Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek w wieku 15 lat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Chce uzbierac troche kasy, lecz nie mam pomysłu w jaki sposob mam ją zdobyc. Dzisiaj ide sie pytac o roznoszenie ulotek. Jezeli mi to nie wypali to nic innego mi nie zostanie ; d. Macie moze jakies pomysły w jaki sposob w wieku 15 lat moge zarobic do wakacji około 300zł ?

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Weź dowód od mamy i wbij do tematu z mojej sygnaturki.

A jak nie chcesz się w to bawić to tak jak pisałeś znajdź sobie jakieś ulotki.300 zł to tylko 60H pracy.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Mój kumpel ma 15 lat i w wolnym czasie zapierdziela na budowie u znajomego.W 2 miesiące (wakacje) wyciągnął z tego prawie 3000zł.

qsHVsoT.png

Opublikowano

@2xUp - Chodziło mi bardziej o zarabianie kasy nie przez internet lecz normalnie ;p.

@Up - Musze niestety zarobic 300zł DO wakacji nie PRZEZ wakacje ;/. I w tym jest problem ;d.

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Hmm :D udawaj biednego i żebrz :D ;p a tak na serio to popytaj o robotę kogoś w wolnych chwilach .. może sprzedaj coś albo np. rób coś na kompie za kase etc. roznoś ulotki , np. w sklepie pakuj do reklamówek :D

daj -

mouddd.png
Opublikowano

Ehm. Ulotki?

Nie widzę tutaj za dużo możliwości.

Od +18 możesz założyć firmę na allegro, a później autmoat, który będzie sprzedawał kody do gier o 5zł drożej, to taki przykład .

Do 18nastki raczę się lepiej uczyć, a nie szukać pracy .

Możesz jeszcze tworzyć strony internetowe, ale do tego też trzeba mieć wiedzę w pewnym zakresie .

Opublikowano

To możesz zarabiać jako striptizer do wynajęcia, em?

Tak serio, allegro junior i automat z kodami do gier, albo z paccem do tibji

Opublikowano

Fajnie, że jestem chlopakiem :D

W Hiszpanii to nie problem tam też tak zarobisz :P wiem bo ksiądz na religii nam opowiadał :)

Opublikowano

Ja chodze prawie codziennie do sąsiadów kosze trawe itp. No chyba ,że mieszkasz w mieście to raczej tak się nie uda.

Opublikowano

hehe up dobre, no musisz sprzedać chociaż 1 nerkę lub połowę wątroby , idź do baru i zawieś na szyji kartkę z napisem

robie loda 1 gałka 50 groszy , 10 5 złotych, dla stałych kliętów zniżka 40 groszy za gałkę ,

z automatu 1,20 , nazbieraj i zmień płeć jak koleś ro reżyserował matrixa

A nie tak na serio to niedługo chyba będą zbiory jakiś czoreśni itp , ja chodziłem rok temu ale to na początku wakacji dopiero chyba się zaczyna , na ogórki do holandii jak mój kuzyn pojechał na 1 rok a teraz sie wozi nowym passacikiem , jeździ na kurwy itp

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

W Hiszpanii to nie problem tam też tak zarobisz :P wiem bo ksiądz na religii nam opowiadał :)

Tak a co ksiadz sie puszczal jako mlody chlopak , byl meska prostytutka czy skorzystal z jakiegos malego chlopaczka na wakacjach ? Bo skad moze wiedziec ?

Jakbym byl w polsce to byl na religie napewno nie chodzil .

wakow9.png
Opublikowano

Mój kumpel ma 15 lat i w wolnym czasie zapierdziela na budowie u znajomego.W 2 miesiące (wakacje) wyciągnął z tego prawie 3000zł.

Ja też robie na budowie... za darmo...

@Topic

jak masz żyłkę do programowania - pisz programy na zamówienie - nie musisz ruszać się z domu a kasa cały czas będzie wpływać ;D

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Jak ktos tu juz napisał naucz sie jakiegos jezyka programowania np c++ i pisz programy na zamowienie do wakacji zarobisz 300zł:D

Opublikowano

Ktoś wcześniej pisał o tych kodach do gier.

Możecie to rozjaśnić jakoś ?

@topic

W takim wieku to można tylko

-roznosić ulotki

-praca sezonowa (truskawki,wiśnie,czereśnie)

-komputer(nie wierz w "zarabianie przez internet" i zarabianie $$. Można zarobić przez internet, ale na pisaniu programów, robieniu stron na zamówienie itp.

I oprócz tego jeśli masz jaja, a nie jesteś pizdą, to jakiś znajomy może cię wkręcić na jakąś budowę czy coś takiego. Będziesz pomagał nosić jakieś wiaderka, worki itp.

Opublikowano

Możesz także usztywniać mlecze ;)

Proponuję sprzedaż niepotrzebnych rzeczy w domu. Ewentualnie zakręć się w ciutkę innym towarzystwie byleby nie za bardzo, bo wpadniesz ;)

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...