Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze sny ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam snów od 7roku życia.

Każdy ma sny... nie każdy je zapamiętuje... ponoć średnio co 3 człowiek zapamiętuje sny...

@Topic

SECRET :>

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Wczorajszy:

Byłem na basenie jakiś koleś na zjeżdżalni mojemu tacie w głowe pistoletem celował ,żeby on zjechał pierwszy bo się boji 0.o

Opublikowano

Mi się śniło, że jakiś wieelki samolot, rozbił się u mnie w mieście. :O

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Weteran
Opublikowano

Mi się śniło, że dostałem Kida, następniego dnia dostałem Moda, później globala, a potem mi się konto usunęło. :D

1339226679-U337649.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

Podobno nikt nie pamięta początku swojego snu

Ja miewam bardzo fajne i niektóre dziwne sny

Przykład dziwnego snu:

Jest noc idę (już byłem w śnie) do pokoju spać a tam u mnie pod kordłą z czeronymi oczami siedzi GM (z metina) i się na mnie żuca i się wtedy obudziłe :D

Opublikowano

Hahahahahahah macie wyje**ne sny ziomki hahah łapcie po + :D hahahaahahh szczególnie z GM i tym gościem z pistoletem :P

A ja w tą noc nie spałem za dużo. A to co pamiętam to ciemny kwadrat xD

PS. Chciałem plus ale mam myszke zjebaną ^^

ACHA PROSZĘ NIE ZAMYKAĆ TEMATU JEST CIEKAWY ;)

Zrobie sygnature kto chce gg: 26523709

Zbieram +

Opublikowano

A ja maielm swiadomy sen, najpierw zrobilem minete najlepszej lasce z mojej klasy potem ona mi loda wyruchalem ja potem innej fajnej lasce zrobilem minete potem ona mi loda, wyruchalem ja i sie obudzilem <lol2>

Czy wy tez nie mozecie dojsc nigdy we snie?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@2UP

Założyłeś temat ale swojego snu to już nie łaska opisać? -.-

@Topic

Średnio w ciągu nocy mamy kilka snów. Ja je zapisuje w dzienniku i mogę tylko powiedzieć tyle że co 4 u mnie jest "18+" o.O

Opublikowano

A ja maielm swiadomy sen, najpierw zrobilem minete najlepszej lasce z mojej klasy potem ona mi loda wyruchalem ja potem innej fajnej lasce zrobilem minete potem ona mi loda, wyruchalem ja i sie obudzilem <lol2>

Czy wy tez nie mozecie dojsc nigdy we snie?

TAK NIE MOGE DOJŚĆ MYŚLAŁEM ŻE TYLKO JA TAK MAM !!!

A I ŁAP PLUSA :)

Ja go nie opisałem bo nie pamiętam wiem , że śni mi się ostatnio moja zmarła babcia z którą byłem bardzo zżyty i ostatnio było tak że siedzieliśmy przy stole ona mi i bratu podała herbatę i rozmawialiśmy a ona była strasznie radosna i była szczupła a zawsze była raczej przy kości i była chora :(

Prosze ;)

Zbieram +

Opublikowano

mi sie ostatnio sniło ze byłem w szkole i dostałem kulkę w gradło i umierałem:D

Ale powiem wam tak ze zaje**ste uczucie;D

szgna2pac.gif

Arcymistrz
Opublikowano

@razor

to nei jest tak że na zawołanie będzie sen:D

dzięki za plusa

Ale tego GM pod kordłą z czerwonymi oczami strasznie się bałem xD

@Edit

nju sen :D

Jestem u babci wyjechali gdzieś w domu jestem ja i moja mama idziemy na balkon a z ziemi w ogórdku wychodzi krokodyl :D

I ten krokodyl zamienia się w moją mamę :D a moja prawdziwa mama znika

I ten mamokrokodyl zadaje mi pytania i zadania i jak źle otpowiem to przylatują ufo on odgryza mi głowę a ufo zabierają moje ciało :D

I jak mnie już zabija to znowu ten sen od początku mniej błędów ale znowu zabili mnie i tak chyba z kilka razy az budzika zadzwonił xD

Opublikowano

ja robie codzienie że mam świadomy sen i tam wyrabiam co sie nie da na realu np. lece nad liceum w koszulce zdejmuje ją i wypadają zgniłe banany i wszyscy panikują itd

Gość Mounthains
Opublikowano

Zima - Nic.

