Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alvio[Pl][DEDYK]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chetnie zagram, jednak client sciaga mi sie po 30 kb/s :/ net mam do dupy, ale tez z hostem jest cos nie tak...normalnie z tych stron clienty zasysam po 120 kb/s ;P

xnzn.jpg

Opublikowano

Na czas 2011-05-26 | 00:25

Gra ogółem: 867 Osób

Z czego gra na poszczególnych Ladderach:

Ladder Alvio.pl : 326 Osób

Ladder Neveria2.pl : 359 Osób

Ladder Neveria.pl : 182 Osób

A graczy którzy skończyli grę/są nie aktywni/mają droperów/sklepy (itp) jest około 7000.

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Za ten baner to mam ochote ci bana wlepić -_-

Dlaczego nie można dodawać sygnaturek serwera prowadzących do tematu prezentacji na MPCForum?

sygnatura.png

Opublikowano

Zaraz wbiję. Z megaupload zasysa mi 350kb/s.

PS. Co z bonami?

Nie mam sygny ale i tak postaw -

Opublikowano

Fajny serw.PLusik leci

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Macie tuki które uważają że mój serwer jest trudniejszy od Metin2.pl i nie chce wam się ruszyć dupska na oba serwery porównać..

Oraz dla nowych aby zaoszczędzić im sprawdzania obu serwerów.

sygnatura.png

Opublikowano

Jakby byl AutoPatcher to bym chetnie zagral. Niestety nie dosc, ze jak sciagam clienta to leci po 20-30 kb/s to w dodatku w srodku pobierania nagle zanika polaczenie z hostem....i nie da sie wznowic. Zrobcie autopatcher dla graczy ze slabszym netem...;/

xnzn.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze jedną prośbę do was gracze. Jeżeli macie złą opinię do serwera ponieważ nie odpisuje na gadu gadu/w grze/email, to nie zrażajcie się tym..

Po prostu nie mam na to zbytnio czasu. Zwykle nie otwieram nawet kopert w grze, czy wiadomości na GG. Non-stop piszę strony www, naprawiam coś na serwerze, ulepszam itp.

Więc tutaj za to chciałbym was przeprosić.

Tak czy siak, zapraszam do gry.

Nowy client gry już jest na dedyku. Lecz linków wam dać nie mogę, bo transfer msc. od razu by się zużył na serwerze, i serwer byłby offline..

Muszę poszukać kogoś z dobrym internetem kto pobierze z serwera tego klienta w partach, i je zuploaduje na multiupload.

Dodatkowo może coś powiem o moich poprzednich serwerach, aby nie było niedomówień które występują w serwisie YouTube na filmikach, licznych wiadomościach na gadu gadu itp. Moje poprzednie serwery, które nie dotrwały nawet 1 miesiąca, były w prawdzie tylko po to, abym zyskał umiejętności do postawienia serwera, w którym poradzę sobie prowadzeniu, będę potrafił naprawiać liczne błędy które mogą występować, i nabiorę wiedzy do utrzymywania czegoś, co już znam. Co do serwera Neveria, Neveria2, EvonisMT2, to to jest cały czas jeden serwer, żaden z tych 3x nie padł. Serwer "Neveria" oraz "Neveria2" zostały złączone, gdyż w prawdzie były to takie same serwery, z Neveria.pl konta na końcu mają liczbę 1 przy logowaniu, przykładowo jak ktoś miał login "Kowalski" teraz ma "Kowalski1", natomiast konta z Neveria2, EvonisMT2 zostały nietknięte loginy. I tak została jedna nazwa - Neveria, dlaczego nie EvonisMT2? Miałem zbyt dużo skarg na tę nazwę aby ją trzymać, dlatego została ona zlikwidowana. Z nazwą Neveria było znowu tak, że ludziom zbyt często kojarzyła się z "Tiveria", w ten właśnie sposób nazwa została stale zmieniona na Alvio, jest to jeden serwer który istnieje już od: 2011.02.04 23:18:02

Pozdrawiam.

Z poważaniem, Vazixable.

sygnatura.png

Opublikowano

@up naucz się pisać potem się bierz za robienie questów.

@Vazi wywal z teamu [GM]Iks olewa graczy, zadaje pytania na konkurs sam dobrze odpowiedź nie zna, i strasznie zniechęcił mnie do gry miałem gdzieś ss, ale znaleźć nie mogę byś zobaczył jak graczy ściąga.

Czy wam też serwer nie działa?

Opublikowano

Zapraszam do gry ; )

@2x up

Wyślij mi na PW SS, zobaczymy czym sobie zasłużył na usunięcie z teamu ; ).

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...