Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy boisz się burzy?

Czy boisz się burzy?  

120 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy boisz si? burzy?

• Tak, boj? si?
    • Nie, nie boj? si?
    • Tak, ale tylko w nocy
    • Tak, ale tylko w dzie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko jak pierdolnie w nocy kiedy mam zajebisty sen, jak jest normalnie w dzień to zakładam słuchawki i nic nie słysze d-_-b

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

sram w gacie ze strachu.

na poważnie, u nas nie ma zbytnio warunków do wielkich burz. zdarza się burza na godzinę, dwie trzy ...

w każdym bądź razie mam piorunochron i nie ma obaw. kto ma pewnie też nie.

Opublikowano

Nie boję się burzy, wręcz kocham ją oglądać. To piękne zjawisko pogodowe. Jeszcze jakbym zobaczył piorun kulisty to byłoby super.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja się boje, ale tylko wnocy... No smile ;/ nie śmiejcie ale naserio... tzn jak nałożę słuchawki to wyjebane, ale jak nie mam to się boje ; D wtedy idę do toalety, wysram się i zapale szluga, albo walne jointa z przypraw ; O.

Opublikowano

Ja tam się nie boję, grzmi, "błyska się" i tyle. Czasami dom podpali to już jest gorzej, ale tak to niema co.

Opublikowano

nie, bardzo lubię burzę :D

zawsze jak pada u mnie w rl wpisuje w minecrafcie /weather rain i /weather thunder (burza)

:) uwielbiam obserwować pioruny przez lornetkę ;D

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

ja się bardziej boje o komputer niż o siebie podczas burzy ...:P

ogólnie komputer włączony jest non-stop nawet podczas burzy^^

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Jestem sobą i nie zgrywam cwaniaka. Czasami burza jest spokojna i się nie boję. Niestety czasami jest straszna. Boję się często gdy błyski rozświetlają całą okolicę... Mam też pełne gacie, aby piorun nie strzelił mi w chatę...

cvsk.jpg

Opublikowano

ja się nie boję burz

także kocham oglądać pioruny :D

raz mi o 3 w nocy walnęło w antenę koło mojego bloku to prawie głową walnąłem o półkę nad łóżkiem xD

Opublikowano

Hmm. Ja się boję :O.

W nocy jak dobrze piorunami strzela to masakra, a tak w dzień to słuchawki na uszy <3.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Ja jechałem z bratem ciotecznym na skuterze w czasie burzy. Brat wyłączył na chwilę światła, a obok nas, na oko. 50 metrów dalej uderzył piorun, od razu się jasno zrobiło. Fajna przygoda była.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...