Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cross vs. Komputer..?

Cross vs. Komputer  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by? wybra??

• Cross 125 ccm.
      38
    • Komputer
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaaa wiec tak, ja bym wygrał crossa, i mówicie że 125ccm na 13latka mało? Buahaahahah xD Na start to wystarczy spokojnie, waszym zdaniem powinien 600ccm kupic? xD Żeby się zabił...

A co do karty, to karta jest do pojemności 50ccm i nie upoważnia Cię do jazdy po drodze ;p

A co do kompa to jakbyś takiego kupił to... mmmm ... <3 <3 <3

Ale i tak wybrałbym chyba crossa, lecz jest to trudne pytanie xD

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tym forum 80% powie że komputer ;)

Ja sam mam Kawasaki Kmx 125ccm (odblokowany) i powiem że nie żałuję zakupu :>

Jak na 125 to Kawasaki daje sobie nieźle rade w Lesie 1-Bieg jest trochę za krótki ale na 2,3 biegu zamiata dupą jak nic na zębatkach (13-55)

Co sezon przydało by się lekki remoncik ale jak nie będziesz dawał mu w dupaka i lał polskie paliwo i dobry olej to przejeździsz z 1,5-2 sezony .

Bierz CROSSA !

Jak masz kasy troche to kup Yamahe Dt 125 lub Honde Cbr 125ccm :>

@Aha

No i jak masz dylemat jaki wybrać (full cross - enduro) To bierz Enduro jak chcesz pojeździć nie tylko po lesie.

Full cross to praktycznie silnik rama i dwa koła dobre na tor i w las nigdzie indziej, zero świateł nic...

Brak możliwości rejestracji.

Opublikowano

Kup sobie komuter do gier za :

2,5 tyz zł.

Mój kolega w tamtym tygodniu kupił :

AMD Phenom 4x 3,22 ghz = 12,88 ghz x86bit

6GB ram DDR3

Grafika ( nie pamiętam jaka ) za 750 zł

Płyta główna gigabyte za 450 zł

Zasilacz o mocy 1KW

I za kompa dał 1990 zł ( sam go składał ) nie kupuj gotowych komuterów !! Poproś o poradę ludzi np w Komputroniku aby Ci pomogli złożyć kompa lub na jakimś forum internetowym.

Za 2,5 k zł masz Dobry komputer + Ekran LED 24'

A za te 2000 zł kup sobie nowy skuter na allegro i u mechanika zdejmij blokady. Karta motorowerowa jest od wieku 15 lat ( jestem w II gim i 3 dni temu zdawałem ). Albo poczekaj 2 lata dozbieraj do Crossa i kup sobie i kompa i Crossa :)

Opublikowano

damianez nie pierdol bo dopiero za rok jest od 16 lat a teraz przepisy mowia ze od 13 lat mozna :). i jeszcze jedno 4x 3,22ghz to nie 12,88 tylko 4 rdzenie 3,22ghz ...

Opublikowano

Człowieku kupuj kompa (najlepiej za ok.3000zł) , a później kup sobie Crossa .

Najpierw sobie pograsz, a gdy znudzi ci się granie wirtualne, to wsiadasz na motor i grzejesz :P

1.Masz 10.000zł

2 ok.3000 zł wydajesz na kompa

3.reszta ok.7000 zł i jak uzbierasz trochę więcej to Motocykl, ja bym tak zrobił, na twoim miejscu.

xD xD

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

ja bym tam wolał Cross'a ale jesteś za młody. bo na Kategorie A trzeba mieć 16 lat. A1 to kategoria Motorower od 2011 roku.:)

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

Weź kup lepiej tego kompa ... Bo coś czuje że na 125 sie pozabijasz ;) Po za tym 50 na motorowerową a 75+ to już prawko ....

• 1 rok później...
Opublikowano

Ludzie wy mu sugerujecie Crossa... On ma 13 lat !

Nawet nie opisał swojej postury.

A jak ma 140cm wzrostu i waży 30 KG -.-"

Top@ ~ Zostań na Kompie lub sobie kup rower dobry... Albo Skuter 50cm

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Teraz już nie ma karty motorowerowej tyko prawo jazdy AM, które są od 13 roku życia i 9 miesięcy (xD). Tylko na jaki chuj Ci ten cross jak to jest 125 cm3, a prawko jest do 50 cm3 i do 45 km/h, więc nie pojeździsz na legalu...

Komputer jest lepszy, a corssa jeszcze zdążysz sobie kupić i zrobić na niego uprawnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...