Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamknięty Temat w Dziale Minecarft

chudy1119

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" Temat jest zamknięty" Taka Informacja Widnieje przy przy moim dziale z Clientem 1.6.4 Mogę Widzieć dla czego? Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie i o odpowiedź

NAJLEPIEJ GDYBY ODPOWIEDZIAŁ NA TO PYTANIE KTOŚ Z EKIPY MPC FORUM

Przypominam

Mod- Modyfikacja- Udoskonalenie A nie crack,nielegalne oprogramowanie, łamanie praw autorskich

Czyli jednym słowem Client To nie Jest Łamanie praw autorskich

Ujmę to tak: Gdyby client był łamaniem praw autorskich to na Oficialnym Forum Minecarfta Nie można było by udostępniać Modów !

A MPC Forum To Jest Tak jak mówi BezNickowiec to Strona która sama w sobie łamie regulamin więc weźcie się za to forum ludzie !

zbieram +

Opublikowano

@UP

Tobie też? Przecież i twój client i mój w poprzedniej wersji były dość znane i nic się nie działo . Może jest nowy dział na clienty albo moderator się pobawił

zbieram +

Opublikowano

Piractwo? Mam oryginalnego Minecrafta a mody jeżeli są udostępnione to twórcy chcą udostępnić to światu

zbieram +

Opublikowano

są przeciwko piractwu a hackom i botom to już nie -_-'

Chciałem dodać, że tak samo nielegalne są pliki serwerowe Metin2 (już koniec z serwerami) tak samo nielegalne są inne pliki, które są udostępniane w wielu (bardzo wielu) tematach

jLRw2A6.png

Opublikowano

@UP

Dokładnie

2x UP

Czemu dla tego nie zamknął tematów z modami gdzie nie ma podanych źródeł np .

zbieram +

Opublikowano

W Takim razie Zapraszam na Moją stronkę z Modami LINK W SYGNATURZE Tam będę udostępniał najnowsze wersje ;)

zbieram +

Opublikowano

noo wrzuć tam też swojego clienta z tam tąd ci nie usuną, a z tam tąd będziemy pobierać. Bo piractwo zawsze było , jest i będzie

jLRw2A6.png

Opublikowano

są przeciwko piractwu a hackom i botom to już nie -_-'

Chciałem dodać, że tak samo nielegalne są pliki serwerowe Metin2 (już koniec z serwerami) tak samo nielegalne są inne pliki, które są udostępniane w wielu (bardzo wielu) tematach

MPCForum - Multi Player Cheats Forum

Więc czemu mieli by być przeciwko cheatom ?

W innych działach nie toleruje się piractwa to czemu tu ma być tolerowane ?

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

UP: Podałem ci nawet przykład z metinem. Piractwo jest tolerowane w wielu działach a tu akurat nie. A cheaty i boty to według ciebie jest coś sprawiedliwego w porównaniu z piractwem ?

jLRw2A6.png

Opublikowano

Ok znalazłem w regulaminie dopisek

Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:

wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

Przypominam

Mod- Modyfikacja- Udoskonalenie A nie crack,nielegalne oprogramowanie, łamanie praw autorskich

Czyli jednym słowem Client To nie Jest Łamanie praw autorskich

Ujmę to tak: Gdyby client był łamaniem praw autorskich to na Oficialnym Forum Minecarfta Nie można było by udostępniać Modów !

A MPC Forum To Jest Tak jak mówi BezNickowiec to Strona która sama w sobie łamie regulamin więc weźcie się za to forum ludzie !

Kto się zgadza Niech Da + niech Moderatorzy To Zobaczą !

zbieram +

Opublikowano

Up Ale clienty są robione na pirackich wersjach MC, więc piractwo :P

Nie zgadzam się Bo ja robię na premium .

@EDIT

A clienty do wersji 1.5_01 U mnie i u Rakishiego Nie zostały zamknięte

zbieram +

Opublikowano

chciałbym dodać jeszcze tyle , że Notch uznaje pirackie wersje Minecrafta, lecz nie uznaje sprzedawania ich (czyli te giftcody płatne nie legalne) Więc jak właściciel chce żebyśmy łamali jego prawa autorskie to róbmy to :D

jLRw2A6.png

Opublikowano

Toriz no to co ? :D nie wierze, że nikt nie ma pirata w domu (a do tego Notch jak napisałem uznaje te piraty) więc co się Administracji nie podoba ? Niech usuwają pliki, których właściciele mówią stanowczo NIE, a nie jak Notch rób co chcesz :P

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...