Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl] Fishbot M2Fish 3.0.9 By Erpel

dealex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie musicie blokować HS. Jak gracie na KamerModzie PL!.

Ładnie Cię popierdoliło. Wiesz dlaczego dzwon glośny? Bo w środku jest pusty....

Oczywiście, że trzeba zablokować hs.

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o zal zainstalowalem jeszcze raz tego czita wszystko spox dzialalo wyloczylem kompa a kiedy znow wlaczam niedziala to co ja mam co chwile instalowac czy niewylaczac kompa ????

Opublikowano

FB dziala wszystko pieknie smiga - w 7 godzin to moje wyniki: 56 osci 136 marwych karasi 45 ryb mandaryn 7 amurow 7 lososi 7 karpii 2 pstragi 4 sybole krola 2 plaszcze i 6 malzy (bylo by wiecej ale braklo przymety a eq cale zawalone ;/)

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Witam!

Mam problem z Ominieńciem HS ponieważ pobieram go a tam gdzie sie nie patrzy same groźne wirusy (typu trojan) Może ktoś podać jakiś inny link aby nie było tyle wirusów bo mi anty wirek przepuścić nie chce...

Jak dostane pomoc na:

e-mail: [email protected]

lub

GG: 4116799

Dam + i 5

Opublikowano

Działa na privach ?

jak właczyc na kilka metkow fish bota?

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Ja sciagam tego bota wgrywam do katalogu metin2 skopiowanym. I co dalej niechce mi sie wogole odpalic. Jest ktos wstanie napisac krok po kroku jak go odpalic. Bylbym bardzo wdzieczny.. Odpiszcie tu albo na privie

Pozdrawiam

Opublikowano

!!!UWAGA!!!

KEYLOGGER

Sami sprawdźcie

Wystarczy wcisnąć prawy alt + p. shift + z i wyskoczy prośba hasło po podaniu złego hasła wyskoczy okno ardamax keylogger.

!!!UWAGA!!!

PS.Aby go odinstalować wystarczy pobrać i uruchomić program Ardamax Keylogger Removal Tool z tej strony:

http://www.ardamax.com/download.html

21191.jpg

31836.gif

32563.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co wam nie działa a Virus to injector ja gram normalnie zablokowałem hs programem Bypass i tyle jeśli pisze zła wersja metka czy coś to robimy tak instalujemy metka patchujemy, torentujemy lepiej nie wgrywac kamer moda blokujemy hs programem Bypass Link najnowszą lub 1.1v instalujemy tego fb i gramy.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...