jpg
Opublikowano

Łee, nudny serwer ^^ Jak to ma być 4 fun, co najmniej easy. 4fun....ok 90lv na start, oczywiscie bug na kase albo zrobic NPC co daje kase...Serwer... taki o.... nie lubię easy. Albo 4fun albo medium ev. hard....

Takie o....

Opublikowano

Łee, nudny serwer ^^ Jak to ma być 4 fun, co najmniej easy. 4fun....ok 90lv na start, oczywiscie bug na kase albo zrobic NPC co daje kase...Serwer... taki o.... nie lubię easy. Albo 4fun albo medium ev. hard....

Takie o....

O kurde stary... z składnią zdania to masz spory kłopot... nawet jak ja urywam myśl to da się to zrozumieć... oczywiście nie ma bugu na kasa.... reszty nie zrozumiałem. Zapętliłeś się i powtarzałeś.

Posłuchaj mój kawałek w sygnaturze... Ty masz jeszcze czas iść do szkoły.

Opublikowano

na bronie 75lvl jest chyba ripek.

mi się podoba, narazie gram tak grałem z 20 minut narazie i wbiłem 88lvl, serwer ciekawy, zapraszam wszystkich do Chunjo, nick Slasak

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

O kurde stary... z składnią zdania to masz spory kłopot... nawet jak ja urywam myśl to da się to zrozumieć... oczywiście nie ma bugu na kasa.... reszty nie zrozumiałem. Zapętliłeś się i powtarzałeś.Posłuchaj mój kawałek w sygnaturze... Ty masz jeszcze czas iść do szkoły.

A Ty sam sobie zaprzeczasz.... Raz do mnie mowisz stary, a raz... że mam iść do szkoły....

A ja Ci powiem: chuj Ci do tego w jaki sposob piszę..... a o piszę o tak i mi z tym wygodnie.

3Up... Weź wyjdz z domu bo Ci komputer szkodzi.... Jak chce poexpic to ide na hardy..... A jak chce sie pobawic to ide na 4fun... A jak na 4fun trzeba expic to ... Eh, szkoda pisać.

Opublikowano

Jest jakiś kontakt z administracją, poza TS'em na którym nikogo nie ma?!

@edit

Już wiem jaki jest problem ;x. Czy ma ktoś może tego klienta co jest na stronie (715MB) na innym hoscie?? Byłbym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

proszę o zmienienie ilości obrony dla hwangów ponieważ jak jest biały srebrny i złoty to każdy z nich ma po 350defa a powinno być np. tak

Biały hwang 350defa

Srebrny Hwang 450defa

złoty Hwang 500defa

Królewski Hwang 600defa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zbieram -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...