Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gienek Loska

Szamak

Czy Gienek wygra X Factor   

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Gienek wygra X Factor?

• Tak
      36
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wygra w mam talent chyba tez był? i co nic;/

Szpaku wygra... 25km od jego rodzinnego miasta mieszkam ale i tak jestem za GIENKIEM!

On po ,,eliminacjach'' w Mam Talent zrezygnował - niby czegoś nie podpisał (nie chciał się ,,sprzedać'')

Mi się wydaję że wygra Pan Gienek, poczekamy, zobaczymy...

Nie zapominajmy, że oprócz pana Gienka są też inni uczestnicy ;)

Opublikowano

No niby są ale tamci ( oprócz tej starej nie wiem jak sie nazywa ) to nic nowego nie pokazują , Gienek jest sobą i to widać w każdym odcinku dlatego ma teraz tak wielu fanów

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

On po ,,eliminacjach'' w Mam Talent zrezygnował - niby czegoś nie podpisał (nie chciał się ,,sprzedać'')

Mi się wydaję że wygra Pan Gienek, poczekamy, zobaczymy...

Nie zapominajmy, że oprócz pana Gienka są też inni uczestnicy ;)

Nie podpisał deklaracji o upoważnieniu do używania jego nazwiska itp( wyleciało mi słowo).

Widać zabrakło mu kasy i teraz w xfactor podpisał :mellow:

@topic : mógłby wygrać , zasługuje...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

gdzieś na niecie już widziałem kto wygra.

x factor jest wyreżyserowany

Ale co? Wyreżyserowany?!

Gienek musi wygrać !!!

napis2q.png

Napis by Me

Opublikowano

Moim zdaniem Gienek wyroznia sie tym, ze nie jest SZTUCZNY , ZBYT PEWNY SIEBIE , EGOISTYCZNY czy AROGANCKI. Jest po prostu normalnym kolesiem , skromnym, ktory przyszedl do programu dac pokaz swojego TALENTU i umiejetnosci WOKALNYCH !. Nie przyszedl zaszpanować . Moim zdaniem on powinien spokojnie wygrać ten program bo to mu sie nalezy :). Malo tego mimo wystepowania w programie XFACTOR nadal grywa na ulicach miast :). Malo, ktory artysta gra na ulicy dla zarobienia pieniedzy i pokazaniu swiatu swojego talentu.

jqeuR.png

Opublikowano

pamiętam go z mam talent, wtedy powinien wygrać a nie jakaś smarkula - może teraz mu się poszczęści

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Ludzie teraz wszyscy ida do kiosków sklepow itd , i kupujemy karte dolado.... za 10 zl i wysylamy po 20 sms na Gienka

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...