Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze sny ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość FuturONakurwia
Opublikowano

Śniło mi się że ktoś mnie pokochał

To była piękna dziewczyna imieniem justyna miała 16 lat piękny głos i niezwykły talent do pisania tekstów piosenek i śpiewania była piękna i zgrabna wszyscy ją kochali za jej boskie ciało i piękny głos ale ona wybrała mnie zaśpiewała dla mnie swą najlepszą piosenkę tytułem baby i wiedziałem że to miłość pobraliśmy się i żyliśmy szcześliwie i na koniec się obudziłem

To był mój najlepszy sen

Obecnie szukam tej pięknej dziewczyny bo wiem że gdzieś ona istnieje i czeka na mnie

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wczoraj przed snem w myślach mówiłem sobie że zapamiętam sen i tak sie stało ale był do dypy, byłem u siebie na mieście z kolesiami w barze i nagle słysze jakieś krzyki to wychodze z niego i widze kolesia , zamiast rąk miał takie noże jak wolwerin w x men i zapijał ludzi ciachał na kawałki odcinał głowy , ja uciekałem do domu a on po drzewach skakał żeby go widać nie było , za mną biegł kolega ale się potknął jak sie odwruciłem to ten nazwijmy go potwór już powoli odcinał mu głowę a ja oczywiście osrany uciekam do domu , po chwili już w nim byłem pozamykałem zasłony ,drzwi i nagle słysze jak ktoś puka do sąsiadów a oni otwierają i rozlegają się krzyki to już wiedziałem że ich ten koleś zażyna jakiś dzieciak podbiegł do moich drzwi i zaczął w nie drapać i gadał Łukasz proszę otwóż ja nie chcę umierać :O :o a ja osrany bo jak bym otworzył by mnie też zabił , więc siedziałem cicho i po chwili dopadł chłopaka i się sen skończył

rano byłem cały spocony

hahahaha jak mnie twoj sen rozbawil nie moge wytrzymac :D:Dhahahaha:D

mi sie nic nie snilo;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zwykły sen:

Gram w CSa potem idę do sklepu, a ktoś strzela we mnie :P

Sen świadomy:

Idę z kolegą postawiam mu "haka" on spada i wyrwał mi włosy xD

@edit:

Jeszcze jeden świadomy sen:

Jestem na dyskotece, ktoś nagle pociągnął mnie za dupę i się obudziłem :D

JA PIERDOLE

Opublikowano

Ja wczoraj przed snem w myślach mówiłem sobie że zapamiętam sen i tak sie stało ale był do dypy, byłem u siebie na mieście z kolesiami w barze i nagle słysze jakieś krzyki to wychodze z niego i widze kolesia , zamiast rąk miał takie noże jak wolwerin w x men i zapijał ludzi ciachał na kawałki odcinał głowy , ja uciekałem do domu a on po drzewach skakał żeby go widać nie było , za mną biegł kolega ale się potknął jak sie odwruciłem to ten nazwijmy go potwór już powoli odcinał mu głowę a ja oczywiście osrany uciekam do domu , po chwili już w nim byłem pozamykałem zasłony ,drzwi i nagle słysze jak ktoś puka do sąsiadów a oni otwierają i rozlegają się krzyki to już wiedziałem że ich ten koleś zażyna jakiś dzieciak podbiegł do moich drzwi i zaczął w nie drapać i gadał Łukasz proszę otwóż ja nie chcę umierać :O :o a ja osrany bo jak bym otworzył by mnie też zabił , więc siedziałem cicho i po chwili dopadł chłopaka i się sen skończył

rano byłem cały spocony

Miałem tak samo, tylko że gonił mnie PEDOBEAR!! To dużo straszniejsze !

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Wielki napis LUBIE PLACKI

A tak serio to krowie placki :)

Lubie wciągać słomkom. :D

Żart. ^^SECRET

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Ja miałem powalony sen o.O Byłem w WWE i miałem walkę z Tysonem Kiddem i ją wygrałem... Mój kumpel walczył z Kanem i zaczął uciekać gdzie pieprz rośnie xD Nagle przyszedł do mnie na ring (staliśmy na nim we dwóch) a tu idzie Undertaker a my zwalamy xD Nagle przychodzi John Cena, robi attitude adjustment na Undertakerze, przychodzi Rey Mysterio, zaciąga Kane-a do ringu i na liny, potem pokazuje mi ręką abym zrobił 619 i tak się stało xD Potem Cena i Rey Mysterio podnieśli mi ręce (jak po wygranej)

2. Siedzę w Hammerze z trzema kumplami z klasy... Jeden prowadzi, drugi obsługuje karabin Cal 50 który był na samochodzie, trzeci siedzi na dachu z M4A1 a ja na masce z M16A4 xD Jedziemy przez drogę i rozpierdzielamy terrorystów naokoło drogi, strzelających do nas xD

Nothing to do here.

Opublikowano

Oj od tygodnia nic mi się nie śniło...

Ale mój ostatni sen to że wygrałem w lotto 7milionów i zostawiłem kwitek na dworcu centralnym...

Ogólnie dziwne sny mam.... A to że ktoś mnie goni, a to że jadę samochodem i mam wypadek itp...

