Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarabiać Pieniądze W Internecie?

Czerew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie pomyślicie, że to kolejna ściema, że was okradną, klikanie w reklamy i dostaniecie 1 centa za reklamę...

Nie, chciałbym wam przedstawić serwisy na których zarabiam:

www.Cashfile.org (Czysty link bez żadnych refów)

oraz www.sharecash.org (również czysty link).

Na pewno nic na tym nie stracicie, ewentualnie czas... Nikt tu nie prosi was o skan dowodów osobistych, legitymacji szkolnych.

Oba te serwisy płacą nam za pobrania plików które wrzucimy na ich serwer. Osoby które pobierają te pliki mają do wypełnienia oferty, niestety dla Polski oferty te są niezbyt korzystne, gdyż wymagają zwykle wysłania SMS'a za 11 zł. Ale dlaczego my mamy się martwić, w końcu my na tym mamy zarabiać a nie pobierać pliki.

Stawka za jedno ściągniecie waha się pomiędzy 0.25 do nawet 10$ - Tak zdarzały się ściągnięcia za 10$ - z Niemiec.

Dlaczego na dwóch serwisach? Ponieważ w momencie ataku DDOS na jeden z nich, jest alternatyw, oraz oferty dla niektórych państw nie są dostępne na jednym serwisie, a na drugim już tak.

Zapewne zastanawiacie się ile na tym zarobiłem? No cóż, nie mogę się poszczycić tysiącami $, a nawet setkami, na razie skromnie, powolutku zbieram swoje grosze:

przechwytywaniegn.pngprzechwytywanie2p.png

Niestety dzisiaj 0$, nie każdego dnia można zarobić miliony ;).

Powiecie:

Ok, ok masz te pieniądze na serwisie ale jeszcze fizycznie ich nie masz, więc co ty chcesz sobą reprezentować?

Wypłacałem już pieniądze na PayPala z serwisu Sharecash.org - ile wypłaciłem, tyle doszło. Jak wszyscy wiemy PayPal nie oszukuje, z niego jest już prosta droga na konto bankowe. Z drugim serwisem (Cashfile.org) przygodę zacząłem pod koniec poprzedniego miesiąca, więc nie miałem wystarczających funduszy na wypłatę, która odbywa się na serwis AlertPay, a następnie na konto bankowe, mimo to i tak zamierzam wypłacić dopiero w następnym miesiącu.

przechwytywfanie.png

Ale do rzeczy:

Pokazuję tutaj wam serwis, na którym można zarobić, lecz nie pokazuję wam sposobu jak tego dokonać, aby osiągnąć chociażby najmniejszą kwotę na wypłatę.

W tym momencie oczekuję od was rejestracji z mojego linka polecającego. Nie ukrywam, zarobię z tego 10% waszych zysków, tak więc - Wasze zyski = zysk dla mnie, więc postaram się wam pomóc, jak zachęcić ludzi do pobierania waszych plików, gdzie je wrzucać, aby ktokolwiek się tym zainteresował.

Postaram się w najbliższym czasie przygotować listę pomocy, podstawowe wskazówki, poradniki, programy.

Oczekuję jedynie rejestracji z mojego reflinka który wysyłam na PW, prośby o niego proszę również tam kierować.

Ogólnie zarobiłem już ponad 120$, co daje na polskie złotówki co daje ponad 320 zł przy obecnym kursie dolara. Poświęcałem na to czasami godzinę dziennie, czasami 3, czasami w ogóle nic nie robiłem - efekt? Dniówka od 0.3$ do 11$ ;]

Wybór należy do was. Zapraszam.

WYŚLIJ PW

W PW wpiszcie mail z którego będziecie się rejestrować, nick oraz GG jeżeli chcecie pomocy na nim.

Dla jasności:

Porady te nie będą profesjonalne, na poziomie osób zarabiających po 30$ dziennie, dlatego daje wam wybór - podałem linki do serwisów - radźcie sobie sami, rejestrujecie się z moich linków - wysyłam materiały zgromadzone przeze mnie, ogólnodostępne w internecie, lub też nie, pomagam na pw, maila i gg.

EDIT:

Postanowiłem, że napiszę mini poradnik który tutaj wrzucę, dla wszystkich. Ale to później. Zapraszam do rejestracji :).

