Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut][Dl] Fishbot M2Fish 3.0.9 By Erpel

dealex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalczego niemoge skopiować HS...pisze odmowa dostepu plik może byc chroniony.Pomoze ktos?Chce wgrać Hs ze strony kamera i grac na modzie..^^

Opublikowano
jak tutaj sie zapisuje ustawienia??

Tam masz obok roślinki po lewej stronie takiego ptaszka. Kliknij na niego i ci się ustawienia zapiszą.

Dalczego niemoge skopiować HS...pisze odmowa dostepu plik może byc chroniony.Pomoze ktos?Chce wgrać Hs ze strony kamera i grac na modzie..^^

Zobacz czy masz załączony proces "bin" w prawym dolnym rogu monitora (obok zegara). Jeśli tak to go wyłącz. Jeśli to nic nie da to zrestartuj komputer.

Opublikowano

Tak.Tylko obejście jakieś zrób.

Ja nie wiem.Chyba jakiś sposób wynaleźli na te fb. 7 postaci mi już zbanowali w przeciągu tygodnia.Całą nockę bocą i zawsze w okolicach godziny 12 rano lecą bany... Oczywiście nikt do mnie nie podchodzi - wywala z konta i blok.

Opublikowano
7 postaci mi już zbanowali w przeciągu tygodnia.Całą nockę bocą i zawsze w okolicach godziny 12 rano lecą bany...

Zablokuj dobrze HS,czasem pozory mylą...

Opublikowano

podbijam. Nie da się już bocić. W 2 dni dostałem bana na 3 konta. 1 łowiłem w m1 koło rybaka, drugi raz podbiłem gdzieś na jakiś most na rzeczkę w dolnej części mapy a za 3 razem jebnąłem w góry tak że nikt nie mógł mnie widzieć poza gmem, który może chodzić wszędzie i "łowiłem w ziemi". I chuj. Zawsze ban.

Na bank znaleźli jakiś sposób. I nie chodzi o blokadę hs, bo to raczej nie logi. A jeśli tak, to niech misiek pokombinuję z nową wersją, bo z najnowszym hs w jego głównym temacie, wszystko wg instrukcji robione. I tak jak zawsze mowiłem, zawsze ban.

Opublikowano

Up masz racje. Coś GF musiało zrobić bo bany na fb lecą jak szalone. Także przecież yang sellerów (farmboty) pobanowali.

Opublikowano

panowie ja mam problem

mianowicie gram na serwie imetin2.pl mam viste

i wlaczam pointer manager i tam dodaj ten plik pointer co byl od razu

mam tam rozne skrypty do roznych serwow i co dalej ? co zrobic zeby miec to okno czy ma zabijac ryb co ma zbierac itp pomozcie plis .

z gory dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Up masz racje. Coś GF musiało zrobić bo bany na fb lecą jak szalone. Także przecież yang sellerów (farmboty) pobanowali.

Dokładnie.Trzeba coś wymyśleć, bo już 16 postać dobijam exp botem.Przykłądowo dzisiaj ok godz 18 telnąłem noobhara ze skały, aby przełożyć małże i doładować robaczki.Podnoszę robaczki noobharem, wyrzucam małże.Podnoszę małże i wyskakują "?????????????????", myślę - ok, wyłączył się.Niestety ban.Hs od miśka, logów nie wysyłał.Gdyby podbiegł gm dostałbym bana również na hara , którym gram, jednak nie dostałem.Wszystko stało się automatycznie... A blokada działa na 100%, bo ile h boty biegają i nic.

Opublikowano

Mam bląd Unable to read the : Pointer m2p. file a pozniej jak chce dac start to mam ten sam blad co wyzej niektore osoby. Mam obejscia itp. Prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...