Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sposób na grzyby - czy działa

muczacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba tak jest dzisiaj znowu normalnie.....dziwne ze usuneli bo mieli pewna kase z tego ludzie sie uzaleznili od grzybow:)

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znajomy znowu nic,ja jutro spróbuje..jak kto może popyta znajomych ale wniosek nasuwa się jeden niestety:(

Opublikowano

@musaidi

jest takie coś jak edytuj

Bug naprawiają bo lamus jeden im wysłał jak zrobić free grzyby mi się udało zrobić grzybki przed tą akcjo

i dostałem 1200 kolega wczoraj doładował za 12.30 i dostał 40 grzybów

Opublikowano

może i tak lecz nie sądze,wcześniej podobno jakieś małolaty jak nie dostały wogóle bo i to czasem się zdarzało że nie dawało nawet podstawowych pisały z płaczem że nie dostały podstawy a miała być z bonusem, sądze że dawno wiedzieli o tym bugu i nie rozumiem dlaczego go zamykają bo sporo ludzi korzystało a po sobie wiem że sporo więcej smsów wysyłałem nim dowiedziałem się o bugu i pewnie znowu mniej na mnie zarobią:)

Opublikowano

Właśnie dzisiaj w nocy sprawdzałem, na serwerze S4 o godzinie 4:00 kiedy był restart.... Doładowało mi tylko 30 grzybków....

To już chyba nie działa... Wcześniej działało, bo w kwietniu jak pamiętam jeszcze działało , ale widocznie już to naprawili...

Opublikowano

Właśnie dzisiaj w nocy sprawdzałem, na serwerze S4 o godzinie 4:00 kiedy był restart.... Doładowało mi tylko 30 grzybków....

To już chyba nie działa... Wcześniej działało, bo w kwietniu jak pamiętam jeszcze działało , ale widocznie już to naprawili...

Mi też wczoraj na s4 przyszło tylko 30 grzybów ;/

Opublikowano

narazie nie bo Polski narod to taka banda debili ze malo musza sie afiszowac z tym jak pojebani po necie wszedzie i sie niemcy wkurwili na to ze tepe polaczki przesadzaja na maxa i kazali bloknac, bo nie umieli sie zachowac cicho jak niemcy u siebie

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

trzeba było więcej tematów pozakładać z informacją o bugu !! wiedziałem ze przez to rozdawanie sposobu tutaj skończy się to usunięciem buga

Opublikowano

tutaj bylo spokojnie na necie bylo w choelre stronek z tym i to przegielo na maxa

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bug na grzybki został już naprawiony.

co ty dupczysz czlowieku jak od tygodnai ponad nei bylo globalnego resetu serwera a tylko wtedy robia poprawki wiec nie ciulaj tu ludzi

Opublikowano

trzeba było więcej tematów pozakładać z informacją o bugu !! wiedziałem ze przez to rozdawanie sposobu tutaj skończy się to usunięciem buga

tak, więcej tematów kurwa, to juz nie o te tematy chodziło

na allegro z 10 osób sprzedawało sposób na grzyby po 2 czy 3 zł i ludzie brali jak bułeczki

Opublikowano

tak, ja też właśnie na allegro kupiłam ale jescze jakoś w lutym kiedy była tylko jedna taka oferta.

Im było więcej, to było oczywiste ze w koncu sie skonczy..na szczescie udało mi sie w miare gildie rozwinać na tych grzybkach^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy to nadal jest akutalne ? co z tymi grzybkami , przy restarcie serveru ? Widzialam na allegro ze ludzie sprzedaj jakies sposoby po 20zl , i nie wiem czy to nie chodzi o ten reset serva ?a jezeli jest to ktos moglby sie podzielic ?? moze byc na pw

Opublikowano

wydaje mi sie ze na all teraz sprzedaja sposob przez robienie grzybow u hazardzisty..widzialam kiedys gdzies na necie taki poradnik jak ze 150 obstawiajac ten sam kubeczek po kilku przegranych mozna wygrac ponad 600grzybow..ale nie wiem czy to dziala, osobiscie nie sprawdzalam.. a sposobu z restartem to juz dawno na allegro nie widzialam..

Opublikowano

To jest już pewne, bug na grzyby został usunięty !!!

Dziś w nocy, próbowałem zbugować za 100 zł kartą kredytową i doładowało mi tylko 600 grzybów (była promocja)

Możemy już uznać, że bug został usunięty, nikomu już nie wchodzą grzyby....

Opublikowano

to pisz z sensem bo twoja wypowiedz idzie zrozumeic na 2 sposoby ze naprawili w sensie ze znow dziala albo ze naprawili ze nie dziala , od dluzszego czasu ludzie pisali ze nie dziala a ty wyskoczyles z takim tekstem chodzby znow dzialal

Opublikowano

1.s4

2.04.08.2011r.

3.3.600grzybkow

4.100euro

prosze o podanie sposobu na PW

@Edit

po pierwsze to jest system PaySafeCard za 100euro dostajesz 3000grzybków a z promocją 3,600grzybków bo 20% oblicz sobie

Opublikowano

nie dziala on kupil normalnie se grzybki

za 400 zl masz 3600 u grzybiarza a 100 euro tak samo ma widac gra nie w polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...