Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamknięty Temat w Dziale Minecarft

chudy1119

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli notch by chciał to by usunął pirata jak może napisać że musisz zakupić

@Effectus

Mogą grać wszyscy ale osoby ze zcrackowaną wersją grają na własną rękę . Coś ci zależy , aby gracze nie mieli jak się cieszyć grą

Powiem to, że ja też mam cracka i premiuma i nie boję się

zbieram +

Opublikowano

do 11.11.11 trochę daleko :P i ja przeżyje bez tej aktualizacji, a nawet to drożej znacznie nie będzie :P

A wgl do tego czasu, kto wie może wiele osób zakupi premiuma , np. Ja. Chudy masz racje gdyby mógł usunąć piractwo to by to zrobił, nie chce nikogo osądzać ale możliwe że on też ma różne pirackie gry itd. bo kto teraz nie ma ? :D

jLRw2A6.png

Opublikowano

ale według mnie ta gra nie jest warta 50 złotych (może po wielu aktualizacjach ok, ale teraz nie) Każdy ma swoje zdanie takie jest moje. ^^ Odbiegliśmy trochę od tematu i mimo wszystko client chudego i inne nie powinny być usuwane. Takie moje zdanie w tej sprawie i wielka duża KROPKA .

Aa Effectus dzięki za poradnika, może się jeszcze kiedyś sprzyda :D Zobaczymy

jLRw2A6.png

Opublikowano

Jeśli chcecie aby wasze modyfikacje nie zostawały usuwane, to róbcie to tak, jak prawdziwi moderzy, wrzucajcie same zmodyfikowane pliki które trzeba wgrać do clienta, a nie calutkiego clienta. Wtedy nikt nie ma prawa usunąć tematu, ponieważ udostępniacie pliki ktore stworzyliście sami, albo je zmodyfikowaliście w znaczny sposób.

Opublikowano

mam pomysł wrzucaj to na normalny launcher i daj instrukcje jak grać w minecrafta przez normalnego launchera czyli wpisać zmyślone passy i dać play offline czy jakoś tak

Opublikowano

Jeśli chcecie aby wasze modyfikacje nie zostawały usuwane, to róbcie to tak, jak prawdziwi moderzy, wrzucajcie same zmodyfikowane pliki które trzeba wgrać do clienta, a nie calutkiego clienta. Wtedy nikt nie ma prawa usunąć tematu, ponieważ udostępniacie pliki ktore stworzyliście sami, albo je zmodyfikowaliście w znaczny sposób.

To jest bardzo dobry pomysł, wrzuczajcie zmodyfikowany plik minecraft.jar

offtopic: chudy zobacz na swoją stronę dział zamów clienta !

jLRw2A6.png

Opublikowano

@2x up

To równie dobrze mogą w ogóle tych clientów robić nie robić.Wtedy clienty stały by się zwykłymi modami.A clienty tworzone są dla dla ludzi którzy mają problemy z wgrywaniem modów.

Opublikowano

Bardzo dobrze! Gdybyscie wysylali sam minecraft.jar + pliki do modow to by nie byly pozamykane

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

MPC - multi player cheats ( CHEATS !! ) Myślę że jak forum jest do "czitów" to można dawać linki z pirackimi grami -.-

F7FwxF8.png

Opublikowano

Głupota ludzka nie ma granic.

Kolega 2x wyżej jest tępy jak but. Nic dodać, nic ująć. Używając cheatów nie kradniesz potencjalnych zysków ze sprzedaży gry, a jedynie psujesz grę. Umieszczając clienta gry, którego może pobrac każdy, kradniesz bez efektu zyski z owej sprzedaży.

Temat do zamknięcia.

P.S. Cheat znaczy co innego, niż warez. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

A Ja powiem tyle pod nazwa forum pisze cheats!!!!

Pełno kielntów w 2 dni podawałem moich i co gówn... skasowali wszystkie tematy!Ludzie trzeba się złożyć na własne forum ja z tym jestem opcykany więc mogę zrobić!

Rewolucja!!!!!!

sygnatura2o.png

Opublikowano

Brawo dla was, wiecie co to jest regulamin?

chyba nie.. to zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/280721-regulamin-lokalny-dzialu-minecraft/

Zakaz umieszczania linków z stron oferujących darmowego Minecraft'a.W razie umieszczenia takiego linka warn.

A wy zapewne dodawaliście do tych clientów cracki, które umożliwiały zalogowanie się na pirackich kontach lub odpalenie bez logowania.

I dlatego to jest nie zgodne z regulaminem.

Jak chcecie robić clienty, to same mody bez pełnego minecrafta wrzucacie, bo minecraft jest dostępny do pobrania tylko po kupnie go na stronie,

inne linki innych osób to piractwo.

Close, poleci duużo warnów chyba jak zobaczy ten temat jakaś osoba wyższa ode mnie :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...