Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 X-World [Dedyk]

Trycer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2llcxzl.jpg

parametryx.png

Procesor: 2x Intel Xeon 4x 2.66 GHz

Pamięć RAM: 12GB

Łączę Internetowe: 1GB

linki.png

Strona główna

http://metin2.x-world.pl/

http://metin2.x-world.pl/page/rejestracja/110

Regulamin Gry

http://metin2.x-world.pl/page/regulamin-gry/143

Download Klient oraz Patche

http://metin2.x-world.pl/page/download/136

Ranking Graczy

http://metin2.x-world.pl/page/ranking-graczy/114

infoox.png

NPC's

npc2t.png

npci.png

Dodatkowe Informacje

Exp x6

Drop x5

Yang x3

Serwer Online 24h!

Często Eventy!

Maksymalny Poziom: 127!

Masa nowych broni oraz zbroi!

9 Nowych Wierzchowców

2 Nowe Mapy ( Zombie Land oraz Opuszczone Miasto ) ( W Opuszczonym Mieście Trolle )

Więcej nowości odkryjecie rejestrując się na naszym serwerze!

team.png

[sA]Flat <-- Seed Administrator

[HA]Opru <-- Head Administrator

[HGM]Elien <-- Head Game Master

[TECH]Trycer <-- Technik

[TECH]Zaron <-- Technik

[GM]Friis <-- Game Master

[GMOD]Haer'Dalis <-- Global Moderator

[MOD]Shark <-- Moderator Forum

[MOD]Carena <-- Moderator Forum

autor.png

nowoscit.png

System Ulepszeń:

Bronie Jednoręczne:

Miecz Nimfy+9 -> Miecz Barona+0 -> Miecz Barona+9 -> Miecz Oriona+0 -> Miecz Oriona+9 -> Miecz Zin+0...

Miecz Bojowy+9 -> Miecz Trytona+0 -> Miecz Trytona+9 -> Niebiański Miecz+0 -> Niebiański Miecz+9 -> Miecz Zmierzchu+0...

Miecz Szponu Ducha+9 -> Śmiercionośne Ostrze+0 -> Śmiercionośne Ostrze+9 -> Święty Miecz+0...

Miecz Egzorcysty+9 -> Brzegowe Ostrze+0 -> Brzegowe Ostrze+9 -> Księżycowy Miecz+0 -> Księżycowy Miecz+9 -> Pustynny Miecz+0...

Sejmitar+9 -> Topór Szatana+0...

Bronie Dwuręczne:

Magnetyczne Ostrze+9 -> Miecz Słońca+0 -> Miecz Słońca+9 -> Ostrze Boga Smoków+0 -> Ostrze Boga Smoków+9 -> Miecz Króla Demonów+0...

Partyzanta+9 -> Zabójca Żółtego Smoka+0 -> Zabójca Żółtego Smoka+9 -> Pogromca Nieb. Smoka+0 -> Pogromca Nieb. Smoka+9 -> Miecz Pogromcy+0...

Glewia+9 -> Ostrze z Krwawej Stali

Sztylety:

Smoczy Nóż+9 -> Bezduszny Noże+0 -> Bezduszny Noże+9 -> Świetlisty Nóż+0 -> Świetlisty Nóż+9 -> Nóż Wygnańca+0...

Nóż Syiamese+9 -> Nóż Strumienia+0 -> Nóż Strumienia+9 -> Ząbkowany Nóż+0 -> Ząbkowany Nóż+9 -> Księżycowy Podw. Nóż+0...

Wachlarze:

Wachlarz Zbawienia+9 -> Wachlarz Leżącego Smoka+0 -> Wachlarz Leżącego Smoka+9 -> Diabelski Wachlarz+0...

Niebianski Ptasi Wachlarz+9 -> Wachlarz 8-Trigramów+0...

Dzwony:

Dzwon Nieba i Ziemi+9 -> Dzwon Śmierci+0 -> Dzwon Śmierci+9 -> Hibiskusowy Dzwon+0 -> Hibiskusowy Dzwon+9 -> Dzwon Natury+0...

Dzwon Burzowego Ptaka+9 -> Smoczy Dzwon+0

Łuki:

Olbrz. Łuk Żółt. Smoka+9 -> Olbrz. Łuk Diabła+0 -> Olbrz. Łuk Diabła+9 -> Łuk Zin+0 -> Łuk Zin+9 -> Łuk Furii+0 -> Łuk Furii+9 -> Łuk Wygnańca+0...

