Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sposób na grzyby - czy działa

muczacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Abyście pisali w tym temacie krótką informację po tym jak zasilicie swoje konta, celem potwierdzenia, że grzybobranie funkcjonuje należycie lub nie, thx

NIE odpowiadam na tematy typu podaj formułę, sam jej nie przekazuję zgodnie z prośbą osoby od której pozyskałem, zasilam konta swoim znajomym i dajemy radę

Elementy informacji:

1 Data zakupu

1 Świat: s1, s2, s3 itd...

2 Liczba uzyskanych grzybów

3 Kwota zasilenia

1 27.05.2011

2 S1

3 360

4 12 PLN

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobry pomysl nei bede musial kumpli pytac czy pradzi tylko tu lukac

1 28.05.2011

2 S3

3 2700

4 40 PLN

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1 29.05.2011

1 s4

2 11400

3 100 zl

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1 30.05.2011

2 S10

3 30

4 12 PLN

Miałem mały problem. Pierwszy raz testowałem ten sposób no i niby na s10 był ten restart było jedno rozłączenie myślałem, że to mój net bo nie było napisu że restart, potem drugie takie rozłączenie to już wysłałem i trwało to max 20 sekund, więc nie było szans żeby to zbugować oO.

na innych serverach te restarty też są takie krótkie?

Opublikowano

30.05.2011

S1

260

12.40

Zamknąć się z tym sposobem jak komuś działa to super. jak nie to nie nasza wina. Errotice zamknął temat bo debile spamowali i wyzywali. Nie mówcie nic o tym bo sie nooby domyślą komuś powiedzą i jak dojdzie to do admina to zapomnijcie chociaż o 2x więcej grzybow.

Pozdrawiam Thersu.

League Of Legends :)

Opublikowano

30.05.2011

S1

260

12.40

Zamknąć się z tym sposobem jak komuś działa to super. jak nie to nie nasza wina. Errotice zamknął temat bo debile spamowali i wyzywali. Nie mówcie nic o tym bo sie nooby domyślą komuś powiedzą i jak dojdzie to do admina to zapomnijcie chociaż o 2x więcej grzybow.

Pozdrawiam Thersu.

dobre a myslisz ze przez ten temat nie moga zablokowac tego bledu wystarczy ze admin wejdzie i zobaczy ile grzybów dostaje sie za np:12 zloty

Opublikowano

Czlowieku jak admin go zablokuje jak nawet nie będzie wiedział co to za błąd ??? umiesz czytać tutaj tylko piszą ile dostali grzybków za ten błąd , a nie na czym on polega .

41956.gif

25236.png

27998.png

34477f.jpg

33983.png

42190.png

1304497067.png

Opublikowano

Admini doskonale wiedzą , że występuje ten bug ;)) na 200% w ciągu 2 miesięcy - czytanie bazy danych jest co tyle , wszyscy którzy wykorzystywali bug " a z kupnem grzybów o "4:00" zostaną zbanowani :)

bez yt.

Opublikowano

Ludize skonczcie sie klucic bo administracja zamknie kolejny temat za syf , spam itp jak poprzedni

Opublikowano

Witam, proszę jednak stosować się do wytycznych, czyli:

1 server

2 data ładowania

3 liczba grzybów

4 kwota

Tylko takie dane, po prostu należę do grona graczy, którzy chcą się orientować w tym czy opłaca się jeszcze zasilić konto czy nie, dyskusje przenieście na swoje tematy, tak samo jak właściwe doładowanie np 30 za 12 PLN, są takowe na forum, a nie śmiećcie tutaj niepotrzebnymi postami, dziękuję z góry, a sposób jest od początku tej gry, tylko zależy kto kiedy się o nim dowiedział, tak admini wiedzą, nie nie naprawią tego bo nie potrafią :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. S6

2. 06.06.2011r.

3. 480

4. 12PLN

Już tak ładowałem drugi raz ale za pierwszym dostałem 270 i nie pamiętam daty :P

Ekhem...
To na tyle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...