Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Jak odpalic ibota z HS serwer PORADNIK

castello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki, że nie można wcisnąć Run Client bo go nie czyta ale nieważne będę wchodził przez loadera ;p

Bo w tej wersji ibota nie ma Run Clienta.

I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra to ja mam taki problem. Włączam HS server>launch sro silk sie włącza. Właczam Ibota>HS server succesyfully connected. Właczam loadera Port 16000>Launch włacza sie i tu juz zaczyna sie problem. Ten pierwszy Silk Z HS Server Dostaje DC. A po chwili ten z ibota, I co teraz mam robic?

@edit. Udało mi sie właczyc bez dc ale przy odpaleniu 5-6ibota dc HS sie "Wyłączył" a ja musze odpalic 8ibotów.

Ok działa za szybko włączałem Iboty.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Mam problem, wlączam bota przez hs server normalnie wszystko ładnie, ale kiedy wlączam silka (przez loadera) wpisuje passy do postacie i nic się nie dzieje. Nie chce odpalac nie wiadomo ile clientów tylko 1 postac. Proszę o pomoc

Opublikowano

A ja mam problem z tym że hack shield mi zniknął z folderu z silkiem a jak chciałem pobrać to niemoge.Narazie gram na wersji bota 1.1.6 bo tam nie trzeba Hack Shielda,ale wolałbym na tej najnowszej.Antywir napewno mi nie blokuje.Co zrobić?

SweetLady.png
Opublikowano

Tak ogólnie na początku to chce was wszystkich powitać właśnie zarejestrowałem się na forum :).

A wracając do sprawy mam pytanko da rade jakoś odpalić 2 chary?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.Panowie mam taki problem z ibotem ze robię wszystko zgodnie z instrukcją wszystko zaczyna się jak kolega napisał wcześniej czyli odpala mi się HackShield elegancko się włącza silk potem znika i go wogole nie ma odpalam edxSilkroadLoader5 wszystko ustawione tak jak było opisane naciskam Launch i odpala się silk tylko ze pojawia się na środku ekranu silkroad ze się wczytuje i nic się nie dziej. macie może na to jakiś pomysł??

Opublikowano

ok już ustawiłem wszystko jak powinno być jakoś działa tylko często dostaje dc nie wiem dla czego!! ale mam nowy problem po dzisiejszym patchu bot trochę po bije i stoi i w bocie pisze error single object group wiecie możne co jest??Pomocy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Panowie.Mam taki problem jak gram na biocie postac legancko bije na spocie ale jak jas sie teleportuje do miasta i idzie do npc sie naprawic to zawsze wyskuja znaki zapytania ze niby komputer nie wytrzymuje.A jak gram bez ibota to nic takiego nie ma,

a parametry komputera ; ASRock K7S8X barton 2500 geforce 5700fx 2 gb ram dysk 80 gb.

Czy macie możne jakaś rade na to czy możne faktycznie komputer jest na to zasłaby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...