Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 X-World [Dedyk]

Trycer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gralem tam od poczatku tego serwa.Gralo sie fajnie,no a wkoncu trzeba bylo oddac komus konto bo zapanowalo tam dziadostwo i serw zszedl na psy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

JohnQ i CzVany, nie mówcie, że mnie nie pamiętacie ^^ BmSeyin, ten od archerninji ^^

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Serwer stary... gralam tam z 5-6 miesiecy temu to strona byla ta sama co teraz wtedy jeszcze byl [HGM]Every a teraz to.. taki hard ze ... na iso tylko trzepia kase

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dla tych co lubią wysyłać sms'y na is'a. Kompletne dno. Dodanie bonusu (1) - 4,50 zł. Zmiana bonusu (1) - 5,00 zł.

Na prawdę tanio! Serwer świeci pustkami, administracja próbuje coś zrobić z serwerem, ale im to nie wychodzi.

Jak zmianki są tylko w IS, to nie liczcie, że będziecie mieli +300graczy online. ;>

Co ja tutaj robie?

Opublikowano

Serwer dla tych co lubią wysyłać sms'y na is'a. Kompletne dno. Dodanie bonusu (1) - 4,50 zł. Zmiana bonusu (1) - 5,00 zł.

Na prawdę tanio! Serwer świeci pustkami, administracja próbuje coś zrobić z serwerem, ale im to nie wychodzi.

Jak zmianki są tylko w IS, to nie liczcie, że będziecie mieli +300graczy online. ;>

jak zmianki są w isie po takiej cenie to nie będą mieli 30+ graczy, a gdzie tu do 300...hahhahaahah

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh kiedys to byly czasy na tym serwie 0 IS wszyscy pracowali na eq dropiac z mobow! No ale Opru spie...... wszystko i trzeba bylo odejsc z tamtad!

Kiedys w samym chunjo bylo tam wiecej ludzi niz teraz na priwach.

Pozdrowionka dla starej ekipy co nakrecala ten serw.

ROKSED!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świetny serwer.

Ten server nie pada tak jak inne dotychczas.

dużo graczy w m1 jinno, co raz więcej i tak trzymać

co do is, server musi jakoś zarabiać.

Utrzymanie takiej maszyny jest jest łatwe i TANIE.

Widać że team się stara.

Opublikowano

Świetny serwer.

Ten server nie pada tak jak inne dotychczas.

dużo graczy w m1 jinno, co raz więcej i tak trzymać

co do is, server musi jakoś zarabiać.

Utrzymanie takiej maszyny jest jest łatwe i TANIE.

Widać że team się stara.

Jak bys chcial wiedziec to TEAM olal ten serw dawno temu i graczy tak samo.

Duzo ludzi w m1 heh to ty nie widziales ile tam bylo ludzi jakies 2 lata temu.

Opublikowano

Stare czasy to było coś pięknego ,najlepszy hard to kiedyś był,teraz to co tam zrobili to szkoda gadać.

W sumie serwer był od samego początku pod isa bo dodania i zmianki tylko is.Wojenki i eventy to było coś wspaniałego.

Pozdrawiam starą ekipe IceHeart pamiętam jak nas na ts siedziało nieraz koło 20:) Ludzie tam ze sobą bardzo się zżyli i większość do tej pory ma ze sobą kontakt.

Grałem tam pod nickiem KogetaBM i Kogetoo

super001.png
Opublikowano

@up

Czyżbyś coś sugerował ?

@topic

Ostatnio były problemy lecz zostają powoli eliminowane

Edit:

i oczywiście pozdrawiam Kamilu

Opublikowano

Ja bym wrocil na ten serw ale to juz nie ta sama gra by byla co z dawnymi ludzmi:)

Ev a ty wrociles na x-w?

Tak ROKSED, wróciłem.

Działam pod nickiem [GA]iDECT :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...