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Weteran
Opublikowano

''Ogólnie zarobiłem już ponad 120$, co daje na polskie złotówki co daje ponad 320 zł przy obecnym kursie dolara. Poświęcałem na to czasami godzinę dziennie, czasami 3, czasami w ogóle nic nie robiłem - efekt? ''

E licho ; P

Moj 1-wszy miech 150$ < stracilem jakies 24h na wszystko >

Kwiecien wszystko z zeszlego miesiaca zarobione 140$ < nic nie robilem > ; -)

Chladek317

@edit

Słyszałem o tej stronie, skoro to nie fake to można sprobować, zawsze jakiś hajs na browarki się uzbiera

Dzieci nie powinny pic alkoholu ;>

Fajnie tylko jak zrobić aby ktoś pobrał to ? Bo chciałbym 50zl na Minecrafta

Fajnie fajnie jak to zrobic by ktos pobral? Hmm zaczac pracowac wpisz sobie w google ''Poradnik sharecash by bombaj'' sciagnij i przeczytaj powinno wystarczyc na kilka $

A jezeli chodzi ci jak sie z tego pobiera to nastepujaco

1.Wchodzisz w link do downloadu.

2.Wypelniasz jakas oferte < dla Polakow nie ma darmowych>

3.Sciagasz.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Legenda
Opublikowano

Polecam, sam tego używam parę $$$ już zarobiłem, jest ofc. refem Czerewa.

Strona jest w pełni wypłacalna, linki reklamujcie filmikami na yt, blogami itp...

Wrzucajcie cracki, hacki i inne gówna, dwoma słowami; szukajcie niszy.

Opublikowano

Jeżeli oczekujecie mojej pomocy, to wyślijcie PW z prośbą o refy, ponieważ tutaj nie mogę ich wrzucić - regulamin :).

userbarwb.png

Opublikowano

''Ogólnie zarobiłem już ponad 120$, co daje na polskie złotówki co daje ponad 320 zł przy obecnym kursie dolara. Poświęcałem na to czasami godzinę dziennie, czasami 3, czasami w ogóle nic nie robiłem - efekt? ''

E licho ; P

Chladek317

@edit

Fajnie fajnie jak to zrobic by ktos pobral? Hmm zaczac pracowac wpisz sobie w google ''Poradnik sharecash by bombaj'' sciagnij i przeczytaj powinno wystarczyc na kilka $

3.Sciagasz.

Dzieci nie powinny pic alkocholu

no chuj do dupy

i jesczcze pierdolisz, widziales go na oczy?

skad taki wniosek ze jest dzieckiem?

wykurwiaj bo Ci wyjebie, ale gdzie tu logika, nie moge komus wyjebac przez monitor, a szkoda (z kontekstu)

logo_black3.png

Opublikowano

Jejku...

Juz mi glowe zamotaliscie ;p jak bd na kompie to na 100 ogarne te stronki :) ale w kazdym razie dzieki za omotanie ;p hihihi

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

E licho ; P

Chladek317

@edit

3.Sciagasz.

Tak naprawdę zyski zależą od tego jak trafisz w niszę, ty o tym wiesz ;)

userbarwb.png

Weteran
Opublikowano
Dzieci nie powinny pic alkocholu

no chuj do dupy

i jesczcze pierdolisz, widziales go na oczy?

skad taki wniosek ze jest dzieckiem?

wykurwiaj bo Ci wyjebie, ale gdzie tu logika, nie moge komus wyjebac przez monitor, a szkoda (z kontekstu)

''Kozak w necie , cipa w świecie''

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Opublikowano

nie słyszałem o tym, ale chętnie zobaczę ;]

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Weteran
Opublikowano

yy jezeli chcesz sobie sam sciagac daleko nie zajedziesz < ban >

Wiadomo ze np Niemcy nie beda mieli polskich ofert.

mpccopy.jpg

Opublikowano

E licho ; P

Chladek317

@edit

3.Sciagasz.

czekaj czekaj rozumiem że sam sobie mam pobierać ?

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Wszyscy którzy się zarejestrowali z moich refów pisać na gg:5471356 , napiszcie nick na jaki sie rejestrowaliście będę wam pomagać na bieżąco, teraz majówka to dużo czasu będzie ;)

Po refka - PW.

userbarwb.png

Opublikowano

Odświeżam i daję dowód wypłaty:

przechwytywanievd.png

userbarwb.png

Opublikowano

Jak się regniesz w refka to wysyłam poradniki na pw ;)

userbarwb.png

Weteran
Opublikowano

Rowniez oferuje swoja pomoc za refa; >

Najpierw wam napisze 1 nazwa pliku , na ktorym mozna zarobic . Zarobicie hmm z 2/3 $ i kolejne wskazowki ; P

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...