Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 X-World [Dedyk]

Trycer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to już nie to co kiedys...

Kiedys majac impa byles koks, majac 50% abs na miecze byles koks ;o

Do tego od roku ta sama strona, w ogole - strona wyglada jak scierwo;x

Jak by kodex nie odszedl z teamu to by kuwa zrobil porządek a nie to co teraz..

Zreszta Deco nie byl zly zrobic zrobil swoje duzo zrobil dla serwa niestety no wyszlo jak wyszlo a teraz co sie dzieje to smiech na sali i tyle.

Przekrety - sprzedawanie yangow eq za zl juz mi szkoda to komentowac tak samo robienie sobie eq na prywatne postacie kto o tym nie wie

A jesli beliusiu ty to czytasz to wiedz ze ominiecie logow jest proste wystarczy zablokowac hs, i tak sobie eq na gm robicie, a dostepu do logow nie macie ; ]

Ktos to mi mowil, ze Kodex chyba odwala cala robote i oni wstawiaja post na stronie glownej i to dla tych co post wstawili , bija brawo.. Dla mnie to zalosne przywłaszczanie sobie czyiejs roboty.

Co do dodan w Is to i tak jest dobry pomysl - hardpriv jest dobry - lepiej bony w is niz bronie i zbroje w is..

Powiem tyle narobiliscie syfu - z sejmitara +9 robi sie topor szatana itd, dla mnie to tylko do smiechu..

lownfast

Opublikowano

taa mysmy z kodexem chceli dac patchera to pan opru nie chcial a takie poprawic to nic  i gowno to sie robi do kibla a nie pod siebie no chyba ze ty to tak robisz ale to juz twoj problem

patcher to był w planach od bardzo długiego czasu. dopiero jak Konrad siadł to zrobił....

Opublikowano

Trycer powiedz czy to normalne że gracze mają eq od GMa ? Widziałem nawet u graczy w mieczach kd masakry itp . Serwer był fajny tak do 2-3 miesięcy po otwarciu bo później to szedł na psy.

Opublikowano

Powiem tyle - Serwer to jedno wielkie badziewie .

Zmianki w IS ? Dodanie 1-5 - 9 zł ? To ja sobie z takim "szajzem" podziękuje .

Jak możesz do daj

delete.png . Jeżeli nie to nie ^^ , przeżyje .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeże trochę.

Niechlubie chciałbym sie pochwalić, że byłem tam adminem i odradzam grę.

A teraz do rzeczy.

Admini X-Worlda w pracy (moment z życia):

Zgnójcie mnie, spalcie i hejtujcie.

Życzę udanej nocy.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

hah święty od 55 a niebek też tak jakoś ^^

Pozdro ; )

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Powiem tyle gralem tam od poczatku. Po wbiciu 99 selnolem konto i przestalem grac. Cala stara elita co nakrecala ten serw odeszla z niego bo zrobil sie szajsem!!!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedys bylo gitarka, to kiedys mam na mysli od startu jakies 10 miesiecy pozniej zaczal sie walic i teraz pustki ;p

sygnar.jpg
Opublikowano

Ach się grało na x-w ;d

Ale to już nie ten sam serwer. Kiedyś "levelowanie" przynosiło jakąś przyjemność a teraz po prostu gówno nie serwer.

Wszystko się zaczęło sypać po aferze z Beliusem a potem wszystko się dalej potoczyło.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie Powazny jestes Exp Jest Drop Jest i Yang Drop Jest Napisane I powines dostac za to bana zato ze nie zobaczysz dobrze A Pier******

a zauważyłeś , że on post napisał 24maja?

co do serwera to mam mieszane uczucia ;x

może wbiję w jakiś wieczór

fcnz34.gif
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...