Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alvio[Pl][DEDYK]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest za gra jak już są duże lvl w ranku.

To odpycha graczy.

Zrób reset leveli i może wiecej osób wbije

playhard.gif

Zbieram minusy

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to jest za gra jak już są duże lvl w ranku.

To odpycha graczy.

Zrób reset leveli i może wiecej osób wbije

Serwer wcale tak dlugo nie stoi, a Vazixable nie bedzie robil resetu bo jedną osobe odpychaja duze lvl.

xnzn.jpg

Opublikowano

Ja powiem wam tak:

Najlepszy serwer jego to był QVIZIDIA. Był to super hard. SUper się grało i wgl. Teraz ten serwer co ma zupełnie mi się nie podoba, chciałbym żeby powróciła dawna QVIZIDIA, lecz jest 1% szans że może kiedyś zrobi reloaed tamtego pięknego serwera. Pozdrawiam Vroy z którym razem tam ciupałem pod nickiem H3RO3S.

fs_pc.png

Opublikowano

Serdecznie polecam owy serwer. Nie jest on wcale taki trudny jak sie wydaje. Faktycznie w pierwszym dniu gry wydaje sie bardzo trudny, jednak po zrobieniu bojowca od 35 lvl kiedy to mozna spokojnie i przyjemnie ubijac metiny, a z nich dropic KU, a z moobow szkaty blasku z ktorych dropia ciekawe rzeczy gra staje sie o wiele przyjemniejsza. Fakt, dla osob mniej wytrwalych, ktore szukaja łatwych serwerow, gdzie po 2 dniach gry mozna miec prawie wszystko to ten serwer sie nie nadaje. Mysle jednak, ze warto sprobowac na nim zagrac troche dluzej by zobaczyc, ze zabawa jest na nim ciekawa i przyjemna. Serwer moim zdaniem jest doskonale dopracowany, team pomocny - nie olewa graczy. Rozni sie od serwerow takich jak: Tiveria, na ktorej nie ma prawie zadnych nowosci (mooby, mapy) o broniach nie mowie bo nie kazdego kreca az takie nowosci. Jeszcze Raz polecam serwer, a zobaczycie,ze nie pozalujecie. ;p

xnzn.jpg

Opublikowano

Czy jest tutaj jakaś możliwość przypomnienia hasła na e-mail ? Nie pamiętam passów do starego konta.

54585309939136444418.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer, mamy mało graczy tylko Ty możesz nam pomóc w utrzymaniu serwera przy życiu. Nie patrz na to że jest mało ludzi, graj a dzięki tobie wejdzie więcej osób!

Największy plus tego serwera to jest to ze nie padnie chociaż by nikt nie grał na nim. Potrzebujemy graczy, jeżeli możesz zaprosić kogoś to zaproś znajomych kolegów przyjaciół rodzinę kuzynów. Za to też znajdzie się jakaś nagroda

Codziennie eventy, prawie codzienne, co dzień jest exp 100% 150% drop zwiększony o 50%, eventy co tydzień w sobotę i niedziele metinów, bosów nawalone na pustyni ; ) Ożywmy ten serwer.

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer dla mnie idealny ale za długo stoi.

No to jesteś frajer, bo wolisz grać na nowych serwerach które mogą postać parę dni, zamiast grać na pewniaku.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Czy jest tutaj jakaś możliwość przypomnienia hasła na e-mail ? Nie pamiętam passów do starego konta.

Nie ma, ale można zsynchronizować konto z nowym ;d

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...