Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju Poland [Dedyk] [Pl]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Przecież lagów nie ma ... chyba coś z netem masz ;d

Nie wiem dlaczego tam mało graczy gra ^^ przecież taki serwer

Dużo misji [Questów]

Bronie tylko na 80 ...

itd.

Co wam się nie podoba ?

Moim zdaniem ludzie już zrezygnowali z taki serwerów i idą na 4 FUN,lub Ty The masz jakiegoś pecha ;d bo na Alkatra też mało ludzi przyszyło ;x

No ludzie naprawdę warto ... Zapraszam Wszystkich.

Opublikowano

Problem leży w tym, że duża część graczy Metina nie lubi się wysilać, wolą stać w m1 z full eq i bić na wolnym. Ja np. wolę takie serwery, na nich rpzynajmniej jest namiastka atmosfery z PL-a, nie wspominając o wojnach gildii:)

Opublikowano

Dodam, że bardzo pomocna jest administracja- na pytania odpowiadają konkretnie, i co najważniejsze, szybko:) Jeszcze raz polecam!

Opublikowano

ja tez zacząłem dopiero grac i jestem pełen zadowolenia. serwer jest bez bugow, bez żadnych syfów typu elit bronie. naprawdę godny uwagi

logonevrast.png
Opublikowano

Zajebisty serw. Przez dłuższy czas nie grałem w metka, a teraz jak już gram to tylko na tym serwie.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Hmm..

Specjalnie rzadko wchodzę żeby nie robić graczom restartów, ponieważ robią DT oraz żeby nie było podejrzeń o jakikolwiek prywatny Event lub rozdawanie eq.

Na serwerze gra jest fair play, wszyscy gracze posiadają eq którzy sami zdobyli, bądz kupili...

Na serwerze nie zostanie dodany 6 skill, ponieważ to tylko zaśmieca serwer.

Z resztą jak pisałem nie raz, ma być to serwer standardowy, taki przyjemny jak to kiedyś były. =)

Na aktualną wiedzę, nowe questy będą dodawane, co ok. 1-2 tygodni.. Narazie nie mam żadnego celu wprowadzać nowych potworów, metinów lub itemów.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer,

The.

Opublikowano

kamer mod działa, na metku z 11 nie widać wierzchowca nawet na nowej łatce.. wywala co 15sek mało osób same nooby..

Nie Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...