Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 X-World [Dedyk]

Trycer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

orb.pngKlient 2012 v2.5

Nasi wspaniali gracze z myśla o was powstał Nowy Klient jest to przedostatnia wersja klienta. Ostatni klient będzie posiadał autopatchera oraz będzie to klient v3.

No a więc tak co ten Klient posiada?

-Wymiar Władców 50-150 Poziom

-Nowe grafiki Logowania

-Katakumby pełna wersja

-3 Nowe Wierzchowce dla top 3 graczy z 150 poziomem.

-Naprawione Wszystkie Lochy Małp

-Oryginalne wejście do Piekielnych Katakumb w Świątyni Hwang

-Zmieniona nazwa Atlantydy na Grota Wygnańców

-Poprawiona Świątynia Beran Setaou

-Wszystkie updaty połączone to oznacza że nie będziecie musieli się bawić w mixowanie plików.

I wiele wiele więcej, pobierz klienta i wejdz do gry aby o wszystkim się przekonać!

DOWNLOAD KLIENT 2012 v2.5

Pozdrawiamy oraz zapraszamy do gry!

Team Metin2 X-World

Opublikowano

W is dropią smile.gif. Server postawiony pod isa kiedyś był innym serverem gdy był inny HGM servera. Teraz jest inny i jest syf częste eventy raz na tydzień godzina lagów na serverze. Team tak pali się z pracami żeby coś dodać nowego servera potrzeba na to około 5 miechów tępo prac powala na kolana. Problem logowania był na serverze został rozwiązany (chyba) po 5 miesiącach też. Częste lagi wywalanie ze servera jak się expiło np na marmurku w at2 gdyż tam jest inna atlantyda mooby biją z przeszywki więc mental odpada do grania tam. Dużo dzieci isa chodzi po serverze i cwaniaczą. Na serverze wieje nudą... nic tam nie ma do roboty. Co do teamu zmienił się hgm powrócił do teamu członek co został wydalony bo zarabiał sobie wystawianiem zm na allegro. Korzystał z tego że jest w teamie i tak sobie zarabiał teraz taka osoba wraca i reszta tak robi. Napisać im coś na forum zaraz dostaniesz warna. Zachowują się jak święte krowy mają wielkie pretensje że jaką ciężką robotę robią nikt im nie kazał być w teamie (dotyczy modów). Jednym słowem server pod isa i wieje nudą nie polecam szkoda czasu i pieniędzy na nich. Nie zapomnijmy że ten kto ma układy z teamem ma się dużo lepiej tam dostając różne rzeczy wink.gif

nie , bony 1-4 nie są w IS , 6-7 są w IS

Opublikowano

trzeba miec szacunek do osoby zeby pisac jej imie z duzej kamilu

ps. wrogow juz sobie zrobiles wszedzie;)

Opublikowano

200 osób.

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skonczylem grę na serwerze w sierpniu 2011. Gralem na nim praktycznie 1.5 roku, poznałem wiele wspaniałych osób, grało się bardzo dobrze, nawet serwer finansowalo, bo bony kupowało w IS. Ale po jakimś czasie zaczęły się pojawiać lagi, bugi, komendy każdemu graczowi działały, kradzieże itd, itp. Więc ludzie zaczęli odchodzić - nawet wtedy GM był co eq znajomym chcial podrzucic poprzez podmiane plików bo mieli coś tam od nowa wgrywac...

Grało się wspaniale bez tych bonów i pierdolek zbędnych, ale ludzie i tak już odchodzili...

Odszedłem też i ja - gralem do okresu kiedy max to był 120. Bardzo miło i dobrze wspominam serwer, nawet ten "niesmieszny żart".

Teraz już bym na niego nie wrócił - to nie ta sama radość co kiedyś.

Heksyl - były dagger 96 lv - pozdrawia byłych graczy x-w którzy go znali jak i obecnych.

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

Był To mój 1 serwer,grałem kiedy max lvl był 99, wszystko bylo okej nic nie padało,serwer trzyma sie długo,Lecz zagrałbym od nowa Kiedy był by nowy serwer od was bo ten ja zginął, jak nie bedzie bonow w is oczywiscie.

Miałem Nick:Enliven\Sentenza.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Skonczylem grę na serwerze w sierpniu 2011. Gralem na nim praktycznie 1.5 roku, poznałem wiele wspaniałych osób, grało się bardzo dobrze, nawet serwer finansowalo, bo bony kupowało w IS. Ale po jakimś czasie zaczęły się pojawiać lagi, bugi, komendy każdemu graczowi działały, kradzieże itd, itp. Więc ludzie zaczęli odchodzić - nawet wtedy GM był co eq znajomym chcial podrzucic poprzez podmiane plików bo mieli coś tam od nowa wgrywac...

totalna wielka bzdura..

komendy? powiedz mi kiedy i gdzie?

nawet wtedy GM był co eq znajomym chcial podrzucic poprzez podmiane plików bo mieli coś tam od nowa wgrywac...

nie rozumiem.. wytłumacz mi o co w tym chodzi.

Opublikowano

@UP .

Boshe, człowieku , po uja nabijasz tego posta?...

Albo grasz albo nie. A jak wiadomo serwer już stoi ok 2lat (mogę się mylić), a Ty tu walisz takie farmazony .

@TOPIC

Serwer niby hard, ale jest uciecha ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

totalna wielka bzdura..

komendy? powiedz mi kiedy i gdzie?

nie rozumiem.. wytłumacz mi o co w tym chodzi.

Ev jemu chodzi o to gdy typus sie wlamal do bazy i dal kazdemu komendy za co ja wtedy dostalem bana :>

lownfast

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

This place is dead...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak... dużo teraz się zmienia, i powiem, że powrócę na serwer z tego względu, iż zaczynają "naprawiać" serwer;) .

Czekać tylko trzeba na new prezentacje;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...