Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sposób na grzyby - czy działa

muczacza

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 s3

2 13.06.11

3 7000

4 40 zł.

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1 s5

2 04.06.2011

3 510

4 12,30

mniej na innych ale mam pytanie dzisiaj 16tego probowalem i lipa sms zwrotny nie mozna przetworzyc twojej wiadomosci, czy jest opcja ze juz sie skapneli?:(wczoraj znajomy wyslal i wszystko doszlo a nie dostal ani 30 ani bonusa o co kaman?

Opublikowano

makos nie jestem pewien ale chyba to jest zależne od serwera, na 1-6 brałem od 200 w góre na 7-9 do 200 ale to tylko moje domysły jest możliwe że się mylę.

bartes265 - jak to jest możliwe że ci 305 grzybków wypadło? hmm? to jest nie możliwe: 300 bym się nie zdziwił ale 305?

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

no raczej nie jak kupujesz za 12zł dostajesz seriami po 30. W trakcie trwania bonusu po 36(20%), to jakim cudem wypadło ci 275 i 305?

,,W WINIE PRAWDA W WODZIE ZDROWIE''

Opublikowano

albo źle coś robię albo faktycznie coś jest na rzeczy ponownie 4 sms-y w plecy i nie przespane nocki i nie tylko mnie znajomemu także nie pykło, napiszcie proszę na pw czy ktoś jeszcze dostał no i jak to leci bo może ja faktycznie źle coś robię chociaż jeszcze kilka dni temu normalnie na s9 co prawda za 30,75 dostałem 320 i od tamtej pory nic.

z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

dwa dni temu moj kumpel dostał 30 grzbybow. jakos 4-5 dni temu kolezanka 280..wiec nie wiem..moze teraz trzeba trafic zeby sie udało..ja na razie nie ryzykuje bo jakies dwa tgodnie temu rownież mi sie nie udalo ;/

s4

Opublikowano

Nie działa już parę dni na s2 w mojej gildii nikt nie przyładował tyle ile oczekiwał, za duży szum się zrobił..

No Luknij Sobie - good shita

Opublikowano

chyba tak jest dzisiaj znowu normalnie.....dziwne ze usuneli bo mieli pewna kase z tego ludzie sie uzaleznili od grzybow:)

Opublikowano

To teraz będą mieć jeszcze większą kasę, częstszy zakup grzybów

No Luknij Sobie - good shita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...