Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Exp Is Easy v3!

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP musisz zaznaczyć "attackmob" obok rangi, a następnie dać start bot. Na ss nie jest zaznaczone i jeśli tak masz to nie będzie ci bił mobów. Taka to wielka filozofia? Popróbuj kilka razy powciskać coś a nie zaraz się pytać.

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP masz net.framework 3.5 lub 4.0? A spowalnianie metina może tylko powodować nie załączanie się skili, a bot powinien bocić.

Opublikowano

@up wejdz na stronke kamera www.metin2mod.tk do zakladki moda do pl i masz na niebiesko wypisane pliki ktore mozna pobrac i miedzy innymi jest tam auto login

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

dokladnie.... jak lognie cie to autoppot przestaje dzialac. poza tym ten "expbot haha" jest jakis pojebany bo dziala tylko na woju.... mam wdupie to gowno wole samemu expic nQ

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

bocik dziala na all klasach i nie kicka wogole prawie tak to jest jak sie ma komputer z przed wojny ^^

Pomogłem Daj 5 Lub add.png

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Daj add.png I Komentarz To Się Zrewanżuję

Opublikowano

Ja nie wiem siedze od 2 tyg na mpc i szukam szukam w komnetarzach kazdy psize, ze dziala ja robie all zeby dzialalo i gowno mam. Pobralem to mam jakies 1 gowno jak klikam to mam otworz za pomoca... i jajo. a ten film wgl do bani grafa zryta a jak hd klikam to stoi i tyle, i jeszcze jak leci to co 5sec sie zatrzymuje nic nie widac i wgl. Tyle poradnikow przejrzalem zaden expbot nie dziala.

Wez mi na pw napisz dokladniej chodzi mi o instrukcje co pokolei robic proszę. Od samego poczatku do konca plis ;]

Opublikowano

on tak staje ale dmg leci taki bug

2x up masz filmik jak robie go od a do z

Nie o to mi chodzi, mam tak, że stoi blisko potworków ale jak się ruszę lub każde atakować to już sam robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...