Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek w wieku 15 lat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam 15 lat i pewnego dnia miałem szczęście : Ide do warzywniaka koło domu żeby kupić cebulę i poprosiłem o kilo cebuli lecz pan sprzedawca za cholerę nie mógł mi równo nałożyć więc zobaczyłem taką małą cebulkę i ;

-Proszę pana tu jest taka mała jak pan odlozy to bedzie.

-A no rzeczywiscie ! ( kozaczył ) Heh , to lepsze oko odemnie masz, powienem zatrudnić. ( xD )

-A miałby pan coś dla mnie ?

-No jasne, duzo roboty, wykładanie towaru np.

-Ok.

I mam prace 600zł za miesiąc xD

63989389769756300986.png

Opublikowano

Tak a co ksiadz sie puszczal jako mlody chlopak , byl meska prostytutka czy skorzystal z jakiegos malego chlopaczka na wakacjach ? Bo skad moze wiedziec ?

Jakbym byl w polsce to byl na religie napewno nie chodzil .

Powiedzial ze to widzial z okna hotelu .

Co do tematu to naucz sie grać na czymś ustaw sie w ruchliwym miejscu i graj :)

Opublikowano

Pytaj kobiety ze zgrabną dupą czy nie są chętni do ajajajaj .... 1 wieczór kosztuje 60 zł ;D

A tak ogólnie pracowałem 7 dni na Roznoszeniu ulotek i zarobiłem 80 zł ;/ ....

. .

Opublikowano

@Up - Nawet jakbym przez 7dni zarobił 80zł to bym sie cieszył ;p. Mi poprostu chodzi o to zebym uzbierał 300zł do wakacji ;p. A jakbym dostał tak jak ty - 80zł za te 7dni to byłby LuZ ;)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Układaj kostkę 5zl za godzinę, sam chciałem ale za leniwy jestem ;d

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Weteran
Opublikowano
-komputer(nie wierz w "zarabianie przez internet" i zarabianie $$. Można zarobić przez internet, ale na pisaniu programów, robieniu stron na zamówienie itp.

Dobre..

Szkoda ze zarabiam od kilku miechow na uploadowaniu .i zarobilem w 2 miechy 850zl. Hmmm a mam lat 15? A stracilem moze 12h ; >

@topic

Idz powiedz babci ze zorasz jej ogrodek za 300zl.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Graj i sprzedawaj itemsy na allegro :)

Na tym wyjdzie jak Zabłocki na mydle :P Tylko jakieś konkretne firmy, które używają botków itd. mają z tego jakiś zysk (boci się samo to mogą cenę ustawiać jak chcą), a zwykły szary obywatel będzie musiał tydzień grać żeby głupie 5 zł zarobić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...