Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju Poland [Dedyk] [Pl]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a kto ci robil zabezpieczenia hmmm niech zgadne 3xg/5xpTazzio czy jaki on tam jeszcze smieszny nick ma jednym slowem Kamilek ta

bo ty o zabezpieczeniach pojecia przeciez nie masz sam sie do tego przyznales szkoda ze nie mmam az tak starego archiwum bo bym pokazal;]

xbjr.png

Opublikowano

ja bym grał cały czas bo lubie takie servery z podstawowymi epikami i fajnymi misjami . Ze mną grało jeszcze 5 kumpli i zawsze było jeszcze sporo osób na servie. Szkoda ze longju nie działa ;/ a nowe konta powstawają według licznika ... i w dodatku wakacje idą ..

Opublikowano

Także uważam, ze powinni dać szanse temu serwerowi. To był 1 z lepszych serwów i jak zwykle off jak sie zaangażowałam w grę ;(

serca18.jpg
Opublikowano

Szkoda ze hard gdyby byly raty min 300% zagrał bym ;/ Widze ze u handlarzy zadnych nowosci;/

Prezka 9/10

Na serwer nie mam zamiaru wejść.

na serwer nawet jakbyś chciał to nie wejdziesz ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

i po co to pobierać jak błąd co chwile wyskakuje ...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

to było najlepsze , że kończyło się na stalce i broniach na 80 , do tego fajne misje i wyprawy na kowala . ( szkoda , że off ;f)

Opublikowano

zgadzam się z UP chciałbym żeby wrócił w takim stanie jaki był. Też miałem fajną już postać , gra zacynała się robić coraz ciekawszą a tu bumm i off ;////////////

pzdr

Opublikowano

Zabrakło kasy na opłatę dedyka ? ;/

Raczej za mało osób grało.... przynajmniej The tak to ujął , ale czego mógł się spodziewać jak serv postał niecałe 2 tygodnie chyba ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...