Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy boisz się burzy?

Czy boisz się burzy?  

120 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy boisz si? burzy?

• Tak, boj? si?
    • Nie, nie boj? si?
    • Tak, ale tylko w nocy
    • Tak, ale tylko w dzie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Burza to soczysty wypierdol. Ta ekscytacja gdy piorun przyje*ie w drzewo. :mellow:

nie, nie boje się wystarczy nie spać i trzymać kredens to się do niej przyzwyczaisz

Opublikowano

Ja się bałem na wsi w nocy :D Jak szedłem ulicą (burza była jeszcze daleko) :P to wiałem do domu tak, że się kurzyło , albo jak jechałem z rodzinką rowerami, to była burza i bałem się żeby w rower nie przypierdzieliło (to też było w nocy) :P

A jak zobaczyłem piorun to powiedziałem :O :o :P

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

Burza jest Fajna,moim zdaniem fajnie sie spi kiedy pada deszcz i raz kiedys pierdolnie taki piorun ^^

Moja odpowiedz nie nie boje sie burz

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

Nie boję się burzy, wręcz kocham ją oglądać. To piękne zjawisko pogodowe. Jeszcze jakbym zobaczył piorun kulisty to byłoby super.

właśnie też uwielbiam oglądać burze,przeważnie wieczorem :P

Mieszkam na 3 piętrze,i wokół niema żadnych bloków wiec mam na co patrzeć :D

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Też przepadam za burzą fajny zjawisko pogodowe. Można na co popatrzeć szczególnie w nocy

x

Opublikowano

Nie wiem czemu ale w nocy mam takie lęki ^.^ to przez te horrory xD

@Edit ale oczywiście jak mam iść spać bo tak to nie lubię pooglądać

błyski ale ogólnie to lubię burzę

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Jak jest burza w dzien czy w nocy i jebnie w transformator ktory jest ode mnie z 50 metrow to klade sie na lozko myslee o jakiejs zajebistej azjatce i se wale albo licze sobie 1 groszowki ktore zbieram w starym kubie 0,5 l Żywca

Opublikowano

Burza to soczysty wypierdol. Ta ekscytacja gdy piorun przyje*ie w drzewo. :mellow:

nie, nie boje się wystarczy nie spać i trzymać kredens to się do niej przyzwyczaisz

LEPIEJ JEJ SPUŚCIĆ WPIERDOL KIEŁBASĄ KRAKOWSKĄ

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Ja sie nie boje . Dlaczego ? Jak śpie to mam w dupie te pioruny huki itp ja śpie a nie waruje jak pies czy jest burza . A jak grzmi w dzień to nie boje sie bo jasno jest :D

Opublikowano

Jak jest burza w dzien czy w nocy i jebnie w transformator ktory jest ode mnie z 50 metrow to klade sie na lozko myslee o jakiejs zajebistej azjatce i se wale albo licze sobie 1 groszowki ktore zbieram w starym kubie 0,5 l Żywca

hahahaha z tym waleniem to mnie rozjebales. Nie ma to jak walic pamieciowke przy burzy xDD

Dla osob ktore boja sie burzy polecam sposob ktory podal kolega o nicku '' Stukniety '' xD

Opublikowano

Wręcz przeciwnie, jak jest burza to lubię sobie na nią popatrzeć zza okna lub balkonu :>

@UP

Z tym wiatrem mam tak samo jak z burzą :D

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Nie boje się bo po co ? Nie którzy wierzą też w to jak stoi się w oknie to strzela piorun oczywiście ja nie :D

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...