Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alvio[Pl][DEDYK]

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łetam, chciałem zagrać ale nie będę czekał 6h na pobranie klienta, nie wiem czemu, leci mi po 30kb gdzie normalnie pobieram po 300 bez problemu ...Chciałem zagrać i wszystkim polecam .

h65xnex.png

Opublikowano

Ja wam nie podam launchera, bo klient ma swoje zabezpieczenia, i mój launcher też.

Pozatym nie będziecie widzieć innych graczy w nowych przedmiotach, i u handlarki nowych przedmiotów, u stajennego i nie tylko.

We wszystkim wam pomóc mogę, ale w dawaniu launchera NIE.

Bardzo mi przykro, nie robię tego specjalnie.

Zapraszam i Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Nie truć mi dupy, macie jak zagrać bez KLIENTA !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/357084-tutjak-zagrac-na-alvio-
bez-klienta/

@down

a co ja mam do żeczy z tym że Ci klient pobiera po 30 kb ?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

A ja mam taki problem inny ponieważ miałem konto na NeVerii 1 i neverii 2 a jak chce tutaj konto zrobić to pisze że istnieje a jak chce zalogować się to konto nie istnieje...

syghq.png

Opublikowano

mi sie nie chce spatchowac...;/ otwieram plik wyswietla mi to okno ze pobiera ale tak naprawde nic nie idzie ;/

fu44e0.png<--- King of WWE :D
Opublikowano

Tylko czemu ten klient mi tak wolno idzie ... Lubię takie serwery... Bo dla mnie albo mocny hard\medium albo strasznie łatwy 4fun. i wszystko ok a nie pół na pół ;] Może ktoś upnie ? ;D Do handlarki dodadzą Pelerynki i do szkat blasku drop k duchowych chyba teraz .

h65xnex.png

Opublikowano

poberalem clienta z przeklej.pl spatchowalem...bylo ok ale jak pokazalo sie to 1 okno z wyborem serwerow to pojawil sie server Neveria a w statusie bylo ''...'' co mam zrobic zeby zagrac???

fu44e0.png<--- King of WWE :D
Opublikowano

poberalem clienta z przeklej.pl spatchowalem...bylo ok ale jak pokazalo sie to 1 okno z wyborem serwerow to pojawil sie server Neveria a w statusie bylo ''...'' co mam zrobic zeby zagrac???

Spróbuj antywirusa wyłączyć, być może ci połączenie blokuje (albo jakaś zapora?).

sygnatura.png

Opublikowano

Server shit HARD exp.

http://4gifs.com/gallery/d/174595-2/Red_dress_awesome.gif

Jeb**** mnie to czy dasz + / -

Miały być rymy i być cudowne

będzie kupisko i mokre spodnie

szef bigpointu to gruba świnia

kałdun od żarcia mu się wygina

jara cygara i forse trzepie

a wy frajerzy uri ładujecie

zbiera ekipę samych baranów

roberadmina i innych chamów

z dupiskiem siedzi w swym wielkim fotelu

i tylko myśli o swoim portfelu

a więc pomyślcie drodzy rodacy

co każdy es dla grubasa znaczy

Opublikowano

Czlowieku jakie ty masz zrypane te serwy ,ze chce cie sie jeszcze takie gowienko stawiac omg na kazdym twoim serwie gra max 30 osob wez juz lepiej daj sobie siana z tym ;] Na hamachi juz wiecej ludzi gra...O i twoje serwery mecza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...