Lato - Same erotyczne, albo powalone -.-

Opublikowano

Śniło mi się, że w moje miasto coś uderzyło, wszyscy poumierali, a ja, rodzice i znajomi dziwnym trafem przezyliśmy. A potem przez pół snu siedzieliśmy na dachu ze snajperką. Albo tylko przez chwile, bo potem straciłem wene ;x.

Opublikowano

Mam jkby co 11 lat.

W nocy mi się dziś śnił bardzo dziwny sen. Ale przed snem pomyślałem Fajnie by było mieć ładniejszą niż teraz mam... a więc pomyślałem długie włosy itd niewiedziałem że to będzie mi się śniło. w pewnej chwili jestem w dziwnym domu[chyba u babci ale z dodatkowymi pokojami]bardzo się bałem widziałem różne duchy a one mnie w jednym się zakochałem[wyglądał jak mój z opisu tylko że miała niebieskie włosy] ona we mnie też to było dziwne jak to było ona była jak "lalka z którą mogłęm robić co chce " była piękna każdy mi zazdrościł jej ale niewiedział nikt że to duch tylko ja. a w tych dodatkowych pokojach u babci chodziło pełna duchów. kiedyś do niej przyszłem a ona znalazła innego. I się obudziłem?!

Dziś też tak pomyśle i zobacze jak tak to dam Edita.

THE END?!

sygnasebydcopy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sygna by me

Opublikowano

ja robie codzienie że mam świadomy sen i tam wyrabiam co sie nie da na realu np. lece nad liceum w koszulce zdejmuje ją i wypadają zgniłe banany i wszyscy panikują itd

Ja też jak mam świadomy sen to robię takie rzeczy raz śniła mi się BABA Jaga i chciała mnie zajebać i zgwałcić <lol2> a ja tak jak Ibrahimowić w reklamie uciekam przed nią a potem odwracam się tyłem i pokazuje fakasa i się obudziłem :D

PS. Gdy chcecie się obudzić i macie świadomy sen na przykład śni wam się koszmar to musicie MOCNO ZAMKNĄĆ OCZY I JUŻ SIĘ OBUDZICIE <ZAMKNĄĆ I OTWORZYĆ> :D TO DZIAŁA~!!!!

Zbieram +

Opublikowano

Ja wczoraj przed snem w myślach mówiłem sobie że zapamiętam sen i tak sie stało ale był do dypy, byłem u siebie na mieście z kolesiami w barze i nagle słysze jakieś krzyki to wychodze z niego i widze kolesia , zamiast rąk miał takie noże jak wolwerin w x men i zapijał ludzi ciachał na kawałki odcinał głowy , ja uciekałem do domu a on po drzewach skakał żeby go widać nie było , za mną biegł kolega ale się potknął jak sie odwruciłem to ten nazwijmy go potwór już powoli odcinał mu głowę a ja oczywiście osrany uciekam do domu , po chwili już w nim byłem pozamykałem zasłony ,drzwi i nagle słysze jak ktoś puka do sąsiadów a oni otwierają i rozlegają się krzyki to już wiedziałem że ich ten koleś zażyna jakiś dzieciak podbiegł do moich drzwi i zaczął w nie drapać i gadał Łukasz proszę otwóż ja nie chcę umierać :O :o a ja osrany bo jak bym otworzył by mnie też zabił , więc siedziałem cicho i po chwili dopadł chłopaka i się sen skończył

rano byłem cały spocony

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Ej to do ciebie o tym X Manie co pisałeś jak chcesz się obudzić to zamknij oczy w śnie i je otwórz i się obudzisz z koszmaru ... :)

DAJCIE PLUSY PLISKA NO!!!!!!!!!!!!

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...