Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Niesamowita Budowla - Panteon

Stifmeister.

Podoba ci się Panteon?  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? Panteon?

• Super
      37
    • Tak
      20
    • Nie
      3
    • Beznadzieja
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No... muzyczka z Assassin's Creeda... więc przymuszam, że grałeś w Brotherhooda, ale skoro w grze masz obiekt który możesz sobie z każdej strony obejrzeć (a nawet wejść do środka...) to odwzorowanie naprawdę kiepskie... Same kolumny fajnie wyglądają, zapomniałeś o kopule i pewnie byś zapomniał przy budowie o "Oculusie" (tej dziurze w kopule Panteonu...), no ale ta twarz kogoś (pewnie boga) na froncie to lipna i wcale ona nie istnieje ;) I nie pokazałeś go od każdej strony, mogłeś chociaż od góry, ale z tego co widziałem to nie jest okrągłe, (ta druga cześć, bo front w miarę). Dam + za chęci i czas na to poświęcony, ale odwzorowanie takie sobie, nazwij to po swojemu będzie lepiej bo Panteonem to nie jest ^^

Opublikowano

Ludzie po pierwsze to nie ma dwóch Panteonów!!! "grecki" i "rzymski" - rozwaliliście mnie tym. Jest Partenon i Panteon -.- A tak poza tym to budowlo fajna ;)

Opublikowano

Shit nie budowla, mi się nie podoba i takie jest moje zdanie, kolega buduje 1000 razy lepsze i większe budowle i to w krótkim czasie,

może kiedyś zapodam wam ss-y :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Admin Cienia
Opublikowano

Ładne ale nie wcale takie trudne do zrobienia ;)

+ ;)

Oczywiście biorąc pod uwagę liczbę dostępnych cheatów. Jednak budowla jak najbardziej mi się podoba, plus dla autora :)

up nie ale piszesz ze zbudowales panteon a to go wcale nie przypomina

Wg. mnie trudno bardzo dokładnie odwzorować daną budowlę przy ograniczonej różnorodności bloków dostępnych w grze.

1294477714-U1.png

Opublikowano

kooles super kox pro

ale jak pisales to zrob np 'statue wolnosci' ta z usa

albo 'wieze eiffla'

6rlpEiq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...