Boski łuk moreli+9 -> Łuk Demona+0

Zbroje Wojownik:

Zbroja z Czarnej Stali+9 -> Zbroja Hwang -> Zbroja Imperatora -> Niebiańska Zbroja -> Księżycowa Zbroja

Szmaragdowa Zbroja+9 -> Szafirowa Zbroja+0...

Zbroje Ninja:

Ubranie Czarnego Wiatru+9 -> Ubranie Zin-Hwang -> Ubranie Imperatora -> Ubranie Niebieskiego Wiatru -> Księżycowa Zbroja Zabójcy

Szmaragdowe Ubranie+9 -> Szafirowe Ubranie+0...

Zbroje Sura:

Zbroja Płyt. Czarnej Magii+9 -> Zbroja Zin-Hwang -> Zbroja Płyt. Imperatora -> Zbroja Niebieskiej Magii -> Księżycowa Zbroja Magii

Szmaragdowa Zbroja Magii+9 -> Szafirowa Zbroja Magii+0...

Zbroje Szamana:

Czarna Szata+9 -> Zbroja Sang-Hwang -> Szata Imperatora -> Niebiańska Szata -> Księżycowa Szata

Szmaragdowa Szata+9 -> Szafirowa Szata+0...

Co z czego dropi:

Szmaragdowa Zbroję można zdobyć zabijając Zombie Goda, Umarłego Rozpruwacza, Niebieską Śmierć, Beran Setaou.

Słoneczny Miecz+0 na broń na 95 poziom. ( to nie jest Miecz Słońca ). Zabijając Zombie Goda

Dzwon Szczęki Smoka broń na 95 poziom. ( to nie jest broń na 80 poziom ). Zabijając Zombie Goda

oraz dużo więcej rzeczy dropi z Zombie Goda i innych bossów aby się dowiedzieć zarejestruj się i graj!

1306275926_b5d0d08a_1306275937.gif

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Logo chciałeś się pochwalić? Oo

Dzięki za warna. Szkoda tylko że jak to pisałem to było samo logo w 1 poście.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

to nachuj wystawiasz z onlylogo?

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

serwer bardzo stary kiedyś grałem i nie polecam.Hmm zastanawiam się po co wstawiają reklame ? czyżby kasa się konczyła i serwer ma padać? oj...

2240284055.png
Opublikowano

koleś jak chcesz reklamowac serwer to opisz go...

mało o niem wiem...

serwer tak jak wyżej stary i wydaje mi się że chyba był.

mógłbys chociaż napisac jak lecą yangi, jaki jest drop exp.

prezka 2/10

serwer 4/10 - tylko po tej prezentacji jak się dowiem więcej o serwerze to moze zmienie zdanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Logo chciałeś się pochwalić? Oo

Logo jest moje jak i caly skin na ich forum bo ja to robilem dla kodexa a co do x-w to szkoda grac tak naprawde to nei ten serw co kiedys teraz to zszedl na psy

ban.gif

Opublikowano

Logo jest moje jak i caly skin na ich forum bo ja to robilem dla kodexa a co do x-w to szkoda grac tak naprawde to nei ten serw co kiedys teraz to zszedl na psy

po krytykować to sobie możesz kogoś kogo znasz ale nie pozwolę krytykować X-Worlda ponieważ dużo pracy wkładam w ten serwer.

Opublikowano

Serwer kiedyś był dobry ale niestety zszedł nieco na psy ;p Spędziłem tam jakieś 9 miechów i się znudziło bo np. max lvl zwiększony - zapowiadane było w październiku, GMowie handlują na allegro, gra zaczęła opierać się na IS, do tego od zimy tak się posypało że gra teraz dosłownie o 70% mniej ludzi, puchy na rynkach jak by miesiąc temu otworzyli. no ale może się poprawi... Bynajmniej ja nie wracam ;p Przynajmniej w TOP mnie widać ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak tak teraz na gotowe siadles cala robote kodex zrobil a nie ty

aha to może ci napisze co zrobiłem? bo widać ze mało wiesz ( zobacz listę rzeczy które dodano na serwer )

-Szafirowe

-Naprawiłem wszystkie tekstury zbroi ( tych które były białe )

-Dodano 2 Nowe Mapki

-Dodano nowe moby

-Dodano Wojenne wierzchowce

-Dodano 127 Poziom

-Zrobiono nowego klienta 2011

-Napisano nowego questa do Zombie Goda

-Dodano Autopatchera

-Dodano Nowe bronie

-Poprawiono grafikę klienta

-W tej chwili jeszcze pracujemy nad dodaniem nowych fryzur,

-Całej tej pracy nie robię sam bo jest jeszcze [TECH]Zaron

To ja musiałem poprawić prace kodexa ( nie mówię ze była zła czy coś )...