Ciekawe czym to spowodowane <_<

Podobno śni nam się to o czym najdłużej myślimy lub chcemy...

Z resztą wszystko się miesza z dnia którego przeżyliśmy...

Opublikowano

Mi się śniło, że mnie sąsiad zaatakował nożem, ale się obroniłem. Jeszcze inny miałem że laska z mojej klasy robiła mi loda... Ale nie pamiętam już wszystkich :P

Opublikowano

Ja miałem sen (nieświadomy, bo się w to nie bawię), że uprawiałem seks z moja siostrą o.O szczegółów nie pamiętam :D

Opublikowano

Ja śniłem o :

-Graniu w Silkroad ( v_V ) miałem taxi na Roc Mounthains ^_^

- O szkółce

- I śniło mi się W11 xdd

I jeszcze kilka prywatnych rzeczy które zachowam tylko i wyłącznie dla siebie ^_^

Opublikowano

Ja staram sie uczyc WILD i mi wychdzi.

Bylem na imprze, zobaczylem pania, a dalej wiecie ^^

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

mi sie raz śniło że bylem w warrocku i bylem w derbaran z moimi kolegami a w niu byli goście z innego osiedla i taka była rozpierducha bo ja bylem w czołgu a to było na khali xD

Opublikowano

Ja podobnie jak jasny9612 miałem sen z WarRocka

Jestem na Marien na sniper spocie w NIU i znalazłem wentylacje, więc do niej wszedłem i przeszedłem do mapy Khali. Pochodziłem trochę po tej mapie, miałem wsiadać do samolotu i nagle usłyszałem "Wstawaj, czas do szkoły"

Raz kiedyś miałem dziwną sytuację (to nie był sen). Obudziłem się rano chciałem wstać z łóżka lecz nie mogłem. Byłem jakby przywiązany do łóżka. Mogłem ruszać tylko oczami, lecz nie mogłem ich zamknąć. Chciałem podnieść rękę... Nie mogłem, jakby mnie ktoś trzymał. 2 minuty i już normalnie wszystko wstałem i gdzieś poszedłem.

Dość niedawno miałem sen, że szła koleżanka z klasy (fajna dupa). Była noc, Ona szła sama do domu. Poszedłem za nią do jej domu no i wiecie tam... domyślacie się :D

Opublikowano

Mi sie snia zmarli jak juz ;/

Czyli moj tata ciocia itp

Tylko to i nic wiecej ze z nimi rozmawiam itp (wierze w przekazywanie wiad.) dziwnym trafem czasem sie spelnia to co mi mowia

Opublikowano

Raz kiedyś miałem dziwną sytuację (to nie był sen). Obudziłem się rano chciałem wstać z łóżka lecz nie mogłem. Byłem jakby przywiązany do łóżka. Mogłem ruszać tylko oczami, lecz nie mogłem ich zamknąć. Chciałem podnieść rękę... Nie mogłem, jakby mnie ktoś trzymał. 2 minuty i już normalnie wszystko wstałem i gdzieś poszedłem.

To jest paraliż senny... Chyba... :)

Nothing to do here.

Opublikowano

brayantgk chyba miałeś świadomy sen i się z niego wybudziłeś :)

Żeby nie było, że spam śni mi się prawie zawsze jedna osoba :) Nic dodać, nic ująć B)

Opublikowano

Mi ostatnio się śniło że miałem jechać pociągiem do warszawy,była to noc..

Ja trochę spalony,wsiadłem do pociągu,przysiadłem się do jakiś 2 dziewczyn i 1 chłopaka.

Jedna z tych dziewczyn mi się b.podobała,fajnie się z nimi gadało i ogólnie była miła atmosfera :D

Po jakimś czasie sen się urwał i zaczął w innym miejscu,jak się okazało zamiast pojechać do warszawy to pojechałem w inną stronę xD

a ta fajna koleżanka mnie przenocowała, oj się działo xD

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

3/4 snów to +18

Ale najbardziej spodobał mi się ostatni :P

Byłem w kiciu. Pod prysznic puścili mnie jako ostatniego z fajną laską. Piesek powiedział mi, że za godzinę wróci. I zabawa.! Ona schyliła się po mydło, a ja zrobiłem swoje :>

Opublikowano

Mi się śniło że jadę z kolegą gdzieś(nie pamiętam gdzie) nagle zauważyłem że obok mnie siedzi ten koleś taki łysy z jakiegoś programu(W11 chyba).

To idę sobie w inne miejsce a tu nagle do mnie strzela. Leżę sobie ekskluzywnie na ziemi i all ludzie się na mnie gapią(zonk że nikt nie wieje itp) :D

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Ja pamiętam swój sen :

Mój braciszek bawił się lego a ja grałem i tak jakoś zapamiętałem jednego ludzika , który był strzelcą .

I gdy śpie to śni mi się ,że jestem cały schowany pod kołdrą i tak nagle Ten Strzelec odkrywa kąłdre i chce mnie zabić :P

Albo jak pomagałem takiemu kolesiowi odkopywać groby i potem rzucaliśmy sobie kościami ludzkimi między sobą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...