Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Jak odpalic ibota z HS serwer PORADNIK

castello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tek klient ktory odpalany jest przez SH i który jest zminimalizowany to on bierze w czymś udział? bo mam słabego kompa i żeby odpalić 1 chara musze mieć odpalone 2 silki. Nie da sie odpalić Ibota na tym kliencie odpalonym przez SH?

Mialem ten sam problem. Zrob tak..

Pobierz 4Tray-program do minimalizowania http://www.dobreprogramy.pl/4t-Tray-Minimizer,Program,Windows,11834.html

Zpatchuj media.pk2

Wlacz HackShielda

Poczekaj az sie zaladuje

Jak juz bedziesz mial okno silka do zminimalizujj go do traya, a w HS daj Hide Client

Wlacz loadera , pozniej ibota. w loaderze daj lunch, i powinno wszystko grać : )

I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, a czy to jest normalne że teraz co 15-20 mam dc? Już piąty raz uruchamiam sro i w przeciągu godziny mam 5 dc. Wy też tak macie?

Opublikowano

Ok, a czy to jest normalne że teraz co 15-20 mam dc? Już piąty raz uruchamiam sro i w przeciągu godziny mam 5 dc. Wy też tak macie?

No duzo osob ma taki bug, moze naprawią to..

Opublikowano

@ 2Up a ile masz załączonych silków? tzn odpalonych kont

Jedno konto. Do dzisiaj rana bylo wszystko ok, nie bylo dc. Dzis po poludniu zaczelo mi co chwile wywalac.

Opublikowano

Chciałem się z wami podzielić spostrzeżeniem co do braku DC jak używam CL u mnie . Chyba większa część z nas ma problem z lagującym IB z powodu HS i odpalonego clienta bo sporo ramu zajmuje pogrzebałem w kompie i ustawiłem tak ... (winXPsp3)

1.SILKA odpalam na ustawieniach minimalnych 800x600 w oknie a nie full

2.W menadżer zadań w zakładce procesy ustawiłem silka priorytet niski

3. IB ustawiłem priorytet wysoki

TYM SPOSOBEM BIEGAM JUZ OD WCZORAJ I BRAK DC ;) chyba że net mi wywali.....

wczesniej bez tych ustawien dostawałem dc co chwile może to co zrobiłem + rady i spostrzeżenia innych dały w całości spokojne (botowanie)

Opublikowano

ja mam teraz wraz z wersja 1.1.8 C co chwila "error skill" zadne kombinacje nic nie dajam, cos sie poszlo pie..olic w ibocie znow ;/

Opublikowano

nic nie pisz dajesz custom i klikasz Patch i ok i nic więcej co do PH a do loadera ... chyba chodzi tobie o port tak?

jak tak to taki sam jak w IB

Opublikowano

Chciałem się z wami podzielić spostrzeżeniem co do braku DC jak używam CL u mnie . Chyba większa część z nas ma problem z lagującym IB z powodu HS i odpalonego clienta bo sporo ramu zajmuje pogrzebałem w kompie i ustawiłem tak ... (winXPsp3)

1.SILKA odpalam na ustawieniach minimalnych 800x600 w oknie a nie full

2.W menadżer zadań w zakładce procesy ustawiłem silka priorytet niski

3. IB ustawiłem priorytet wysoki

TYM SPOSOBEM BIEGAM JUZ OD WCZORAJ I BRAK DC ;) chyba że net mi wywali.....

wczesniej bez tych ustawien dostawałem dc co chwile może to co zrobiłem + rady i spostrzeżenia innych dały w całości spokojne (botowanie)

tego " neutralnego " silka dajesz na niski priorytet, czy kazdego ktorego wlaczasz?

Opublikowano

ja nie zmienialem zadnych priorytetow czy innych ustawien, tylko to co wczesniej opisalem

i nie mialem od ponad 24h dc.

ustawilem tez kumplowi wg tego kompa po przeinstalowanym silku na dysk niesystemowy i wiem ze tez nie mial dc

wiec dziala zarowno na dysku z win jak i na kolejnej partycji.

Opublikowano

Witam mam problem z hs serwer,niewiem co zrobic aby działał mi bot,trzeba wlaczyc hs server ktory odpali sro puzniej przez ibot edxem wlaczyc 2 silka a wtedy to sie zacina niewiem co robic pomóżcie bo jak włączam normalnie bez hsa ibot to po minucie dc...

Opublikowano

Hmmm nie czytałem wczesniejszych postów więc się nie wydzierać jak coś...

Jest opcja żebym włączył 2 silki na bocie i nie dostał DC?

Bo tak 1 działa a jak odpalam 2 to DC ;/

k2i73k.gif
Opublikowano

CZYTAJCIE PORADNIK __DisAsteR__ mialem to samo co wszyscy i działa od kad przeczytalem DOKłADnie jego posta super smiga 0 dc ;) wszystko działa zapraszam free ong farm venice pm Arashh 24/7

Opublikowano

No i DC dostaje i tak a taki poradnik już był...

A loadera tak miałem kiedyś ustawionegoo i DC nie było a teraz przez ten HS jest lipton ;/ 1 postać tylko moge odpalić

k2i73k.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...