Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cross vs. Komputer..?

Cross vs. Komputer  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by? wybra??

• Cross 125 ccm.
      38
    • Komputer
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.. Mam takie otóż pytanie. Mam 13 lat i mam pewny problem.. Nie wiem co by było dla mnie lepsze ---> Komputer ----> Cross 125ccm

Ten komputer jest lipny i nie nadaje się w ogóle do gier...

Cross zawsze chciałem mieć, a karte motorowerową będę w następnym tygodniu zdawać.

Sam nie wiem wybierzcie sami

^^

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry, że nie EDIT, ale chyba nie zrozumiałeś up. ;d Teraz mam komputer lipny tak to bym sobie kupił za 4-5+ tysięcy ;p

Taki ? http://allegro.pl/super-komputer-overclocking-dla-gracza-i1633358789.html

Chcę tylko do gier ^^ Np żeby zero lagów było i jak najlepsza grafika.

Pan Eryk:

Nie martw się jeździłem na większych i dawałem radę. ;)

Hihi karta motorowerowa jest od 13 lat i można zdawać u Policji. W gimnazjum jest tylko po to żeby nie latać po Policji. ;x

Opublikowano

Witajcie.. Mam takie otóż pytanie. Mam 13 lat i mam pewny problem.. Nie wiem co by było dla mnie lepsze ---> Komputer ----> Cross 125ccm

Ten komputer jest lipny i nie nadaje się w ogóle do gier...

Cross zawsze chciałem mieć, a karte motorowerową będę w następnym tygodniu zdawać.

Sam nie wiem wybierzcie sami

^^

13lat na 125 troszke malo:P ale wiesz za crossem idzie zabawa bez wzgledu na pogode choc pije paliwko ile widzi xD

komp bez gier to nie komp:P

w sumie internet itp ale ja bym wybral crossa choć musial byś być niezly koks by utrzymac 125 nie dosc ze crossa < przelożenie na moc> w tym wieku

@edit gdzie ty w wieku 13 lat zrobisz karte motorowerową jak sie nie myle ja mialem robic <mozliwosc>w 2 gimn czyli 15 lat

;]

Opublikowano

Ja bym brał kompa, bo się nie jaram motoryzacją

A nie lepiej kupić to i to po optymalnej cenie?

@edit i dla małolatów jest ograniczenie do 50cc max. z tego co się orientuje

@edit2 @down uprzedził, nie odświeżyłem

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Cross zarejestrowany na 50... ^^ Zresztą mogę kupić 50 i zrobić na 75.. taka sama moc ^^ No , ale cóż. Czekam na dalsze wypowiedzi, a za te dziękuję:)

Opublikowano

jestem miłośnikiem kompów ale i tak wybrałem crossa :D

dlaczego ??

większa zabawa

zbieram plusy

1315917066.png

nie jestem laggerem ;p

Opublikowano

Kurwa, ja mam 17 lat i nakurwiam na 150, jakoś policja jeszcze mi nic nie zrobiła.

//Co do kompa- lipny, bierz crossa.

Innym razem.

Opublikowano

13 lat na crossa to chyba trochę za mało, po za tym po mieście sobie raczej nie pojeździsz 125'ką, bo nie możesz. Ja na twoim miejscu wziąłbym komputer, a o crossie pomyślał później i od razu wziął coś większego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kurwa, ja mam 17 lat i nakurwiam na 150, jakoś policja jeszcze mi nic nie zrobiła.

//Co do kompa- lipny, bierz crossa.

crossy są bez homologacji głownie wiec jezeli masz bez homologacji i jeździsz gdzies dalej niz na wlasnej posesji bądź drodze wewnętrznej to nie dziwne ze takie gówniarze mają w głowie posrane i wypadki.

po za tym bynajmniej u nas < nie mieszkam w miescie> policja jeździ na motorach o pojemności 1200ccm o potężnej mocy, policja na motorach potrafi jeździć DUZO lepiej od takiego malolata^^ wiec wiesz Ty masz w glowie posrane choćbyś umiał coś jeździc nie wiem jak jest ale policje zostawisz tylko w lesie xD

a do założyciela tematu: bedziesz kolejnym kamikaze jak wolisz ale crossy są z przełożeniem na siłe nie prędkość więc jak chcesz się zabij ale na max 50

;]

Opublikowano

crossy są bez homologacji głownie wiec jezeli masz bez homologacji i jeździsz gdzies dalej niz na wlasnej posesji bądź drodze wewnętrznej to nie dziwne ze takie gówniarze mają w głowie posrane i wypadki.

po za tym bynajmniej u nas < nie mieszkam w miescie> policja jeździ na motorach o pojemności 1200ccm o potężnej mocy, policja na motorach potrafi jeździć DUZO lepiej od takiego malolata^^ wiec wiesz Ty masz w glowie posrane choćbyś umiał coś jeździc nie wiem jak jest ale policje zostawisz tylko w lesie xD

a do założyciela tematu: bedziesz kolejnym kamikaze jak wolisz ale crossy są z przełożeniem na siłe nie prędkość więc jak chcesz się zabij ale na max 50

przynajmniej pięknie zdechnie

lepiej zabijać się na motorach niż przed kompem

Opublikowano

Cross jest tylko w ciężki teren i na tory.Nie posiada homologacji więc nie jest przystosowany na ruch uliczny.

Co sezon licz się z tym że będzisz musiał wymieniać sporo części.

Enduro to właśnie radził bym ci kupić służy w lekki teren i na szose. Posiada homologacja i mozna poruszać się nim na drogach.

Nie będziesz musiał wymieniać tyle części jak w crossie.

13 lat troche mało jak chcesz kupić crossa/enduro 125 ccm.

Podaj swoją wagę, wzrost, i czy masz jakieś umiejętności z jednośladami.

Jeżeli zdecydowałeś się kupić 125 ccm to się nie bój jeżdzić po mieście.

Ja sam jeździłem nie raz pojemnościami od 125ccm do 600ccm.

I jakoś dawałem rade.

600 ccm niby w chuj duża pojemność ale dawałem rade.I nie miałem z nim wielkich problemów.

2 miesiące temu kupiłem KTM EXC 125 po 2 tygodniach rozjebałem się.Jakiś świerzak który zdał niedawno prawojazdy nie ustąpił mi pierwszeństwa.

Więc z jednośladami bywa różnie możesz rozjebać się nawet na skuterze bądź jakiejś 600-setce.

Kieruj się rozumem i umiejętnościami jakie posiadasz.

Opublikowano

tak pięknie zdechnie niech się powiesi szkoda motora przynajmniej kogoś nie narazi. jak mu się uda nie bedzie kaleką bo w tym wieku nie ma co zaprzeczac chuja wie o jeździe na takiej maszynie

;]

Opublikowano

Jeżeli kochasz adrenaline nawalając non stoper w Cs'a to naprawde masz nieżle zryte w bani.

Lepiej od rana odpalić naszą maszyne posłuchać dźwięku pracy silnika.

Wsiąść, odjechać i dać manetkę na fulla.

tak pięknie zdechnie niech się powiesi szkoda motora przynajmniej kogoś nie narazi. jak mu się uda nie bedzie kaleką bo w tym wieku nie ma co zaprzeczac chuja wie o jeździe na takiej maszynie

Nie zawsze w wypadkach jednośladach.

Winą jest motocyklista.

Co z tego jeżeli ty umiesz jeżdzić skoro inna osoba w blaszaku nie umie się odpowiednio zachować?

Opublikowano

Oczywiście ,że crossa weź na długi czas będziesz miał i fajna frajda z jazdy jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...