Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cross vs. Komputer..?

Cross vs. Komputer  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by? wybra??

• Cross 125 ccm.
      38
    • Komputer
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli kochasz adrenaline nawalając non stoper w Cs'a to naprawde masz nieżle zryte w bani.

Lepiej od rana odpalić naszą maszyne posłuchać dźwięku pracy silnika.

Wsiąść, odjechać i dać manetkę na fulla.

Nie zawsze w wypadkach jednośladach.

Winą jest motocyklista.

Co z tego jeżeli ty umiesz jeżdzić skoro inna osoba w blaszaku nie umie się odpowiednio zachować?

ja wiem jak nizej napisal frajda fakt ale on ma 13 lat to jeszcze dziecko więc wiesz

;]

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja kupiłem sobie 110 crossa jak miałem 11 lat i normalnie jeździłem, jak dla mnie za słaby był ;d

11hbhnt.png

Opublikowano

hmm ja jestem za kompem, jednak na krosie nie jeździsz bądź co bądź cały czas...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

No to tak wam opowiem. Wzrostu mam 171 cm waga 54 kg. I Ci co pierdolą , że chuj wiem o crossach się mylą.. Jeździłem na 50ccm bardzo fajnie, ale.. to tylko kumpla było a więc raz na 2 tygodnie miałem. I niektórzy tu mają racje. Przez kompa stałem się głupi. ;d Jestem teraz uzależniony więc cross by mnie od uzależnił. ^^

Nie wiem na co wydam więcej paliwo/prąd 10 godzin przed kompem codziennie.. o,O wiem zgłupiałem :D:D

Weteran
Opublikowano

ten cross 125 to pewnie chinskie gowno typu :

http://moto.allegro.pl/cross-125cm-xxl-model-nowosc-i1619496487.html

Jak masz takie cos brac to sobie daruj. Rozjebie sie bardzo szybko.

Jak juz to sobie wez Yamahe 85 , ale aby dorwac dobra musisz troche dolozyc.

A jak chcesz komputer to podaj parametry . Bo nikt ci z twojego pierwszego wniosku nie wywnioskuje co bedzie lepsze.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Karta motorowerowa w wieku 13 lat chyba rowerowa. Mnie 2 lata temu jak mialem 16 lat policja w samochodzie zlapala jak bylem w polsce i mi nic nie zrobili tylko kazali zadzwonic po kogos doroslego aby saomchod wzial .

Sam bym kupil jakiegos crosa mam nawet gdzie jezdzic ale w irlandi to nie ma pogody.

wakow9.png
Opublikowano

bierz crossa . Crossem se pojezdzisz a komputerem mozesz tylko grać bierz CROSSA!

33902.png

Opublikowano

Taaak, wsiądź na "crossa" 125 - na bank opanujesz ~35km ;)

Aaaa wybacz, jesteś kolejnym małolatem podjaranym chińskim gównem, śmiało wsiadaj, będziesz ostro nakurwiał po terenie :D

Opublikowano

cross, tylko na droge nim nie wyjedziesz :>

ale na 13 lat 125 :/

tez mam 125 i 14 lat :P

ale z trudem go ujadę, ciężko jest sie wczuć :D na twoim miejscu wybrał bym motorek

Weteran
Opublikowano

Jezeli masz brac motorek . Tu uzbieraj na cos lepszego.

Kawasaki 80 / Yamaha 85.

A jak komputer to tak samo uzbieraj na lepszego. Ale i tak lepiej zrob skladaka.

Bo tak czy siak

Prawie kazdy komputer to chinol , tak samo jak ten motorek pewnie co chcesz kupic.

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Opublikowano

Weź kup crossa więcej zabawy + adrenalina xD

Przed kompem można grać w metina xD

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Ale Was ponoszą fantazje -.-

Bierz komputer ...

Rozumiem skuter, ale cross? i co z nim zrobisz?

nawet nie podałeś gdzie mieszkasz, w mieście czy na wsi.

Na wsi też nie można pojeździć, jedynie na jakimś zadupiu, ale ciężko dobry teren znaleźć.

Z tymi pojazdami sa tylko problemy, dlatego ja nigdy nie kupie sobie auta/motoru i niczego w tym stylu ..

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Taaak, wsiądź na "crossa" 125 - na bank opanujesz ~35km ;)

Aaaa wybacz, jesteś kolejnym małolatem podjaranym chińskim gównem, śmiało wsiadaj, będziesz ostro nakurwiał po terenie :D

A ty jesteś kolejnym debilem. Nic jeszcze nie kupiłem. Mam 10 tysięcy w kieszeni z resztką i chcę sobie coś naprawdę spoko kupić, a jeśli to ma być za 7tyś.+ to musi to być coś dobrego nie chińskie. Zresztą czy ja powiedziałem, że chcę kupić chińskie gówno? Bo tu wiele osób tak komentowało...

Pozdrawiam ne0sów ^^

A co do "gdzie mieszkam" mieszkam w lesie - nie mówić , że wieś bo to miasto x.X Lecz las jest mój, Policja tam nie jeździ. Spoko tereny przystosowane do crossa..

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak masz 10k, to co za problem kupić i crossa(za np. 7k) i komputer(za resztę). Ja tu żadnego problemu nie widzę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Cross dużo lepszy, ale na 125 nie pojeździsz na karcie, musisz mieć 16 lat i prawko kat. A1.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

No tak up i 2x up zgadzam się. A co do 125 można zarejestrować na 50. Lecz lepiej nie próbuję. Kupię 50 zarejestruję i 80 włoże

Ale raczej wybiorę crossa, ponieważ nie chcę już 8 godzinami zajmować sobie mózg,a lekcje odrabiać o 1 w nocy o,O

DOSYĆ! STOP UZALEŻNIENIA!

;p

Raczej wszystko wyjaśnione. To do zamknięcia :)

Opublikowano

Cross a komp to dwie różne rzeczy.

Bierz crossa. A tak wogóle, to przypadkowi ludzie [my] nie powinni wpływac na twoje życiowe decyzje..

Opublikowano

po za tym po mieście sobie raczej nie pojeździsz 125'ką, bo nie możesz.

Cross to motor terenowy. Skuterem możesz jeździć po mieście, bo jeśli dobrze się orientuję, to większość nie ma biegów, a "osłonka" zniszczy się nawet na pierwszej lepszej dziurze w terenie.

@Topic: bierz crossa. Więcej frajdy, raz. Dwa: nie będziesz spędzał tyle czasu przy kompie. ;p

"Nikt nie zna tylu pieśni religijnych co ja..."

j0ld.jpg

Weteran
Opublikowano

Kolejne ''madre'' osoby sie wypowiadaja , ktore nie wiedza czym sie rozni zapewne enduro od crossa.

Autorze tematu jezeli masz brac crossa . to zapraszam w google wpisz sobie ''cross forum'' < nie podam linka bo bedzie warn za reklame >

I tam dowiesz sie konkretnie jaki model wybrac i jaki bedzie najlepszy.

mpccopy.jpg

Opublikowano

Kup 250 i tak cie nie złapią :) a jebać kompa niby jaką masz przyjemnosc z grania na kompie , że oczy sobie dobijasz ? Zamulasz sie całymi dniami, a crossem po polach wertepach sam mam z kuzynem 650 to jest dopiero zabawa :)

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...