Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Game [Dedyk]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja prosze o dodanie nowych sztyletow! Dzisiaj juz bede mial Noze zotego boga (narazie noze Sataou, lecz po starcie bede robil +10), takze ladnie prosze o zrobienie animacji, kosci i wygladu... Z gory dziekuje.

Opublikowano

heh niezły 4 fun...

dobrze że rejestracja nie jest płatna..

z tego co widzę to serwer postawiony dla zabawy

no ale cóż ..

tak bywa

nie zagram nie polecam

0/10 porażka.

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

serwer lipa ocena ogólna jak na moje 1/10 jedynym plusem są małe lagi . Ale + masz ; ]

Zbieram ++++++++++++

serwer:

nick:

lvl:

PISAĆ NA PW KTO ZNA JAKIEŚ FAJNY PRIVY MT2 ; d

Opublikowano

Hooltras po tym jak dograłem swoje pliki do klienta działa mi 6 skill u woja więc na serwie jest dodany czemu go nie dodasz do swojego klienta ?

Opublikowano

Sciagnalem waszego clienta chyba od jego 1 startu 3 raz pogralem az 5 min- poniewaz zaczalem wkladac bony a tu sila 50 zrecznosc 30 wita 50 ludzie co wy zescie z tym serverem zrobili. Ostatnie jego wydanie bylo o niebo lepsze. teraz to normalnie zrobiliscie totalna padake. Wy chyba nigdy nie widzieliscie normalnego servera z normalnymi bonami i z max lvl 250. Teraz zacytuje jednego z uzytkownikow NPC " Lepsze sa najgorsze servery zagraniczne niz najlpesze polskie" mysle ze ten cytat w pelni okresla wasz server. Mialem nadzieje ze ten server bedzie bardziej OLDSTYLE a tu.....

Opublikowano

@ Hooltras

Ok, wyraziłeś swoje zdanie jako GM'a.

Ale przecież serwer nie jest dla GM, tylko dla graczy, prawda ?

Jeżeli graczom coś się nie podoba- odchodzą z serwera, proste ? Proste.

Może Tobie nie podoba się pomysł zmian zaproponowany przez kajora, ale przecież, do chooya Pana to nie ty grasz na tym serwie, ale gracze. Chcecie, aby znowu to był niewypał. Chcecie pozostawić serwer w takim stanie, w jakim jest ? Wystarczy zasięgnąć do opinii kilku graczy, którym serwer się nie podoba. Nie dziw się, że serwer niedługo znów padnie z powodu małej ilości graczy. Warto się zastanowić, dlaczego mało graczy gra na serwer. Pozwól, że odpowiem za Ciebie, Hooltras- Bo GM robi serwer dla siebie, nie dla graczy, tak mu śmierdzi dupa, że nie chce mu się nawet wysłuchać kilku prostych próśb graczy.

Nie zdziw się, jak za tydzień na serwie będzie grać max. 10 osób.

Powodzenia z takim tokiem myślenia.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

Pan x2up ma rację, z takim nastawieniem to naprawdę, już pierwszego dnia widziałem że dużo osób mówi dziękuje, zresztą nic dziwnego skoro nie obchodzi Cię wola graczy. Zobaczymy czy to samo zdanie ma drugi GA, jeśli tak to ja też podziękuje i jak sądzę reszta ludzi także.

Pan up spójrz na to z innej perspektywy, np. ja robię eq na każdą postać i jeden dzień poświęciłem na dodanie do itemów 6/7bon a teraz jeszcze zmiany tego bonu, poświęcić 2dni? a gdzie tu gra bo przecież jeszcze będe musiał wbić 1-5, a nie sory 1-4 bo 5 bon jak był obiecany tak go nie ma.

Zbieram - ;)

Opublikowano

Hey, właśnie ściągam Clienta. Mam metina z www.metin2.pl - co musze jeszcze zrobić aby grać?

Mój Kanał na

YouTube

Subskrybować / Oceniać / Komentować

Będzie 5.000 wyświetleń wszystkich filmów na kanale = KONKURS !

Opublikowano

Pomoże mi ktop?

@2UP

Mój Kanał na

YouTube

Subskrybować / Oceniać / Komentować

Będzie 5.000 wyświetleń wszystkich filmów na kanale = KONKURS !

Opublikowano

Rezygnuje z administracji serwera.

Wszelkie prośby/pretensje/zażalenia proszę składać do Vide_Cull_Fide i nie spamić już na PW bo nie odpisuje.

@4 nie dasz rady odpalić z clienta globala.

Koniecznie pobierz clienta metin2game.

Opublikowano

@Holl,

nie musisz rezygnować, chodzi tylko o to, abyście czasem wysłuchiwali graczy, bo przecież to dla nich jest serwer =]

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

jak dla mnie serwer dobry brak mi tylko obiecanego 5 bonu ,bardzo prosze o dotrzymanie slowa

xxx

Opublikowano

Hooltras - tu nie chodzi o Twoje odejście, tylko o to by GRACZOM grało się lepiej, bo jak to powiedziało parę osób wyżej, serwer jest dla GRACZY nie dla GM. Może tego nie wiesz, ale GM jest od tego by w jakimś stopniu ulegać prośbą graczy. Napisaliśmy nasze propozycję/prośby grzecznie bez ŻADNYCH pretensji, a Ty co zrobiłeś? wszedłeś na forum i pierwsze co zrobiłeś wyjechałeś z buntam. a to wcale nie było potrzebne, wystarczyło GRZECZNIE wypowiedzieć się na dany temat, a nie od razu wyzywać ludzi od botów/dzieciaków tym bardziej że nas nie znasz. Rozumiem jeśli my byśmy pisali do Ciebie z jakimiś buntami, z jakimiś wulgaryzmami. Bo to że jesteś/byłeś GM nie oznacza że TY masz nie mieć szacunku do swoich graczy, przepraszam Cię bardzo ale takim zachowaniem jakie pokazałeś w tych ostatnich postach również zniechęcasz ludzi do gry, bo kto widział żeby grać na serwerze gdzie jest taki TEAM ? który nie szanuje graczy, i nie liczy się z ich prośbami, słowami.

Chyba zakończę karierę na takim serwerze, podziękuję.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...