Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gienek Loska

Szamak

Czy Gienek wygra X Factor   

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Gienek wygra X Factor?

• Tak
      36
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o Gienku Loska z X Factor , moim zdaniem koleś wymiata , głoś zajebisty , myślę że wygra cały program bo cały czas jest sobą i nikogo nie udaje

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

ja tam nie wiem czy wygra , ale wymiata;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Głos jak najbardziej na tak.

Po pierwsze mam dość wszechobecnego shitu jaki nam serwują obecnie wszystkie stacje radiowe, TV i inne media.

Gienek jest prawdziwy i to widać na pierwszy rzut oka. Jak najbardziej ma talent i zasługuje na wygraną jak mało kto.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Dokładnie, bo ma ładną buźkę i wszystkie $łiitashne dzieffczynki myślą, że się fajnie ubiera .________.

Ja jestem za Gienkiem, mogę się pochwalić, że go widziałem na żywo, a nie jestem z Krakowa :D

classes06.png

Opublikowano

Prawdą jest , że nie da się przejść koło niego obojętnie pisałem z kolegą z krakowa on widział Gienka jak śpiewał na ulicy i mówił że uzbierało się koło niego ok 350 osób , tak więc on już jest gwiazdą ale co jest jego zaletą to że on siebie za taką nie uwarza , a co d o Michała Szpaka to sądze że też ma głos ale on udaję Michaela Jacksona trochę i robi z siebię wielką gwiazdę

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

nie lubie programow typu x factor, mam talent, must be the music gdyby spiewali piosenki typu reprezentuje jp to przynajmniej byloby sie z czegos posmiac

polecam program hole in the wall

Bywalec
Opublikowano

Ziomek jest z ulicy i powinien wygrać ale pewnie wygra Szpak ...

Opublikowano

Jak ten Pedał i Zyd wygra to nie wiem co zrobie ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

wygra,

Ale pokazał w telewizji coś nowego, pierdolił ten cały xfactor czy coś i całą aferę. Był sobą i śpiewał, a śpiewa ładnie... wygrać powinien.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Wygra na miliard %.Widziałem go w RL i zakurwiscie spiewa.Ada Szulc(nie wiem czy nei odpadła bo nie ogladalem ostatnio) ma fajne cycki:D

Opublikowano

nie wygra w mam talent chyba tez był? i co nic;/

Szpaku wygra... 25km od jego rodzinnego miasta mieszkam ale i tak jestem za GIENKIEM!

szgna2pac.gif

Opublikowano

Jak Szpak wygra to się wkurwie.. Wygląda jak pedał,zachowuje się jak pedał i uważa się za gwiazdę.Śpiewa dobrze,ale no nie lubie go... Jestem za Gienkiem

Opublikowano

Kto to kurwa jest ten GIENEK?

Artysta

@topic ; Gienek na pewno zasłużył na wygraną , ma głos jak mało kto , do tego jest skromnym , poukładanym człowiekiem.

Mam nadzieje że wygra :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

ma szansę na wygraną, ale to zależy od piosenki - bo w ostatnim odcinku, ZAJEBIŚCIE dobrana piosenka, a np. 2 odcinki temu? CHUJOWO dobrana piosenka, to i chujowo było...

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

moim zdanim nie ważne co Gienek śpiewa ale zawsze czuje się ten dreszczyk,

Opublikowano

To co Cale MPC wysyla sms na Gienka ??:)

Opublikowano

Taaaaaaaaakkk bedziemy wysyłać , tylko kto doładuje mi konto za 5 zł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...