WIĘC MI NIEMÓW ZE GÓWNO ROBIĘ BO GÓWNO TO TY ROBISZ POD SIEBIE!

Opublikowano

taa mysmy z kodexem chceli dac patchera to pan opru nie chcial a takie poprawic to nic  i gowno to sie robi do kibla a nie pod siebie no chyba ze ty to tak robisz ale to juz twoj problem

Przemyśl następnym razem co napiszesz bo to jest idiotyczne.

Opublikowano

heh kiedys to byl serwer ale teraz to masakra. Gralem na nim prawie od poczotku wbilem 99 i selnolem konto. Bo szkoda bylo czasu na ten serw . No ale pomimo tego fajnie sie na nim gralo. Pozdrawiam starych graczy

x-world.

Opublikowano

taa mysmy z kodexem chceli dac patchera to pan opru nie chcial a takie poprawic to nic  i gowno to sie robi do kibla a nie pod siebie no chyba ze ty to tak robisz ale to juz twoj problem

Przemyśl następnym razem co napiszesz bo to jest idiotyczne.

Nie skacz jak nie wiesz ^^ bylem tam w Team jak i kodex a ty przyszedles na serwer wypromowany i dzieki niemu jestes "pro" a te twoje nowosci to faktycznie trudne do zrobienia wiec schowaj sie z twoim cwaniakowaniem

ban.gif

Opublikowano

Serwer dobry. Trzyma się już długi okres czasu. Pewniak i tyle. Zdecydowanie polecam.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Oto przyklad dla innych serwerow jak mozna wszystko spier dolic.Gracze swego czasu stworzyli taka atmosfere na servie ze nawet mozna bylo pogodzic sie z platnym isem.Tymczasem administracja poprzez klotnie z graczami,olewanie ich uwag i przekrety doprowadzila do tego ze starsi gracze pokazali im srodkowy palec na dowidzenia.Jedno krolestwo wgle przestalo istniec,a dwa kolejne to jakis temat dla psychiatrow i psychologow.W jednym gmy i ich przydupasy a w drugim anarchisci.Moze to i ciekawe ale nie dla kogos kto nie ma ochoty patrzec na klotnie i wieczne zale.

Nikt z administracji nie rozumie ze nie zmienia sie zasad gry podczas trwajacego meczu.Mieszaja w dmg istniejacych broni def zbroi bez pytan i opini graczy.Robia to wedlog swojego widzi mi sie.Dzis sprzedajesz cos za 100kk a jutro moze byc warte 1kkk

Drop ok, exp na wyzszych lv hard i to jest jest +.Bony dla bogatych ,ale w zamian mozna wycisnac sporo z postaci.

Czasy swietnosci minely

Jakich straciliscie ludzi najlepiej swiadcza wypowiedzi osob ktore skonczyly gre pol roku temu a i tak interesuja sie losami serva

Opublikowano

Nawet zwykle dodawanie bonow i zmiana w is? Widze niezly joke. Nie zagram

Abo w mieście jak jeszcze grałem za okolo 750kk było w m1. Królestwo wymarłe to chunjo anarchiści to są jinoo a przydupasy gm i ich postacie to shinso. GM ma własną postać prywatną z całym eq zbonowanym + ma poty 100% co nie można ich zdobyć. Dodają nową zbroje po paru miesiącach z defem np 2k defa jak w at mooby biją z przeszywki. Na cholerę 2k w zbroi ale im nie idzie tego przetłumaczyć żeby zmienili. Na serverze można spokojnie pograć na hackach czy bugować p expa wszystko co jest na czas tam idzie zbugować. Kiedyś była atmosfera na tym severze zmienił się HGM zmienił się server teraz to a nawet szkoda pisać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...